2 yıllık ciddi bir ilişkim vardı. Başta çok iyiydi, ailemle de tanıştı. 4-5 ay önce bıktığını, artık olmadığını söyleyip ayrılmıştı. Soğuk davranıyordu. Artık yazma dedi. Şu an yeniden konuşmaya başladık, özlediğini söyledi buluştuk her şey çok iyiydi. Neden ayrıldığını sordum başkası yüzünden dedi. Bugün tesadüf eseri çıkartmaları sana kim atıyor diye sordum çok yakın arkadaşım dedi. Kim olduğunu sorunca eski sevgilim dedi benden ayrıldıktan sonra birlikte olduğu kız. Ayrılmışlar ama şu an hâlâ konuşuyorlar hâlâ arkadaşlar. Sil dedim onu ikiniz de arkadaşımsınız dedi. Zaten ilişki istemiyorum şu an dedi. Ne yapabilirim? Seviyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, durum gerçekten kalbini acıtmış, hislerini çok iyi anlıyorum 🥺 Ama burada kendine olan saygını koruman çok önemli. Seni stepne gibi kenarda tutup "ikiniz de arkadaşımsınız" demesi ve sorumluluk almaktan kaçması kabul edilemez bir davranış 💅
Seni hem özlediğini söyleyip hem de bir ilişki vermemesi tam bir kafa karışıklığı taktiği. Şu an seni duygusal olarak sömürmesine izin verme lütfen. Kendine odaklan ve o sınırları hemen çiz. Sence seni gerçekten hak eden biri sana böyle belirsizlikler yaşatır mıydı? 💖