Yurt dışında olan veya maddi durumu iyi olan biriyle evlenmek istiyorum bir şeyler yaşadım gördüm ve bu kararı aldım sorun şurda böyle biri nasıl bulunur + maddi durumu iyiden kastım çok zengin vs değil geçine bilicek düzeyde yürt dışı denemin sebebide bu ülkeden nefret ettim artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
🤣 yurt dışı merakınız varsa bulursunuz köyden yurt dışına gelen çok insan var severek evlenmiyorlar zaten erkeklerde bir eleman arıyor ev işlerini yapsın yeter
012 Yorumla
Soran+1 yılBurdab daha iyidir
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun için aceleci davranmamada fayda var derim. Bu dediğin konu genelde Alfa kadınların yaptığı bir durumdur. Sen Alfa misin? Kadın dediğin sevdiği adam tarafından yonetilemek ister fakat sen mantık evliliği yapacağın için bu durum senin için geçerli değil. Sen yöneteceksin ayakların yere sağlam basacak, ne istediğini bileceksin otoriter bir kişiliğe sahip olman gerekir. Tabi şu zamanda kimse Kimsenin kahrını çekmiyor heleki senin yurt dışında bir kişiye bunları uygulaman imkansız gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1. ( Kadın dediğin sevdiği adam tarafından yonetilemek ister ) bunu bir erkek olarak çok saçma bir kadın yönetılmek istemez o eski zihniyette kaldı devir değişdi aslında kimsenin kimseyi yönetmeye ihtiyacı yok herkes sınırını saygısını bildiği sürece sorunsuz
- +1 yıl
Hayır hicbirsey eskimedi sen mantıklı evlilik düşündüğün için böyle düşünüyorsun. Ayrıca çoğu kız bu dediğim konuyu zoraki yapmıyor sevdiğinden aşk evliliği düşündüğü için yapıyor. Ben senin dediğin konuya açıklık getirdim senin düşüncen aşk değil mantık evliliği olduğu için.
- +1 yıl
Ayrıca sen mantık evliliği yaptığın bu adamla yatağını paylaşacaksin en özeline gireceksin onun senden seninde ondan isteklerin olacaktır. Bu sebepten o seni sende onu bir yerde yöneteceksin yoksa yürümez senin mantık evliliği. İnsanlar beşer şaşar illaki hatalar olacak tartışma olacak senin kurallarını ihlal edecek ya da sen onun kurallarını ihlal edeceksin mantığın uyuyor diye kabul ettiğin adamın belki koynuna girmeye tiksineceksin yani herşeyi düşünmen gerek.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni en iyi ben anlıyorum bizi kimse anlamaz aşk diye bir şey yoktur eğer evlilikte Para sıkıntısı çekersen çok aşık bile olsan ilerlemez mutsuz olursunuz aile kavramına değer veren durumu iyi birisini bulmak önemli
15 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe konuşdu gibi hissetim :)
Cevap sahibi+1 yılAşkım aile evinde babam annem severek evlenmiş ama o kdr babam eve bakmıyordu aile babası değildi bildiğin bekar adamlar gibi gezerdi hala öyle 60 yaşında barlardan çıkmıyor bizim için hiçbir şey yapmadı aklı başında birisini bulmak daha önemli napıcan aşkı sevgiyi
Soran+1 yılinancım yok zaten sevgi değer ve saygıyla oluşur bunun sonucu aşk olur bence
Cevap sahibi+1 yılAşkım sen aile babası bulmaya çalış hani böyle seninle misafirliğe gidecek ailecek pikniğe gezmeye gideceğin böyle gerçekten çocuğu için her şeyi yapacak onun mutluluğu için çalışacak birisini bul ben babamdan görmediğim için bunları hep annem ben ablam takılırız o da bekar adamlar gibi tek takılır hoş değil sevmişte beğenmişte nolmuş boş işler
Soran+1 yılisteğim o yönde ama zor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. evlilik gibi mantıksız bir şeyi mantıkla yapmaya çalışmak tuhaf doğrusu siz kadınları anlamıyorum bazen hem her fırsatta kadın erkek eşitliğinden bahsedersiniz hemde bu ince hesaplara girip mantık evliliği adında evlenmekten bahsedersiniz kendinize saygınız olsun biraz siz bu kafayla gittiğiniz sürece bu ülkede hiç bir zaman kadın erkek eşit olmayacak
15 Yorumla
Soran+1 yılCevap bile vermek istemedim başka kafadasın abi sen
- +1 yıl
Ben kendimi söylemedim orada beni bu halde bırakan çocuk başkasına koşup mantık evliliği yapmayı düşünüyo
- +1 yıl
@Elif262627 sen hala çoluk çocuk ile mi takılıyorsun?
