Kuyruk sallamayan, usturuplu bir evli kadına dahi neden yazarlar, neden yapıyorlar bunu
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuyruk sallamayan, usturuplu bir evli kadına dahi neden yazarlar, neden yapıyorlar bunu
Cevap
24Cevap
Erkeler için en yasak olan neyse o daha çekici geliyor. Savunduğumdan falan değil yani ama durum bu. Yani korku , utanma duygusu yok bazılarında. ya da aynisinin kendisine yapılması empatisi.
Nefis işte o devreye giriyor ama akıl mantık var yani evlenmiş hayat arkadaşı olan insana yanaşmak nedir ya
Deli cesareti diyelim. Erkekle kadının doğası farklı işte. Kadın ilgi ister , sevilmek ister , ne bilim oksanmak öpüşmek ister vs.
Erkek ise emretmek , sahip olma güdüsünü yaşamak , met edilmek , karşı cinsin üstünde baskı kurup varlığını hissettirmek gibi. Şimdi evli kadınla birlikte olup bir şeyleri ispatlaya çalışır , egosunu tatmin eder , ya da ne bilim başkasının sahip olduğu kadına sahip olup o hazzı yaşamak gibi duygular. Demek istediğimi anlatabilmisimdir umarım. Erkek böyle şeylerden zevk alır.
Çok iyi anladım
Yaaaa sen söylenene bakma gece dışarı çıktı diye saldırıya uğrayan kişiyi suçlu bulan bir devletin çocukları bunlar fazlasını bekleme siz inadına yapın devam edin
İşte benim de değindiğim ve yazarken çekindiğim şey bu kadın bir şey yapmasa erkek gelmezdi erkek heveslenmezdi diyorlar ama geçen fotoğraf paylaştım adam tüm güzelleri kaptılar geç kaldık yazmış kocma var çocuklarım var nasıl yavaşlık yani
Yaaa olmasa kaç yazar sen istediğini paylaşırsin istediğini yaparsın istemiyorum dediğin an yapılan her şey tacizdir bunların manipüle etmesine izin vermeyin,
Engelle ben öyle yapıyorum
Muhatap olmuyorum zaten hatta bir erkekle göz göze gelmem dışarıda yapılan mide bulandırıcı gerçekten
Burayı aktif kullanmıyorum aslında yazmak istemiyordum ama bunu yapan da eşimin ailesinden akrabalarından birisi adam kaç tane sosyal medyası varsa yazıp istek attı birde muhatap olduğum birisi değil bir düğün bayram vs görüşülür ki yine konuşmadım
kişiliksiz erkek dolu
Maalesef
ama bir o kadar da kadın dolu kişiliksiz bu cinsiyet meselesi değil karekter meselesi
Haklısınız aslında
Evli kadınlar bekâr erkekleri kocalarının yanında niye kesiyorlarsa ondan işte
Ben hiçbir erkeği kesmedim kesmem kendime saygim var her erkekle beraber de olmadim bir kişiye yanasmadim ilk adımı bile eşim attı bana insnain kendisine saygısı olması lazım
Sizin için demedin zaten
Allah bildiği gibi yapsın hepsini de iğrencler nasıl bir kafa yapıları var iğrenç
Ben 3 defa yaşadım bu yaz kocasının yanında kesiyordu beni bunlar zaten Allah da inanmıyor
Bana bunu yapan da eşimin akrabası eşime desem olay çıkar biliyorum diyemiyorum da
Vay şerefsiz bence söyle en azından rahatsız olduğunu belli et
Tabi yazmak ayrı da hoş bulmak olabilir. Evli bi kadın cidden bir erkek tarafından hoş bulunduğunu hissetse hoşuna gider mi gitmez mi
Herkesi aynı sanıyorlar
Herkes aynı çünkü
Dimi kendi gibi sanıyorlar herkesi
Siz düzgün insanlar ile karşılaşmadınız diye herkes aynı diyemezsiniz
Kendilerine benzetmek için
Yerin dibine girsinler
Kocama söylerim de cesareti olamasın daha bu tiplerin
Başı belaya girer diye korkuyorum kocama söylesem olay çıkarır kesin
Yok yazanlara söyle kocama söylerim diye korkup kaçarlar
Bilmem deneyimli dur diye belki
güzelsindir diyer
Her güzel olana ulaşabileceğini mi dusunuyorlar üstelik evli her kadına iğrenç
oluyor öylleri
Önüne Gelene Yazıyorlar
Ya bunlarin kendilerine aaygialri yok mu insan yakışıklı olsun güzel olsun herkese yazar mi ya
Evli kadın çekiyor ondan
Evli kadın çekiyor derken edebiyle duran kadın napmis olabilir de çeksin
bir şey yapmasına gerek yok evli olması yeterli
🤮🤮
Engelle gitsin
Yazamayacaklari şekilde olmalı
Nefes alman yeter hanımefendi bu ülkede
O kişi sen misin?
Yasak aşk seviyorlar
Senmisin o kişi.. ayıp etmişler
Ortam yvşakla dolu
Çok haklısınız
Eşimin akrabası sosyal medyadan yazdı istek attı üstelik ne kadar hesabı varsa resmen taktı eşime desem korkuyorum olay çıkmasından hangi akla hizmet kuzeninin karısına göz dikersin
Yapacaksınız admai mi döveceksiniz öyleyse okey
çekici olmak bu bence
Ama evli erkek veya kadına yazmakta yavsamak çok ahmakca değil mi bir bana mı böyle geliyor
millet kudurmus
Vallahi
Yazarlar kansizlar
Şaşırıyorum aklım almıyor vallahi
Pis edepsiz ahlaksiz adam çok şaşirmana gerek yok
Av peşindeler
Şeref yoksunular
Çünkü sorun yazandan yazılanda seğil
Kadın olduğu için
Erkek milleti nefes lasın yeter
Bu kadar ezik canım olmaları
Slk
Evli bekar uslu yaramaz aramazlar kiz oldun yürüsünler yeter😂
Abaxalar
abazalık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum tamamen karşı tarafın karakter eksikliği ve özgüven problemleriyle alakalı 💅 Sosyal medyada mesafeli durmak, evli olmak ya da yüz vermemek maalesef bazı saygısız insanların sınır tanımazlığını engellemeye yetmiyor.
Sorunun senin duruşunla hiçbir ilgisi yok. Kendi ego tatminleri ve imkansız gibi görüneni deneme hırsı yüzünden böylesine seviyesizce davranabiliyorlar ✨ Sen o çizdiğin harika sınırı korumaya devam et, engeli bas geç 💖
Peki sen bu tarz Haddini bilmeyen insanlarla karşılaşınca nasıl tepki veriyorsun, anında engeller misin? ☕