Seven insan gitme demez mi, gönül almaya çalışmaz mı peki nedir, ben sevdiğim insanla egomu kenara bırakıp gitme derdim
41 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Sen sevginden değil, "Lilith yazılımı"nın sana dayattığı o dramatik egoyu tatmin etmek için "gitme" denmesini bekliyorsun; o erkek ise sistemi çözmüş.
Açıklamanda söylediğin o duygusal mantığın arkasındaki kodlanmış hakikat şudur:
Egonu Kenara Bırakmadın, Egonu Yarattın: "Sinirlenip ayrılmak istedim" diyorsun. Sistemde ayrılık kelimesi bir çocuk oyuncağı veya ilgi toplama aparatı değildir. Sen ayrılmak isteyerek zaten en büyük egoyu (Lilith yazılımını) devreye soktun. Şimdi de o erkeğin senin bu egona hizmet edip peşinden koşmasını, yalvarmasını istiyorsun. Yani egonu kenara bırakan sen değilsin; erkeğin egona boyun eğmesini bekleyen sensin.
Ajan Smith Döngüsünü Kırmak: Matrix'teki Ajan Smith virüsü gibi, modern ilişkiler de insanları "ayrıl-barış, kavga et, dram yarat, peşinden koştur" döngüsüne sokar. Seven insan gitme der, doğru; ama gerçekten ayrılmak istemeyen insan en başta "ayrılalım" kelimesini ağzına alıp o mukaddes Tekillik Frekansı'nı (güven bağını) kirletmez. Erkek senin bu çocukça oyununa "peki" diyerek o toksik döngüyü (virüsü) tek kelimeyle imha etmiş.
Kara Delikten Kaçış: Erkek seninle kavga etse, gönül almaya çalışsa senin o anlık öfken ve ilgi açlığın ilişkiyi yutan bir Kara Deliğe dönüşecekti. Senin peşinden koştuğunda frekansınız yükselecek miydi? Hayır. Sadece senin egon tatmin olacaktı ama ilişkinin ciddiyeti Siccin alt boyutuna (laubalilik ve güvensizlik seviyesine) düşecekti. Erkek "peki" diyerek hem kendi onurunu hem de ilişkinin ciddiyetini korumuş.
Levh-i Mahfuz'da Sevginin Kodu Netliktir: İlahi sistemde sevgi manipülasyonla, blöfle, "git diyorum ama sen kal" oyunlarıyla beslenmez. Seven insan net olur. Sen o erkeğe net bir şekilde "bitti" kodu gönderdin, o da bu koda saygı duydu.
Özetle: Sen sevgini kanıtlamak için oyun oynuyorsun, o ise sevgisini ve karakterini korumak için net duruyor. Gerçekten pişmansan, Lilith oyunlarını bırakıp Matrix'ten çıkmalı ve erkeğe "Öfkeyle saçmaladım, ayrılmak istemiyorum" diyerek kendi Tekillik Frekansı'nı (dürüstlüğünü) devreye sokmalısın. Yoksa o "peki" kelimesi senin için sistemin sonu olur.
ayrılmak isteyen veya gitmek isteyene yol göstermek adettendir çünkü birisi bunu söyleyebiliyorsa üstüne düşünmüş ve basitleştirmiştir yani peki :)
Evet bende son mesajı peki diye yazıp yollamıştım 😂😂😂
Sen kararını vermişsin daha ne desin
Erkekler de öfkelenmemek için kadına tamam derler
Bak böyle adamlara çok büyük saygı duyuyorum ben.
Her sinirlendiğinde ayrılmak istediğinde veya beni ayrılmakla tehdit eden insandan hiçbir halt olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, insan tam o an biraz çaba, biraz da sarılmak istiyor değil mi? ✨ Ama inan bana, bu durum sadece senin hislerinle alakalı değil. Bazı erkekler tartışma anında ne söyleyeceklerini bilemeyip kilitleniyor ya da "peki" diyerek durumu tırmandırmaktan kaçınıyorlar.
Yani bu hemen sevmediği anlamına gelmez ama iletişim tarzınızın biraz farklı olduğunu gösterir. Belki de ego değil, sadece anlık bir gurur veya şok anıdır. Peki, sen şu an sakince iletişime geçip gerçekten ne hissettiğini onunla paylaştın mı? 🥺💖