- +1 yıl
@Frankenstein16 ben yanlış yere yazdım bu bildirim gelince hesabı yeni açtım pardon
Soran+1 yıl@Elif262627 anlamadım
+1 yılAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Ben 6 yıllık mühendislik öğrencisiyim, yakışıklıyım zekiyim yurtdışına gidicem, geçenlerde rüyamda cennet mekan Abdülhamid Han'ı gördüm, ağlıyordu. Yanına gittiğimde bana dedi ki: “Oyun aynı plan aynı. Gizli bayan kullanıcıyı benim yalnızlığıma bırakma evladım zira o I
İslamın son kalesidir.” Sabah ezanına kadar ağladım. Benimle evlen!012 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yıl@gülli1 sen anladın mı
- +1 yıl
Komikte adamamım soran bayan
Soran+1 yılYazdığını okudum profiline girdim sonra bi baksyım dedim her gün pompa yazıyor imanlı kardeşim gizli yap cevaplarını 😉
- +1 yıl
Erkek adamın gizli saklısı olmaz, olursada vurduruyordur
- +1 yıl
Bu ne la :)
Soran+1 yıl@Einfalch 🤣🤣🤣
Soran+1 yılAmaç ney
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynisini yapmis biri olarak ben de oyle dusunurdum fakat bu da dogru bir cozum degilmis. Sevmedigin insani cekemiyorsun, zaten sevemediginin o da farkinda oluyor ve zoraki gecinme durumu oluyor. Tatsiz tuzsuz mutlulugu baska yerlerde arayan bir insana donusuyorsun. En azindan ben boyle oldum, umarim sen olmazsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBubiki kişiyede bağlı bence
Cevap sahibi+1 yılOyle tabii ki, surdurmek icin daha fazla emek gerekiyor
+1 yılKendinizi şartlandırmayın hayatın akışına bırakın kendinizi belki bu kriterlerde sevdiğiniz biri denk gelecek yani gün doğmadan neler doğar şu an bu fikirde olmanız ilelebet bu fikirde olacağınız anlamına gelmez karşınıza düzgün birinin çıkmasına bakar her şey
20 Yorumla
+1 yılBen de senin düşüncen gibi mantık evliliği yaptim şu ana almanyadayim Türkiye gerçekten stresli bir ülke ve alım gücü en minimal ülkelerden biri ülkem için bu sözleri söylemek istemezdim ama gerçek bu maalesef.
29 Yorumla- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü fikir uyuşmazlığı var
Soran+1 yılPişmanmısın
- +1 yıl
Yani daha güzel bir hayat isterdim tabi
- +1 yıl
Zor evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evli biri olarak söylüyorum sevgi saygiya dayanmıyorsa akıl karı bir iş değil evlilik. Farklı yetişmiş bir kadin ve bir erkeğin ayni evde yaşaması ancak sevgiyle olabilir diye düşünorum. Ben kendi adıma konuşayım sevmediğim birinin bana dokunmasina dayanamazdim. Para pul bunlar bir yere kadar önemli.
08 Yorumla
Soran+1 yılMantık evliliğinde sınırlar olur en azından benim iateğim bu yönde
Soran+1 yıl@CAGRI16 evet bu konuda uyuşunca sorun kalmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Besyocu89 niye pişman olayım ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirazcık para karşılığı biraz erkekle yatağa girmeyi kabul edip bunu mantık evliliği olarak adlandırmak...
