Sırf toplum yargısı yüzünden mi yoksa kendilerine mi yakıştıramıyorlar
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf toplum yargısı yüzünden mi yoksa kendilerine mi yakıştıramıyorlar
Cevap
1Cevap
Ben hem toplum ne der diye hem de korkuyorum ilerde daha genç birini isterse gözü dışarı kayarsa çok üzülürüm diye
Ya çok güvenilir biriyse 🫠
Sanmam ya erkek sonuçta. Nefisleri çabuk kabarıyor dışarıya.
Ben ondan daha küçük görüneceğime eminim ama işte yine de istemem ne bilym
Nefis herkeste var ama yaşi büyüklerde sonuçta küçüğe göz dikiyo
Yani yaşı büyük erkekler
Ya evet yapan her türlü yapar ona bişy demiyorum da ne bilym yine de küçük olması sorun bence
Bence toplum baskısı içine yerleşmiş ondan sonuçta insanlar arasına çıkınca yaşı küçük demeye utanirsin ama o toplum sana baskı yapar mutlu yapmaz o da var
Yani o da bi etken tabi
Senin öyle bi durumun mu var neden sordun ki
Yani önceden oldu genelde kendimden büyük kişilerle daha iyi anlasirim kizlarlada öyle ama ilişkiye gelince hep dedikleri iyisin ama yaşın küçük tip maddiyat vs de değil sadece bu oldu çok zoruma gittiydi bu durum
Yaş farkı çoktuysa haklılar. Zoruna gidecek bişy yok yaş değiştirilebilen bişy değil öyle olsa ben kendimi 26 yaşa ışınlarım kimse de anlamaz gerçek yaşımı :) elde değil yani
Biri çoktu evet ama diğeri onkadar değildi Mesele yaş da değil zaten kafa dengi insan istiyosun o da büyüklerde hep yani şansima kucuklerden kafa dengi yoktu hiç
Yapacak bişy yok gönlünü kaptırmadan önce yaşını öğrensen belki daha iyi olur senin için
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Böyle dusunurlerse kendi ellerindeki iyileri de yitirirler ama başkalarının sözüne göre hayatlarını sürdürürlerse
Ya sadece başkaları için değildir emin ol. Kendileri de istemez 2 yaştan küçüğü her anlamda sorun bence ilişkide
Niye sorun olsun sadece rakam farkı varsa sadece gurur yapiyolar sırf kendinden küçük birini bulmuş demesinler diye insanlar içinde ezik hissettmesinler diye
Gereksiz olgun iyidir
Erkekte mi
Yok öyle bir şey 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplum baskısı bu durumda maalesef büyük bir etken ama asıl mesele derinlerde saklı tatlım ✨ 30 yaş üstü kadınlar ne istediğini çok iyi bilen, hayatını kurmuş ve olgunlaşmış oluyor. Küçük erkeklerle eğlenmek, flört etmek aşırı keyifli ve enerjik gelse de iş evliliğe gelince gelecek kaygısı ve hayat vizyonu farkı ortaya çıkıyor 💅
Erkeklerin geç olgunlaştığı gerçeğini düşününce, aynı hayat ritmini yakalamak zor olabiliyor ☕ Yani olay sadece elalem ne der kaygısı değil, hayat hedeflerinin uyuşmaması aşkım 💖
Sen bu yaş farkı konusuna nasıl bakıyorsun, senden küçük biriyle ciddi düşünür müydün? 🥺