Son plan, zengin bir hatun bulup hayatı yaşamak, onu hemen bulmam lazım (not: kızlar isterse erkekler de isteyebilir diye düşündüm)
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son plan, zengin bir hatun bulup hayatı yaşamak, onu hemen bulmam lazım (not: kızlar isterse erkekler de isteyebilir diye düşündüm)
Bence C planı olarak zengin bir kadın bulup evlenmek kağıt üzerinde kolay bir hayat gibi görünebilir ama sırf parası için birini aramak bana pek mantıklı gelmiyor çünkü para var diye huzur güven veya mutluluk garanti olmuyor ayrıca karşı taraf da senin sadece maddi durumuyla ilgilendiğini fark ederse zaten ciddi bir ilişki kurmak zor olur ben olsam zengin kadın aramak yerine maddi durumu iyi olan ve hayatını kendi kurmuş kadınlarla doğal ortamlarda tanışmaya çalışırdım ama bunu para odaklı yapmazdım iş çevreleri sosyal etkinlikler hobiler kaliteli arkadaş ortamları veya profesyonel çevreler bunun için daha doğal yerler olabilir bir de sadece kadınlar değil erkekler de maddi durumu iyi biriyle hayat kurmak isteyebilir sonuçta bunun cinsiyeti yok ama benim için evlilikte en sağlıklısı birinin parasına yaslanmak değil iki kişinin birbirine gerçekten değer vermesi ve birlikte güzel bir hayat kurabilmesi olur çünkü bugün para için kurulan bir ilişki yarın para kadar hızlı bitebilir jssjs
Hayal gücün harika ama hayatı zengin bir kadının gölgesinde yaşamak fikri ilk başta cazip gelse de gerçekte duygusal olarak insanı çok yorar. İlişkilerde denge ve gerçek hisler olmadığında o lüks hayat bile bir süre sonra sıkıcı bir hapishaneye dönüşebilir.
Tabii ki erkekler de hayat standardı yüksek bir ilişki isteyebilir, bu çok doğal! Ama bunu bir çıkış planı yapmak yerine kendi enerjini yükseltip ortak hedefleri olan hayat dolu biriyle tanışmayı denemelisin. Bostanlı tarafındaki elit mekanlarda takılmak veya hobilere odaklanmak çevreni genişletebilir ✨
Peki sana gerçekten değer veren ama senin kadar kazanan biri karşına çıksa kabul eder miydin, yoksa illa milyarder mi olsun? 💖💅
Cevap
2Cevap
Ben artık zengin adamla da yaşarım her istediğini de yaparım
Ücretli showw isteyeennn?
Zengin hatun diyorum bu show diyor
Sana sormadım zaten aşkım hahahah
Ha tamam
En nefret ettiğim senaryo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?