Bir de kendin para kazanamayıp da para kazanmış birine yanlamak istemek.
Bir insan daha fazla ne kadar düşebilir?222 Yorumla
Soran+1 yılÇok bilmiş kardeş para karşılı kim yata giriyo popon anlayıp insanın niye sinirlendiriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvlenince ayrı mı yatacaksınız abla? Adamın parası var diye evlenen sensin
Cevap sahibi+1 yılYargılarım. İnfaz da ederim. Oh :)
Soran+1 yılBende muzazzam küfrederim aklınız hemen yata kayan tayfa bi kadın bulamayınca deliriyosunuz benim maddi durumumda iyu yaşimda genç okulumda bitti gitmenin en kolay yolu olduğu için bunu diyirum mantık evliliğinde yatak olmaz o kadar yoksunsun ki bunu bile algılayacak minimal bir beynin bile yok ne kadar üzücü infazı zamanında senin bir tarafına yapmışlar aklın orada kalmış acıdım
Cevap sahibi+1 yılYalan mı :) parası olan biriyle parası için evlenme derdindesin :)
Soran+1 yıl1. Maddi durumuda benin gibi olmalı 2. maddi imkanım var işim var fakat kalıcı bir vatandaşlık için bunlar yetmiyor.
Cevap sahibi+1 yılYahu vatandaşlık koparmak için biriyle evlenmeye çalışıyorsun bir de gelmiş burada ahkâm kesiyorsun 😂 İleride çocuğun olunca ona da dersin babanla vatandaşlık almak için evlendim diye. Ya var ya sizin gibi kızlardan tanrı türk erkeğini korusun 😤
Soran+1 yılMantık evliliği anlaşmalı olur canım cahil mi çözemedim
Cevap sahibi+1 yılEskortluk da anlaşmalı oluyor :) Neye böyle kızıyorsun anlamıyorum. Yalan mı? Parası var diye biriyle evleneceksin o da bunun ödülü olarak seninle yatağa girecek. Bunu kendine layık görüyorsan layığını bulursun umarım ne diyim abla
Cevap sahibi1 yılKızım olursa sizden farklı olarak kendi kararlarını verebilecek olgunlukta olur. Kız vermek lafı kadınlara büyük hakaret. Düşünce yapısının seviyesi bu olunca kendi cinsinizi böylesine aşağılamanız şaşırtıcı değil. İyi geceler :)
- 1 yıl
Kardeşim her zengin isteyen çalışmıyor kendini geliştirmemiş etiketi yapıyosunuz bende mesela çalışıyorum okul öncesi bitirdim özel sektördeyim fiziğim yüzüm güzel genel kültür var niye şimdi zorluk çekmek istiyim kızının kararı da zorluk çekmek istememek olurdu. Daha geçen gün memur erkek arkadaşım benden ayrıldı zengin bir kadın istiyormuş ya da memur maaşı cazip gelirdi dedi erkeklerde böyle istiyor erkeğin kaşarı daha beter Allah karşılaştırmasın Aşka olan inancım kalmadı mantık evliliği isteyen insanlara önyargı yapıyosunuz
Cevap sahibi1 yılBen sizin dediklerinize aykırı bir şey savunmadım doğrusunu isterseniz. Sadece gereksiz bir gerginlik var üslubunuzda. Agresif davranmak yerine anlamayı deneyiniz lütfen
Cevap sahibi1 yılAz önce baktım da yaşlı ve zengin biri arayan bir meslektaşınıza güzel güzel akıl vermişsiniz :) İşte siz tam olarak busunuz.
