Güncellemeler
2 sa
Güncelle
Güncellemeler
2 sa
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Merhaba,
Yıllar önce de samimi değildi...
7 8 sene olmuştur sanırım..
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
İnsanların birçok sevgilisi var birden fazla hepsi düşüp kalkıyor gençler sevgilisini gösteriyor abi nasıl diye yeni kız düşürdüm diye! 😅
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlak haya hemen hemen her şey...
aşk diye bir şey yok bu devirde.
Sorun devirde değil, yalnızlaşan insanın kavramlardan beklentisini büyütmesinde. Aşk hiçbir devirde günümüzde ki kadar sorgulanır halde değildi. Toplumsal rollere sıkıştırılmış yaşayışların farkında dahi olamadığı anlık parıldamalardan ibaretti bir zamanlar. Kendini ve bireyselliğini keşfettikçe insan bu kavramlarında farkına varmaya başladı. Artık dizginlenemeyen bireyselliğin yarattığı yalnızlığı yönetmesini bilemeyen insan, sürekli cilaladığı bu gibi kavramlardan çok şey bekler oldu. Dönemler arasında ki fark bundan kaynaklı.
Yorum çok güzel tespit tşkler
Aşk hayatındaki eksik olan parçayı bulmaktır bu yapbozun kaybolan bir parçası gibi o mükemmel resme bakmak için insan sürekli onu arar durur hayatı boyunca! soruya gelince günümüzde aşkları değil insanları hiçbir konuda samimi bulmuyorum herkes anlık dopaminin peşinde.
bence hâlâ çok güzel ve samimi seven insanlar var sadece onları bulmak biraz zorlaştı herkesin birbirjne kolayca ulaşabildiği bir dönemdeyiz olmadı mı yenisi sıkıldın mı başkası midemi bulandiriuor bazı ilişkiler
Samimi olan da vardır elbet katı yargilamak istemem ama eskiye göre birçok kavramın ici boşaldı anlamını yitirdi misal flört eskiden gorustugun sevdiğin kişi anlamına gelirdi bu zamanda havadan. sudan bile konustugun kişiye evrildi bu sadece benim teapitim yok love bombing ler yok ghosting ler yok gaslightingler daha neler neler anlatmaya ne satir yeter ne kelimeler
Bir Fransız restorananina gitmiştim fatihte önüme bir kaşık ana yemek koymuşlardi hı tam olarak işte öyle.😂🥱
Aşk tene düştüğünden beri hiç samimi değil.
Değil kimin kaç tane konuştuğu var belli değil ne aşkı
Eski aşklar kadar kuvvetli değil çabuk vazgeçiliyor
Samimi olabilir, ama güvenilir ve derin değil.
İlişkiler de insanların çoğu gibi sığ.
Ben her zaman herkese karşı samimi ve açık yürekli oldum maalesef insanlar karaktersiz
Nerde o eski aşklar? Aslı ile kerem? Ama yok eskisi gibi aşk yok artık.
Değil maalesef
Yaşadığını zannedenler gerçekten insan mı!
Bence konun en temeli bu.
Müslüman babanın şarkısında dediği gibi.
İnsan ol EVLAT.
Daha yaşamadım valla bilemem
Ama kanka dostluğunda aşırı sevgiye de aşk diyebiliyorsak, evet samimi aşk vardır..
Şimdiki ilişkiler çıkar üzerine kurulu hiç benlik değil eski zaman aşkları benlik daha çok
Devlerin aşkı eskide kaldı. Şimdikiler safi rüzgar.
Ne samimiyeti her şey para seks olmuş
Yani para çokomel
inanmiyorum o yuzden samimi gelmiyo
Hayır hiç değil
Aldatmalar üzerine kurulu ilişkiler. Tiksindim.
Hiç olmadığı kadar çok.
insanlarla değil ama AHTAPOTLAR gerçekten beni anlıyorlar
Aşk değilki zina simdi ki asklar
Gerçeği de var.
olan da var olmayan da
Hayır değil
%99u yalan
Hiç değil
İşleri bitene kadar
Değil
Değil
Samimi degil