Sevdiğiniz kişiyle aranız bozuldu ve ikiniz de haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Sizce aşk varsa ilk adımı kim atmalı, yoksa gurur korunmalı mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevdiğiniz kişiyle aranız bozuldu ve ikiniz de haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Sizce aşk varsa ilk adımı kim atmalı, yoksa gurur korunmalı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bazen vazgeçilir ama her şeyden değil. İlk adımı atmak, özür dilemek ya da duygunu açık etmek gurur kaybı sayılmaz. Ama karşı taraf seni sürekli kırıyor, değersiz hissettiriyor ve sen yine de peşinden gidiyorsan orada gururdan değil, kendine saygından eksilmeye başlarsın.
İnsanın ilk aşkı gururu olmalı, tamam aşk güzel şey ama gurura da galip gelmemeli bence
Ben gururluyum kolay kolay gururumdan vazgeçemiyorum
Bence aşk için gururdan tamamen vazgeçilmez; ama gereksiz gururdan vazgeçilebilir. Sevdiğin insanla konuşmak, özür dilemek, bir adım atmak gurursuzluk değildir. Asıl önemli olan, bunu kendini değersizleştirerek değil, ilişkiyi korumak için yapmaktır. Kısacası, aşk emek ister; gurur ise bazen araya mesafe koyar. Değerini kaybetmeden gururu bir kenara bırakabilmek çoğu zaman daha olgun bir davranıştır.
Katılıyorum
Seviyorsam gurur yapmam ama bunu hak eden olmasıgı için gururumdan vazgeçmem özelliklede bir erkek için
Katılıyorum
Bana göre aşkta gurur olmaz ve olmamalı , ben sorunları uzatmayı hiç sevmem, çözüm odaklı davranırım zaten iki insan birbirini seviyorsa, soğukluk yaratmak yerine konuşup anlaşmaya ve meseleyi tatlıya bağlamaya çalışmalı ki ben bu yönden ilerlerim her zaman ama bunun da bir AMASI var laf anlamak istemeyen, inat eden birine ne kadar anlatırsan anlat bazen sonuç değişmiyor görmek istemiyor dinlemek istemiyor işte o zaman onu yanlız bırakıcaksın sen bunu istedin diyerek.
Gururunuz batsın sizin. Seviyorsan at ilk adımı 😀
Kendine olan saygın başkasına olan duygudan önde olmalı vazgeçilmez
hayır bir kadın ne olursa olsun erkege ipleri vermemeli
Başka bir aşka geçilir
Hayır. Prensip her zaman önce gelir
Çok çok zor
Sevince o kadar da zor değil
Bence hala zor
Hiç kimse için gururdan vazgeçilmez
Öyle de İnsan gerçekten aşık olunca vazgeçebiliyor
Çok iyi anlıyorum aşko o yüzden fikrimi söyledim hemen geçtim hiç açık yorum detay bile yazmadım dödödögs
Evet geçilir
Bence de
aşk varsa o ilişkide gurur yoktur
Geçilir
Ben vazgecerim
Geçilmez
Hayır
Henüz gerçekten seveceğin biri karşına çıkmamış belki
Ben hiç aşık olmadım ki. Sen vazgeçer miydin
Aşık olduğum kişi Gerçekten bunu hak ediyorsa Evet
Saçma
Yani ama değiyor mu hayır