Cevap sahibi1 yılSiz yaşlı erkek tavlamak isteyen meslektaşlarınizla ilgilenin buradan ekmek çıkmaz. İyi günler :)
Cevap sahibi1 yılHanımefendi ben gencim daha, siz dedeniz yaşındaki 70'liklere gidin. Millete akıl verdiğiniz gibi :)
- 1 yıl
Gerek yok sen bilseydin keşke benim ne yaşadığımı erkeklerde jigola olmuş 4-5 erkek arkadaşım senin deden zengindi ölse senle evlenirim yeriz tarzı konuşuyolar geçen hafta erkek arkadaşım memurdu ben zengin istiyorum zengin yaşlı buldum dedi hatta ayrıldı :D erkeklerin istemesini bile normal karşılıyorum bu hayat pahalılığı karşısında şaşırmıyorum aşka inanmıyosa yaşlı bulmak isteyen de evlenebilir sonuçta 18 yasında herkes bir birey oluyor isteyen istediğiyle evlenir hesap mı versin bana normal geliyor tercihler
Cevap sahibi1 yılYazdıklarınıza açıklama yapma gereği duymuyorum ve sizi yargılamıyorum. Umarım layık olduğunuzu bulursunuz :)
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılHicbirnkızla mantik evliliği yaomam. Zaten akli fikri olan hicbir erkek de yapmaz, yapmamalı. Sadece beni çok seven, güzel olan ve diğer kriterlerime uyan bir kızla evlenirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle biriyle evlen
Ben Hollandadayim. Sana istersen yardımcı olabilirim ama yurt dışı da göründüğü gibi değil artık. Fazla heveslenme bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNe sorun var
Soran+1 yılEkonomi benim için çok problem değil
Mantık evliliği diye bir şey olamaz aynı yatağa gireceksin tutkulu birşekilde sevişeceksin nasıl olacak?
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sevişeceğimi mi anlatayım?
Sözleşme ney sözleşmeli evlilik ney bunu bilmiyirsun galiba
Akşama kadar Survivor izlerken bir şey yoktu ama değil mi? Nolmus reyiz Survivor'ı Türkiye standarti olarak görmüşse
05 Yorumla
Soran+1 yılÖlmüsüz ağlayanımız yok
Soran+1 yılEkonomik sorunu falan bıraktım türk olarak türkiyede olmaktan utanıyorum bu duruma gelince sende ölürsün
Soran+1 yılBak söyle diyeyim eskiden mükemmel bi ülkeydik benim için tabi ay yıldız dövmem var bu ülkede önemli olan her günü ezbere bilirim bundan bi 5 yıl önce falan bana savaş var deseler yemin ederim yoprağımı son zerresine kadar korurum tarihi tarihden öte bir ülke ama içinden geçtiler artık en basitini söyleyim 2 yıl önce üni sıvavında 782. Olmuştum sıralamada bu çok iyi bir şey 2. Ünim olucaktı ama ben yurt bulamadım neyse okula başladım bi şekilde o yurtlar suriyeli doluydu 1 türk yoktu Suriyelilerin yediği yemek benim yediğimden daha iyiydi burs alıyolardı ben alamıyordum benim arkadaslarımdanda alan yoktu benle aynı derse giriyolardı benle aynı bölümü okuyolardı ilk okul seviyesindeydi mimariden gram almamıyo kalem tutmayı bilmiyolardı yetenek sınavında ibsanlar neler yaptı diye bakıyorum cin ali vardı ben küçükken adamlar onu dahi çizememiş ama diplomayı alıyolar ceza yok yardım var taciz var savaşmak yerine burada onlar keyif çatarken benim kardeşim eşim arkadaşım onların toprağında cav verdi neden ne için doktor kalmadı hastanede düzgün öğretmen yok türkiyede sadece alt sınıf zar zor geçinen ekmek için çöp kurcalıyan insanlar bide onların üzerine basıp saraylarda otüran türkler kaldı ben bu ülkeden nefret ettim
Gizli Üye(18-24)+1 yılbirisi seni neden beslemek icin alsin ki, sen ona karsilik olarak ne vereceksin sunacaksin peki? Bazen cok sacma istekleriniz oluyor gercekten kim niye boyle bir sey yapsin ki
