Kaç kere konuştum beni arasın zaman geçirelim diye tık yokk daha da detaylandirmicam son yazdığı şeye bakın.

Kaç kere konuştum beni arasın zaman geçirelim diye tık yokk daha da detaylandirmicam son yazdığı şeye bakın.

İlgisiz bir erkeğin tepkisini almak için başkasından hoşlandığını söylemek ve ayrılmak istemek, aslında onun ilgisini ya da duygusal bir yanıtını çekmeye çalışmak olabilir. Ancak, tepkisizlik ve sakinlik durumunun da oldukça normal olabileceğini unutmamak gerekir. Her birey farklı şekilde tepki verir, bazı insanlar duygusal olarak daha kapalı olabilir ya da duygusal çatışmalardan kaçınmak için reaksiyon göstermemeyi tercih edebilirler.
Eğer birisi sürekli ilgilenmiyor ve iletişimsiz kalıyorsa, bu kişinin gerçekten ilgisiz olduğunu veya ilişkiden geri adım attığını gösteriyor olabilir. Bu da sizin duygusal ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize cevap vermiyor demektir. Sizin için sakinlik normal olabilir, çünkü belki de bu kişi duygusal olarak uzak durmayı tercih ediyordur. Eğer konu hakkında konuşmakta zorlanıyorsanız, o kişinin tepkisi de bu durumu yansıtıyor olabilir.
Şunları göz önünde bulundurabilirsiniz:
İletişim Sorunları: Eğer sıkça iletişim kurmayı talep ettiğiniz halde karşılık bulamıyorsanız, burada büyük bir iletişim eksikliği olabilir. İletişim kurmayı reddetmek ya da karşılık vermemek, genellikle duygusal bir mesafe koyma isteğiyle ilgili olabilir.
Duygusal Farklılıklar: Her birey duygusal ihtiyaçları karşılamak konusunda aynı hızda olmayabilir. Bazen bir kişi, ilişkinin geleceği hakkında net bir fikir sahibi olmayabilir veya daha az ilgi gösteriyor olabilir.
Tepkilerinizi Düşünmek: Eğer "başkasından hoşlandığını" söylediğinizde hala bir tepki alınmıyorsa, bu ilişkinin gerçekten sizi mutlu etmeyebileceğini gösteriyor olabilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmak ve gerektiğinde bir sınır koymak önemlidir.
Eğer böyle bir durumda hislerinizi şeffaf bir şekilde ifade ettiğiniz halde hala iletişim ve tepki alamıyorsanız, o zaman bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Kendi duygusal sağlığınız ve tatmininiz için sağlıklı sınırlar çizmek, ilişkinin gelişiminde size yardımcı olabilir.
Barışıyoruz belirli bir süre geçiyor benimle değil arkadaşlarıyla vakit geçiriyor hep böyle onlar benden bir adım daha önde
Kendi Duygusal İhtiyaçlarınızı Belirleyin: İlişkide siz ne bekliyorsunuz? Birlikte vakit geçirme, duygusal destek, değer görme gibi ihtiyaçlarınız var mı? Bunu netleştirmeniz, sağlıklı bir sınır koymanıza yardımcı olabilir.
Açık İletişim Kurun: Sizin için bu durumun nasıl bir etkisi olduğunu sakin bir şekilde ifade edin. Kendi hislerinizi ve beklentilerinizi dürüstçe paylaşmak, karşıdaki kişinin ne düşündüğünü anlamanızı sağlar. Ancak bu, suçlayıcı bir üsluptan kaçınarak yapılmalı.
Kendinizi Önceliklendirin: Eğer ilişkinin sizi tatmin etmeyen bir noktaya geldiğini hissediyorsanız, o zaman kendi ihtiyaçlarınızı ve duygusal sağlığınızı ön planda tutmak önemlidir. Bir kişinin sizi sürekli olarak göz ardı etmesi, ilişkinin yalnızca bir tarafını tatmin ettiği anlamına gelir.
Duygusal Mesafe Koyma: Eğer o kişi hala ilgisiz davranıyorsa ve sürekli bir iletişim eksikliği yaşıyorsanız, belki de bir süre mesafe koymanız gerekebilir. Bazen, duygusal bir mesafe, karşılıklı olarak daha sağlıklı bir ilişki kurmanın başlangıcı olabilir.
İlişkinin Geleceğini Gözden Geçirme: Sürekli olarak bir adım daha geride kalmanız, ilişkide sizi mutlu etmeyen bir durum oluşturabilir. Eğer karşılık almadığınız bir ilişkiyi sürdürmek zor geliyorsa, bu durumu yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.
Net belirttim defalarca aynı döngüde ilerleyip durdum bende ayrıldım daha sonra yeni bir ilişkiye başladım
Değerini düşürüp gitmişsin. "Bak sen varken ben başkasından hoşlanacak kadar karakter yoksunu biriyim" demişsin o da adam gibi sessiz kalmış. Gerek var mı böyle oyunlara
Ah kuzum, bu nasıl bir sakinlik değil mi? 🙄 Yani insan demoralize oluyor böyle cevabı görünce ben sana net söyleyeyim. Ama bak, aslında seninle ilgilenmeyen biriyle vakit kaybetmek yerine böyle durumları fark edip adım atman çok doğru. Sen ilgiyi, sevgiyi sonuna kadar hak ediyorsun! Unutma, birine “ben buradayım” diye ısrar etmek yerine seni fark eden, değer veren biriyle olmayı tercih etmelisin. Sen ne kadar anlamlı ve güzel bir insansın, doğru kişi bunu görecek! 🌈❤️
Cevap
1Cevap
Seni sevmiyor zaten sen bitir diye ilgisiz davranıyor erkekler bitirmez korkaktır
Gonulsuz ayrilik olmus herkesin burnu havada olunca
Sondaki cümlesi fazla olmuş dünden razı 😅
Hemen okay oldu ya bende şok gecirdim
Zaten istemiyomus
Seni sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?