18 aylık ilişkim evlilik baskısıyla bitti, heryerden engellendiğim bu ayrılığı nasıl atlatabilirim?

şu an aslında her şey çok taze 18 aylık bir ilişkim vardı ben daha önce evlenip ayrıldım 2 çocuğum var bunlar sorun olmadı ama ailesi beni istemiyordu kendileri doğulu sonra ikna oldular. 10 gün önce de sevgilime doktor bipolar ilacı verdi sürekli ruh hali değişken biriydi her şeyine katlandım benle tanıştığında aynı şehirdeydik şu an kendisi 19 saatlik uzaklıkta ailesinin yanında.. ve bana ya benimle evlenirsin ya da bu iş biter dedi aramaları msjları kesti benden ben de şu an buna tam olarak hazır değilim bana bu şekilde şart koşma hiç bşey yok dedim kendisi çalışmıyor ve ilaç kullanıyor ailesi çok baskı yapıyormuş evlen diye ben de şu an olmaz dedim diye ayrıldı her yerden engelledi ve bana ve çocuklarıma hakkını helal etmediğini msjda yazdı.. çok kırgın ve üzgünüm daha çok taze ama ben bunu atlatmam çok zor napcağımı bilmiyorum 😭

18 aylık ilişkim evlilik baskısıyla bitti, heryerden engellendiğim bu ayrılığı nasıl atlatabilirim?