18 Yorumla
Soran+1 yılBen köpek değilim işim gücüm var maddi imkanım var o yüzden karşımdaki insanda aynı olsun istiyorum popon anlama
Soran+1 yılkardeşim sinirimi bozdun mal herif
Soran+1 yılYa vsak yazmıştım kardeşim olarak attı
Cevap sahibi+1 yılisin gucun var turkiyede calismiyor orada calis kazan parani
Cevap sahibi+1 yılolmadi evlenmeden kendin gitmeye calis neden ozellikle evlenerek birisini kullanarak cikmaya calisiyon, oraya tasindiktan sonra sonradan birsini bulursun evlenirsin o ayri bi konu elbette evleneceksin ama ozellikle birini kullanarak arayarak cikmak istemen bana pek mantikli gelmedi ben yapmak istemezdim sahsen benim ne isime yarayacak yani
Soran+1 yılMantık evliliği anlaşmalı olur zaten aşk vs. Olmaz yani birini kullanma olmuyor bu daha kolay gide bilirim onun kazancıda para ols bilir messela ya da vatandaşlık ala bilir oda
Cevap sahibi+1 yılOralardan mantik evlili arayan biri neden turkiyede arasin ki ama ordan biriyle mantik evliligi yapsin zaten ozellikle bir sey aramiyor mantikli gelsin kafasina yatsin evlenir
Soran+1 yılYapan çok var
+1 yılVallahi bende öyle ama ben şehrimden istiyorum öğrendiğin zaman bana da haber ver lütfen 🙏🏻 umarım gönlünce olur herşey🕊️🤍
00 YorumlaBacım özür dilerim senden 🙏 seninde postunu mahvettik 🙏yorumlarla doldu istemsiz bir şekilde
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun yoj istediğniz gibi
Soran+1 yılNe demek benden çok söven yoktur herhalde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dediklerine uyuyorum hatta çok daha fazlası ama değer vermeden neden evlensin ki karşı taraf
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim sartım var isteklerim var karşi tarafında illaki var bu konularda uyuşmak yeterli olur
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne
Soran+1 yılNe önemi var
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim
Cevap sahibi+1 yılŞartların ne
Soran+1 yılTam oturmadı kafamda duan plan aşamasındayım
Cevap sahibi+1 yılPlanlamak enteresan mış
Soran+1 yılPlanlamaktan kastım doğru seçimi yapmak için artı eksileri değerlendirmek araştırmak
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma
+1 yılÖyle birini bulusran söyle bende kadın olup evlenirin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSana saygı duysun biraz kendini sevdir toxicleşmemeye çalış yaptığın şeylerden zevk almaya çalış zoraki yapıyormuş gibi gözükme her şey olur
10 YorumlaHer şey mantıkla olmaz az da olsa görünüş önemli mesela benim Kasım gözüm fiziğimle olgunlugumla insanları etkilerim ama kalbime dokunabilen birini bulamadığım için evlilik düşünmüyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş gerçekten üste yazan gibi 19 sa düsünme zaten
Mantık evliliği yapacağın birini nasıl bulacağını bilmiyorum ama mantık evliliği yapmamanını öneririm bu hem senin hem eşinin hemde çocuklarının hayatına kötü anlamada etki edecek bir durum bu kötülüğü yapma bence
00 Yorumla
+1 yılYurt içi durumum iyi ama senin ki mantık değil av peki sen zengin olarak bana ne vereceksin gri pişmanı çekip akşam başım ağrıyor diye karılık bile yapmayacakmısın senin gibi mantık değil avcılık
08 Yorumla
Soran+1 yılKarılık yata girincemi oluyo 3 dakkalık erkeksiniz bu zihniyette olanlar.
