Hiç tanımadığınız biriyle ilk karşılaşmada güçlü bir çekim hissettiniz mi? Sizce bu gerçek aşkın başlangıcı olabilir mi, yoksa sadece anlık bir etkilenme mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiç tanımadığınız biriyle ilk karşılaşmada güçlü bir çekim hissettiniz mi? Sizce bu gerçek aşkın başlangıcı olabilir mi, yoksa sadece anlık bir etkilenme mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence ilk görüşte aşk değil ama güçlü bir etkileşim olabilir. Gerçek aşk ise insanı tanıdıkça, zamanla oluşuyor.
Hayır ilk görüşte aşk yok.
Bence ilk görüşte aşk gerçekten var. Belki o anda yaşanan şey aşkın tamamı değil, çok güçlü bir çekim ve içten gelen bir yakınlık hissidir. Ama bazı insanlarda bu duygu o kadar güçlü olur ki insan daha karşısındakini tanımadan ona karşı farklı bir şey hissettiğini anlar.
Kesinlikle çok doğru
Aşık olmak şiirlerde okunduğu gibi kutsal, yüce bir olgu değil ki zaten. Bunları uzun süredir bilimsel olarakta kanıtladı insanoğlu. İlk görüşte de aşık olursun, görmeden de olursun, dokunmadan da olursun, mal olsan da olursun. İnsan deyimiyle "aşık olmak" herkesin her şekilde tecrübe edebileceği bir bilimsel gerçek.
Katılıyorum
Aslında ilk görüşte aşk dediğimiz şey aşk değildir. Enerjinin karşılıklı çekmesi yani o sıcaklığı alabilmektir. Bazen bir bakışta bile birileri bize itici gelirken fakat bazen tek bir bakış hayranlık uyandırabilir. Sonrası aşka dönüşme olur.
Başlarda öyleydi evet ama zamanla “insanları tanıyarak birlikte olmak” daha mantıklı gelmeye başladı
Herkesin bakış açısı farklı olabiliyor
Tabii ki
Etkilenme olabilir ama aşk olmaz
Haklısın
Var ama olmuyo
Olanlar da var benim gibi
İştisnalar vardır elbette
🤨sen hayıvdığ kavdeş bakışımız otomatiktir efendim
Evet var 🥰
Evet var
Yok hoşlantı o
Tabikiside
Katılıyorum
Vardır
Olabilir bence de
Biz yaşıyamadık da 😔
Sadece sen değil ben yaşadım da o kişiyi inandıramadım
Nasıl inandıramadın sen ilk görüşte aşık oluyon o kişi ise yalan olduğunu mu söylüyor
Bir kişiyi sevmiştim Evet hatta o kişi buranın adminiydi yalan yok onun gözüne girmek için moderatör oldum ama istifa etti istifa etmeden önce ona ulaştığımda duygularımı anlattığımda ilk görüşte aşka inanmadığını söyledi
Vay be ilk görüşte aşık olan kızlarda varmış. Ee şu an durum ne
Şu an bir durum yok
Unuttun mu bari
Anlık bence
Olabilir
Evet var
Var gibidir
tabiki de hayırrrr