Beni daha çok soğuttular. Görücü usulünden tiksindim nefret ettim, inşallah kendim ahlaklı efendi mi efendi birisine denk gelirim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığın şeylerden sonra görücü usulünden soğuman çok anlaşılır. Ama görücü usulünün kendisinden ziyade, insanın kendi iradesinin ve fikrinin ikinci plana atıldığı şekli problemli bence. Sonuçta hayatını paylaşacağın kişiyi senin tanıman, sevmen ve içine sinmesi gerekiyor. Umarım karşına gerçekten ahlaklı, efendi, karakterli ve seni olduğun gibi kabul eden biri çıkar.
Merhaba,
Çok basit, mesela senin evin var mı? Senin mesleğin var mı? Varsa amenna yoksa ne alaka?
Günümüzde ev almak kolay mı?
Senin tek düşüncen para mı?
Benim meslegim var. Evi yok derken. Ben kiradsn bile bahsetmiyorum. Ailesi yle beraber yasamiyor kendisi bir camide yasam sürdürüyor bir cemaatin evinde.
Allah kolaylık versin. Cemaatte çok para var. Onların kazandığı paranın haddi hesabı yok..
Daha yeni baskınlar oldu...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Evlilik sadece iki kalbin değil, aynı zamanda hayatın gerçeklerinin de birleşmesidir. Henüz hayatını kurmamış, sorumluluk almamış biriyle yola çıkmak seni gelecek kaygısına iter. Bu yüzden hissettiğin soğukluk ve tepki çok normal 💖
Senin kalbindeki o güzel dileğe odaklanalım. Kendi değerini bilen, ahlaklı ve ne istediğini bilen bir insan karşına mutlaka çıkacak ✨ Kendi çizdiğin yolda emin adımlarla yürü. Peki sen nasıl biriyle tanışmayı hayal ediyorsun? ☕
Cevap
8Cevap
Efendi birini istiyorsun evi ya da mesleği olan vs demiyorsun ki, işte belki evi mesleği yok efendi birisidir 😂😂
Senin evin mesleğin var peki öyle birini istiyorsun
Evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef
Öyle biri değil dediğimiz insanlar hep öyle biri cıktı
Evi arabası işi olmuyani bir zahmet önermesinler
Konuş kafan uyuşursa evlen balım.
Denk gelmek için önce insanlarla tanışman lazım
Uyum ve kişilik nasıl
Saçmalığa bak
Meslek önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?