Soran+1 yıl3 dakkalıjtan kasdımı unarım ablamışsındır 😉
- +1 yıl
Öyle olmuyor erkeğe bir manevi olarak ne vereceksin dır dır mı yoksa o sana ilgi gösterirken sen ona akşam triplemi karışlayacaksın
Soran+1 yılKıvırma güzel yanıtlardım 3 dakka
- +1 yıl
Ben kıvırmam gerçekler bunlar çek taytı sorsan sanki uçak kaldırmış ya da büyük icraat yapmış hem ıspatlı 1 saatten aşağısı için boy abdesti almam
Soran+1 yılZahmet ettim profiline baktım taytı severim uçak kaldırmak cok zor değildir ama hiç denemedim ihtiyac duymadım buna dair bir belgemde yok senin gibi ilkokul mezunu değilim 3 üni bitirdim dereceyle meslek konusunda bir çok ödülüm var tabi sen bunlar ney bilmesin ha dip not kendini kandırmak insanları kandırmaktan daha kolaydır. Önüme tüm ülkeleri serseler senin yüzüne 1 saat değil 1 saniye bakmam allah affetsin
Soran+1 yılHa dip not 3 santim 1 saate zor tabi
- +1 yıl
Denemek istersen dip not mahremim konum atayım gel bak 3 santim mi 18 cm görürsün
Bilsek Bizde aynı yöntemle kaçıp gideriz. Gerçek kaçıp ülkeye mültecilere bırakmayı da istemem ama...
110 Yorumla
Soran+1 yılEskiden çok severdim ülkemi artık nefret ettim dayanamıyorum
Soran+1 yılBi fikir gelirse bak sende kaç bari türkiyede erkeklere nazaran şu an kadınlar daha zorda bundan 2 hafta önce afkan biri arkadaşıma tecavüz etti kızın halini gördükce deliriyorum o gün onun yerine bende ola bilirdim olayın en garip yanı bunu gündüz vakti insanlar varken yapması bir insan evladı ne oluyo demiyo iğrenç bir ortam cidden
Soran+1 yılNe giyersen giy saat kaç olursa olsun bu ülkede kadın cinsel bir obje ülkeyi bu hale getirenler sağ olsun
Soran+1 yılBir kaçış yolu bulursan yaz banada cidden çekilmiyo bura
Soran+1 yılUmarım
+1 yılMantığına evlilik de zaten görücü usulü evlilik gibi bir şey 🥰 çevreden gelen kişileri değerlendirebilir sin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hayat önemli bence. Bu konuda iyi biriyle evlen
00 Yorumla
+1 yılben de bu ülkeden soğudum ama yağmurdan kaçiyorken de doluya tutulmak istemediğim için evlilik falan sakat iş kendi çabalarımla çıkıcam
02 Yorumla
Soran+1 yılMessela nasıl o çabaların
- +1 yıl
En az 2 dil konuşabilmek uluslararası yabancı dil sınavlarına girmek
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurtdışındayım söyliyim senin gibi düşünen kız çok ama bizim için kolay tek gecelik ilişkisi oluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılParayı veren tek kişilik ilişkiye girer biz ya da kendi adıma döyleyim ben onlardan değilim özgüvendiz 3 santim klasik erkek işte her yerde var sen gibi fizana falan gitsek ordasa çıkar sizden bi nesliniz tükenmüyo 3santim özgüvensiz göbekli kıllı dağ ayıları olarak
Soran+1 yılPara karşılıda ilişkiye girende 5 krs para olmaz ne karakter ne tip yazık iban at para atam sevabına don alırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüsündüm dediginizi temiz birini arıyosunuz Şu an ki tr ortamindan bende biktım kirli insan kadar hala temiz insan var bu gercek
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIliskim olsun isterim ömürlük olsun lay lay lom değim ciddi olsun isterim
Soran+1 yılÇok az o insan sayısı
Cevap sahibi+1 yılBende boyle bi kadın bulsam tanısir evlenirim diger hepsi boş ahir zaman
Soran+1 yılBu soruyu paylaşınca anladım ne kadar çok kişi evlenmek istiyormuş :)
Cevap sahibi+1 yılBen sizi gibi birine denk gelsem evlenirim ayni konudan muzdaribiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yurtdışında yaşıyorum da birbirini iyice tanımak gerekir birine güvenmek çok zor birde evlilik çok hassas bırsey
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBuranın kendine ait zorluklar var belki ordan burası iyi geliyor ama zor senin için hıckımseye tanimayacagin bir ülke kolay olmayacak iyice dusunmk gerekır
Soran+1 yılBi şekilde qlışılır ya
