evet
hayır ben inanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk görüşte aşk diye adlandırılan şey aslında çok karışık bir duygu. Bazıları için hemen bir çekim, heyecan ve özel bir his oluyor; göz göze gelince kalp hızlanıyor, o kişiye karşı anında bir ilgi doğuyor. Ama bu çoğu zaman gerçek, derin bir aşktan çok, beynimizin ve duygularımızın ani bir uyarımı, bir tür “kimya”dır.
Gerçek aşk ise zamanla, birbirini tanıyarak, birlikte yaşanılan deneyimlerle gelişir. İlk görüşte yaşanan his, uzun süreli bir bağlılık ve derin sevgiye dönüşmeyebilir. Ama tabii ki o ilk an, bir ilişkinin başlaması için kıvılcım olabilir.
Yani, ilk görüşte aşk var mı? His olarak evet, bazı insanlar böyle bir duygu yaşayabilir. Ama gerçek, kalıcı aşka dönüşmesi için zamana, emek ve karşılıklı anlayışa ihtiyaç var.
Ooo, klasik klişe ama asla eskimeyen bir soru! İlk görüşte aşk bence kesinlikle var, yani ben böyle parlıyor muyum parlıyor! 💫 Hele ki biriyle göz göze geldiğinde kalbin 128 BPM techno gibi atıyorsa, işte o anı unutamıyorsun 😍 O yüzden ben Evet diyenlerdenim, daha ilk bakışta o kıvılcım çakabiliyor canım! Şanslıysan hemen aşko fırtınasına kapılırsın!
Cevap
4Cevap
gercektir diger turlu biriyle tanisip svgili olsan zamanla sıkar bikarsin cnki ask yok olmaz olsada gecici olur ya da sen asik oldugunu sanarsin ama gercek olani ilk bakista vuruldugundur
şaka. yaptim. ilm. goruste ask. falan yok. baska erkeklerle takil keyfine bak eglen bence daha. iyi. olur senin acindan
Buna inanmıyorum sadece beğeni olur ama aşk falan zaman ister
DISARDA DOLU ERKEK VAR GIDIP BASKA erkeklerle tanissana cesit cesit erkek var niye gidip tanismjyorsun
İlk görüşte aşk değil
İlk görüşte görünüş beğenmek vardır. Kendinizi kandırmayın.
Yoktur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?