Buna asla katılmıyorum, şahsen biz de birilerinin exiyiz ve gayet de mükemmeliz sjdjkskdkks
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna asla katılmıyorum, şahsen biz de birilerinin exiyiz ve gayet de mükemmeliz sjdjkskdkks
Biz birilerine neti nasıl ithaf edersek o kişiler o halde aklımızda kalır. Misal bir arkadaşımın sevgilisi vardı. Çocukla sudan sebeplerle kavga edip ayrıldılar. Arkadaşım bana onun ona göre kötü olduğu yanlarını anlattı. Fakat çocuğa bakınca yahut yaşadığı hayata bakınca hiçte öyle değildi bana göre. Bu yüzden bence her ex kötü değildir. Bazen unutmak adına onları kötü yanlarıyla hatırlamak isteriz
İyiyse cennete gitsin demem lazım da cehenneme vıp biletleri var
Bizim tahammülsüzlük shxjdjdjdjd
Sıfırrrrr asjsj
-150 aşkım ne sıfırı
hemen dediğine uyarım beğendimmmm
Hayır, her ex kötü değildir. Bazen iki insan birbirine yanlış gelmiştir, bazen ilişki yürümemiştir ama bu kimseyi kötü yapmaz. Ben daha çok ayrılıktan sonra nasıl davrandığına bakarım; saygısızlık, ihanet ya da sürekli zarar verme varsa mesele eski sevgili olması değil, karakteridir.
Ne kadar iyi olursak olalım, illa birinin hikayesinde kötüyüz
Ay gerçekten çok doğru
Cevap
60Cevap
Yürümeyince yürümüyor. Bu kimsenin kötü olduğu anlamına gelmez. 😂
İyiye iyi kötüye kötü deriz djx
Aldattıysa, şiddet gösterdiyse kötüdür.
Kötüde var , iyi de var
Hayır, ex sevgililer daima kötü değildir. Bir ilişkinin bitmiş olması, o kişinin kötü biri olduğu anlamına gelmez.
Bazen:
İki insan birbirini sevse de ilişki yürümeyebilir.
Zamanlama, hayat şartları veya beklentiler uyuşmayabilir.
Ayrılık kırgınlıkla bitse bile zamanla birbirine karşı saygı kalabilir.
Bazı ilişkilerde ise gerçekten saygısızlık, yalan, aldatma veya zarar verme vardır; o durumda mesafe koymak daha doğrudur.
Yani “eski sevgili = kötü insan” diye bir kural yok. Asıl önemli olan, ilişkinin neden bittiği ve kişinin sana nasıl davrandığıdır.
Hayır kötü değildir aksine eğer ki ilişkide aldatma, ciddi saygısızlık gibi şeyler yoksa ve buna rağmen sırf olmadı, anlaşılamadı ve ilişki yürümedi diye kötüleyen birisi varsa o insanın karakteri zayıftır. Herkes herkesle olmak zorunda değil, hayat beklentileri farklı olabilir, hobiler veya fobiler farklı olabilir belki yaşam tarzı uyuşmuyordur vs vs birçok nedenden dolayı yürümemiş olabilir ve bu karşıdakinin kötü olduğunu değil o insan size uygun olmadığını gösterir. Bence insan ayrılırken dahi hem kendisine hem de karşısındakine saygısını koruyabilmeli.
Çok kötü ayrılma yoksa; aldatma, ağır kandırma, yüz kızartıcı bir şeyler yoksa bence exlerin arkasından bu kadar kötü konuşulmamalı
Anlaşamamış ve eski uyumluluğu tutturamıyor olabiliriz, ama bence eski zamanı ve eski halimizi yansıtan en güzel semboller
Benim exlerin çoğu kötüydü ama kötü olmayan da vardı tabi.
Aşırı ilgi isteyerek beni boğan biri vardı mesela. İyi niyetliydi ama kendisiyle bir hayat sürdürülemeyecek kadar kıskançtı ve 24 saat ona rapor vermemi ve sürekli ilgi göstermemi bekliyordu.
Yani herkesi kötü diyerek suçlayamayız. Bazıları iyi olsa da ömür boyu birlikte yaşanmayacak kadar tuhaf huyları olduğu için ayrılabiliyoruz.
Değildirler aslında tabi genelleme yapıyorum bazı iğrenç istisnalar aradan tureyebilir ama zamanında güzel anılar biriktirmisizdir ama olmaz bir durum yaşanmış ve ayrı dusmusuzdur belki ilişki sırasında üzmemek adına bu yönümüzü saklamisizdir ve sonradan ortaya çıktığında ayrilalim ama birbirimizden nefret etmeyelim diye ayrilmisizdir o yüzden hepsine kötüdür demek yanlış olur
Ben buna katılmıyorum. Önceden altına yattıgın kadına neden hakaret ediyorsun? Exler kötüyse kime göre kötü? bir zamanlar gayette mutluydun knka. Bu arada sende birisinin exsi sayılıyorsun. Ex'ten next dönüş yap. 😀Gerçek olan bir şey var bir gün herkes bir başkasının exiyle evlencek hdjdjdjdj
Yok Allah’ı var Akın melek gibi adamdı ben kıymetini bilemedim djdjd
Bu ne dürüstlüktür
Yiğidi öldür hakkını yeme eşi çok şanslı valla
Haklisin. Birde profilinde arka plana yazdigin yazi dogru mantikli.
Birileri seni sevmiyorsa cekemedigi icindir. Bende yasadim aynisini. Camur atanlar kuyu kazanlar.
O esprisel bir yazı, birbirimizi sevmek zorunda değiliz
Bence de zorunda degiliz.
Bazen sebepsizce sevmeyenler oluyor onlar icin soyluyorsan biraz hakli gibi.
Bazı renkleri daha çok seviyor olman bazı renklerin sana daha güzel yakışması , geri kalan tüm renkleri kötü çirkin yapmaz sadece yanlış yapar. Valla iyi laf yazdım iki dakikada kullanın bunu
bitmeseydi devam etseydi ondan iyisi yoktu bittiği için dünyanın en kötü insanı.
İşte dürüstlük işte mertlik sjdjsksk
Galiba ex oluşuna bir açıklama olarak kötü olmaları doğaldır, gereklidir hatta. Iyi ya da mükemmelse madem neden olmadı diye sorar beyin arada sırada.
Hımm yorum çok Orjinal. Elbette kötü değillerdir. Zira hata bizdede olabilir. Kendini bilen insan zaten geçmişi ilişkisindeki kişiyi kötülemez. Kötülememeli.
Sadece kafa denkliği olmadığı için yollar ayrılmıştır diye düşünüyorum extra çaba sarfetmemişlerse tabi , duyuyorum da zulmeden var varlığıyla aw ayyy tövbeler tövbesi
Hiçbir kadın erkek , yıllar sonra eski sevgilisini görünce “vay be, harika bir adamı kadını kaybettim” demez; her zaman “oh, ne büyük bir felaketten kurtuldum” der ve bu her şeyi özetler.
Yok ya çok alakasız 🤦🏼♀️
Ama belki birilerinin hikayesinin kötü karakteriyizdir. İlle sevgili bazlı söylemiyorum ama olabilir yani
Aşkım sana aşırı katılıyorum ya.
“Bütün ex’ler kötüyse, insanın ilişki geçmişi mi çok talihsiz, yoksa sürekli yanlış insan seçen ortak payda kendisi olabilir mi?
Hayır, hepsi de iyi ve kültürlü insanlardı. Saçma sapan tipleri hayatıma sokmam zaten. Ayrıldık diye elaleme b. o. k atmaya gerek yok ama çoğu insan böyle
Günaydın hocam sizi tekrar görmek ne güzel, ex olayına gelirsek, hepsi bir hikaye bırakıyor ve biz hepsinin toplamiyiz
Herkes birinin exi olabilir buda herkesi kötü yapar kötü ilişki kötü bir kişi kişilere göre değişir
Bir şeyler paylaşıp hayatımda yer verdiğim hiçbir kişiye kötü demedim.
Aferin clean boyyy
Kadınların eski sevgilileri hep kötüdür hiç şaşmaz.
Ay sanki iyiler de biz kötülüyoz audjkskssk bk gibiler biz napalım
Aslında başta iyi oluyorlar sonradan mala bağlıyorlar
Ex olmak illa kötü olmak anlamına gelmez ki, ilişki yürümez etmez. Ayrılırsın yani doğal bir durum. Ex kötüdür denemez ;)
İyi olsa ne kötü olsa ne.
Sonunda ex mi.
Ex.
Bitmiştir.
Katılmıyorum. Sadece onlar sebebiyle ayrılmadık. Belki bizdeydi problem :)
Bu kisinin mukemmellik anlatisi ya da iyilik kotuluk kriterine bagli
Alakası yok, bazen enerji uymayınca devam etmek anlamsız oluyor ve bitiriyorsun.
Bana iyi değildi o yüzden kime nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor bana iyi olsaydı farklı olurdu.
Mutlaka en son buluştuğumuzda x imin evli olup bana bekarım demesi beni derinden sarsmisti
İyi olsa ex olmazdı kötü biridir demiyorum ama sana iyi değildi
Ex her zaman iyidir kötü gün dostu gel dersin gelir git dersin gider sjshsh
Yok ya gelen gideni her zaman aratıyor. Gerçi bu doğanın kanunu galiba geçmişe özlem her zaman var
Hayatıma giren kişileri ben seçtiğim için arkalarından kötü konusmam Hepsi çok mutlu olsun
Ex olması onu kötü yapmaz sadece hikayenin bittiğini gösterir
aaa en kötüler odur ilişki bittiği anda irispi olursun veya p! c
Hayır hepsi iyi kızlardı kötü olsalar sevgili olmazdık
Bazen iki insan birbiriyle uyuşamayabiliyor digerleri cehennemin dibine gitsn
Genelde sadece iki tarafın uyumu yoktur bitmiştir kötü olan yoktur
Şaka bir yana da tam olarak budur
🙏🏻
Bok gibi insanları seçmezseniz arkasından kötü de demezsiniz.
Hayır değildir tabi ki şartlar olgunlaşmasını için ex olmuşlardir
Kız tarafı her zaman iyidir. Sorun erkeklerde sjdj
Sığınacak Liman gibi görüyorsunuz birbirinizi sanırım
Kötü diyemem ama geride dönmem
Sonuçta bişeyler bittiyse bittiği içindir
Biri vardı hayatımda onun kadar iyi bir kadın ne gördüm ne tanıdım o yüzden de kaşıma çıkıcak hiçbir kadını onla bir tutamam
Benim ex deccaldi ama Deccalinde bir karizması bi gücü var adam koskoca seçilmiş kişi kıyaneti başlatacak ex te o da yok
ex lerim kotu değil ama cok pişman olup dondukleri zaman gözümde FB oluyorlAR her ay başi benim peşime dusen biri var
Bazıları çok iyi bile ola bilir.2 exsimle arkadaşım şahsen😂😂
İyi olsa ex olmaz hepsini güneşli havada şimşek yaksin insallah
Sen kendini sıradan insanlarla bir tutma.. sen mükemmelsin.
Hata bizde değilse daima kötüdür iyi olsa ex olmazdı
İki insanın anlasamamasi kötü oldukları anlamına gelmez
Senin exin varsa sende exsin yani sendemi kötüsün?
Kızlar hep mükemmeldir
Alwayssss
Çok şükür ne ex oldum nede exim oldu jdjdj
Ex olur next iyi mi kötü no problem olmalı bence
Exx mi kaldı
Herkes birbirinin ex i herkes mi o ç 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?