Cevap sahibi+1 yılKişilik karekter olarak nasi bı bayansın
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyle düşünüyorum bu ülke çekilmez artık
09 Yorumla
Soran+1 yılPlanın ney
Cevap sahibi+1 yılİngilizcemi geliştirip yurt dışından biriyle tanışıp evlenmek
Cevap sahibi+1 yıl@faruk0803 belli ülke
Soran+1 yıl@faruk0803 sende her yurt dışına gitmek istiyene yazıyonmu
Soran+1 yıl@faruk0803 aynen :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılHe yurt dışından biride gelip seni alacak Allahım kafaya bak😆
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım yurt dışında 3 üni bitirmiş maddi durumuda iyi genç eli yüzü düzgün birini bulamayan çok ben köyden dün gelmedim kendin gibi vizyonduz sanma yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni o niye tercih etsin mesala
01 Yorumla
Soran+1 yılSözleşme para kısa süreli sözde bi ilişki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden illa yurtdisi
05 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu gerçekten soruyormusunuz etrafınıza bi bakın ne haldeyiz
- +1 yıl
Evet aynen dunya devletleride siraya gecmis turkler gelsede hemen icimize alsak diye bekliyordu. Yaw gezmek icin fransaya vize basvurusunda bulundum hesabimda 2.5 milyon tl var herifler gorusmeye cagiriyor gezmeye bile hemen vize veermiyor.
Soran+1 yılBu duruma geldiğimiz için burdan gitmek en mantıklısı
- +1 yıl
Gidemiyoz awk gidemiyozz 😒
Soran+1 yılOlay gitmek işte :)
+1 yılMantık evliliği daha mantıklı
00 YorumlaArayan belasını da bulur eşinidee😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılKendim çıkmayı tercih ederim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit zengin erkek bulmak kolay
00 Yorumla
+1 yılAlmanya'dan selam merhaba nasılsın...
010 Yorumla
Soran+1 yılIyiyim sen
Soran+1 yılBurdan konuşa biliriz bence
Soran+1 yılBu evlilik olayında ne şartları var biliyormusun
- +1 yıl
Biliyorum
Soran+1 yılBilgi verirmisin
Soran+1 yılBurdan cevaplayanazmısın
- +1 yıl
Hayir
Soran+1 yılO zaman kalsın:)
- +1 yıl
Cesurlar hayatı yaşar korkaklar seyreder
Soran+1 yılÖzele geçmeyibce korkam mı olunuyor
+1 yılYurtdışında da nefret edersen nolcak
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kescem sonunda gerçi finlandiya gibi muazzam bir ülke var eskı türkiye gibi
- +1 yıl
Dışardan her şey güzeldir gidince belli olur 1 yıl sonra falan
Soran+1 yılArap ülkeleri hariç hiç bir ülke bu durumdan daha kötü olmaz bak biraz önce birine yazdım aynısını sanada yazayım
Türkiyede erkeklere nazaran şu an kadınlar daha zorda bundan 2 hafta önce afkan biri arkadaşımatecavüz etti kızın halini gördükce deliriyorum o gün onun yerine bende ola bilirdim olayın en garip yanı bunu gündüz vakti insanlar varken yapması bir insan evladı ne oluyo demiyo bu ülke böyleyken ve bi caza dahi yokken daha beterini sanmıyorum- +1 yıl
İnşallah beklediğin hayatı bulursun bol şanslar 🥰
İyi düşünmüşsün bence
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılIyi düşün diye neden dedin
Soran+1 yılYanilış okumuşum
Soran+1 yılirem
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılişin zor
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı
00 Yorumla
+1 yılmaaş kartına bak adamın
00 YorumlaBulursun
00 Yorumla
+1 yıl80 sen sonra😀
00 Yorumla
+1 yılBu sitede bulamazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun zaten
nasil?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe nasıl
Soran+1 yılMantık evliliği işte aşk vs inanmıyorum ben
Gel İtalya ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geliyim
+1 yılZor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBulamazsın
10 YorumlaÜzülürsün
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mantık evliliği yapmak istiyorum, mantığıma uygun birini nasıl bulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler