Bu sorunun cevabını ben biliyorum ama size de sorayım, romantikliğe gerek yok, peri masalında yaşamıyoruz
30 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Hadi gerçekçi olalım;
Kadın doğası gereği her zaman onu koruyan ve kollayan, sırtını yaslayabileceği ve gerçekten onu anlayan birini ister hayatında.
Evet sevgi büyük etken lakin tek başına asla yeterli değildir. Saygı olmayan bir sevgi düşünülemez. Bir kadın bu dünyada çoğu zaman hak ettiği sevgiyi, ilgiyi ve saygıyı zaten görmemiş bir varlıktır. Bu bağlamda ona bu zulmü yaşatmayacak biriyle birlikte olmak ister.
Hayatım kelimesinin anlamı hayatını paylaştığın kişidir. Hayatını paylaştığın kişiyle her şeyini paylaşmalı insan. Bunun için maddiyat oldukça önemlidir. Çünkü sevgi karın doyurmaz ve bir adam olarak kadınımın hayallerini gerçekleştirmek, onu rahat ettirmek ve her zaman dilediği gibi bir hayatı ona sunabilmrk benim görevimdir. Bu noktada çok şükür oldukça rahatım.
Gel gelelim güven, sadakat, empati, düşünce ve kaybetme korkusu da gereklidir. Şuna inanırım, birisi sizden bir şey istediğinde yaparsanız anlamı pek olmaz, istemeden yaparsanız işte o zaman karşıdakini düşündüğünüz için yapmış olursunuz.
Derin konular :)
Sevgilime sadece sevmek yeterli değil dediğimde para mı istiyorsun deyip gülmüştü. Hayır bana saygı duymayan biri beni ne kadar severse sevsin boştur benim için.
Harika bir cevap saygı ve güven inanılmaz önemli hatta güven olmayan saygı olmayan bir ilişki baştan tuğlasız ev gibidir bence
Sevgi çok önemli ama tek başına yetmez. Gerçek bir ilişkide güven, saygı, iletişim, anlayış ve emek de gerekir. Birbirini sevmek kadar, zor zamanlarda birbirinin yanında olmak, sorunları konuşarak çözmek ve birbirine güven vermek önemli. Kısacası sevgi ilişkiyi başlatır; güven, saygı ve emek devam ettirir.
Bilene vereceksin sevgiyi bilmeyenin de anasini belleyeceksin
Mükemmel cevap
Gerçek bir ilişkide topyekün her şeye ihtiyaç şu olsun şu olmasın diye bir liste yapmanın bir anlamı yok
yetmez anlayişsiz bir insanla asla sürmez
Saygı olmazsa olmaz
Yeter Ya
Yetmez
Pat pat vurmak şart
Yetmezz
Cinsellik mi diyosun
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın, maalesef sadece sevgiyle karın doymuyor aşkooo 🥺
Gerçek dünyada o çok güvendiğimiz sevginin yanına mutlaka saygı, güven ve karşılıklı çaba şart! İlişki dediğin şey iki kişilik bir ekip işi. İletişim kopuksa veya vizyonlar uyuşmuyorsa, o büyük aşk bile bir süre sonra maalesef tükeniyor 💅
Senin için bir ilişkide sevgiden sonra gelen en en önemli olmazsa olmaz kriter nedir peki? ✨💖