Hiç aşık olmadım ama sevgililerim oldu her şey duygusallık değildir birazda mantıklı olmak lazım sana saygı duymayan seni umursamayan ya da seni kısıtlayan baskıcı olan biriyse ne kadar seversen sev her insanın önce kendini sonra başkalarını düşünmesi gerekir eğer ki başkasını kendinden çok seversen bu zaten aşk değildir sevgi açlığıdır kendini yeterince sevmediğin için başkalarından medet umuyosundur buna gerek yok boşuna psikolojin bozulur yani kısaca mantıklı davranıp seni sevmeyen biriyle birlikte olmaman gerek ama seni gerçekten sevdiğini belli ediyosa hissettiriyosa o zaman mutlu olursun zaten
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılİlişkilerin temel taşlarından biri olan sevgi, elbette çok önemlidir. Ancak bir ilişkiyi sağlıklı ve uzun ömürlü kılan sadece sevgi değildir. Sevginin yanı sıra birçok başka faktör de ilişkilerin başarısında önemli bir rol oynar. Sevgi tek başına yetmez: Sevgi, bir ilişkinin temelini oluşturur ancak tek başına yeterli değildir. İletişim, saygı, güven, empati, ortak değerler gibi birçok faktör de ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için gereklidir. Sevginin tanımı kişiden kişiye değişir: Herkes sevgiyi farklı şekilde ifade eder ve anlar. Bu farklılıklar zamanla anlaşmazlıklara ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Sevgi tek başına sorunları çözmez: İlişkilerde mutlaka sorunlar yaşanır. Sadece sevmek bu sorunları çözmeye yetmez. İletişim kurarak, sorunları çözmeye çalışarak ve birlikte büyümeye özen göstererek ilişkiler güçlendirilir. Değişen ihtiyaçlar: İnsanlar zamanla değişir ve ihtiyaçları farklılaşır. Sadece başlangıçtaki sevgiyle hareket etmek, uzun vadede ilişkiyi zorlayabilir.
10 Yorumla
1 yılHayır yeterli değildir.. Sevgi, saygı, hoşgörü, sadakat, ilgi de olmalıdır.. Bir ilişkide saygı olmazsa olmazdır..
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim.. 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. hayir daha onemlileri var
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Lila'cım, sadece sevmek maalesef yeterli olmuyor. Keşke olsa... Ama ilişkiler biraz bahçe gibi. Sevgi tohumun, ama ilgi, saygı, sadakat ve iletişim de gübresi, suyu gibi. E bu olmadan tohum filizlenir mi? 🌱 Bir de sabır şart kız! Hele ki zorluklar gelince gerçekten emek vermek gerekiyor. Yani sevgin varsa şahane ama diğerlerini de unutmamak lazım. Senin deneyimin ne peki, ne düşünüyorsun? 😘
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır, saygı sevgiden daha önemli.
35 Yorumla- 1 yıl
@27esmerim
Erkeğin boyunun 1.80 üzeri olmasına şart değil mi - 1 yıl
Saygı given bu kadar ask sevgi gecici ilk günler o kadar
- 1 yıl
@mtsuzkadın evet aynen
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kuru kuruya bir sevgi yeterli değildir
10 Yorumla
1 yılSevmek eylem değildir duygudur bu duyguyu hareketlere dökmezsen ilişkinin yürümesi imkansızdır.
Ne demiş yazar Selvi boylum al yazmalımda "Sevgi emek ister" işte burada kastedilen emek eylemdir.
Ama bu emeğinde çeşitleri vardır o emek dozu işte anahtar odur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYetmiyor.
Bazı fedakarlıklar yapılmalı. Bolca iletişim kurulmalı, konuşulmalı. Hem de her konuda, açıkça.
Bunun yanı sıra empati de ayrı bir gereksinim.
Saygılı davranmak, ilgili olmak, düşünceli adımlar atmak, önemsemek, kişisel alanlar yaratmak ve bunlara özen göstermek, hediyeler vermek, sürprizler yapmak, detayları iyi değerlendirmek de gerek.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Keşke yeterli olsa. Öyle olsa muhtemelen toplumda daha fazla gülerli yüzlü insanlar görürdük. Bizler sevmenin getirilerine odaklanıyoruz. Daha fazlası olsuna odaklanmaktan diğer duyguların karmaşasından her şey bulamaç oluyor. Böylelikle sevmek bile acı verici bir hale bürünüyor.
12 Yorumla- 1 yıl
@Pinarkrty
@Lazjoker heralde yanıtı kısa erkek gay dir
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılsadece sevgi diye bir sevgi cesidi yoktur. sevgi her seyi beraberinde getirir, tasirmayi bile. o cok seviyorumlar, genelde beyinde gecmisteki travmalardan kaynaklı doğru dusunemediği bir anda baglanma duygusu yasamaktir. aci gerçekler, saygilar.
20 Yorumla cok sevdiğin kişiyi saygısız olduğu icjn ondan nefret ede bilriisn. sevemediğim birisi sırf saygılı. oldugu için seversin. herseyin başı saygı. eskiler fantezili aşklarla değil saygıyla geçirmişler evlillekrini
15 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker srt kesinlikle kasalar sıkıntılı yemin ederim
Adam olmak karakterli olmak saygılı olmak dürüst olmak vs vs bunlarda gerek
112 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haklısın. Geçen içinde kusura bakma
- 1 yıl
Tabiki de hayır. Geçen gün yazmıştı o yüzden özür diledim. Kimseyi rahatsız ettiğim yok. Cevaplara bakabilirsiniz bugün ki cevaplarıma
- 1 yıl
@madamlila saygılarımla
- 1 yıl
Teşekkür ederim anlayışınız için
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tabikide hayır aşk sadece sevgi değil emekte ister emek olmadan hiç bir şey olmaz bu hayata her şey çaba ile gelir çaba siz her şey çok çabuk gider bu hayatın bir kuralıdır
24 YorumlaYeterli değildir. Her zaman farklı beklentiler, ihtiyaçlar veya talepler ilişkinin içerisinde olacaktır. En önemlisi de günümüz şartlarında maddiyat. Saf sevgiyi arayan onu yaşamak isteyen kalmadı. Herkes kendini bir şekilde kurtarmanın peşinde. Kafama takılan ise bu insanların düşüncesi doğru mu, yanlış mı karar veremiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Hayır rutine dönen her şey sıkıcıdır, atraksiyon yasayacaksin, arabanın camlarını açacaksın bağıra bağıra şarkı söyleyeceksin, içip dağıtıp s. cacaksin sevgilinle 😅
10 Yorumla
1 yılsevmek, sadece duyguların yoğunluğunu gösteriyor.. bunu davranışlara, düşünceye yansıtmadıkça hiçbir anlam ifade etmez.. kuru kuruya seni çok seviyorum demek hiçbir şeyi kurtarmıyor..
10 Yorumla
1 yılHayır sevmek hayatta hiçbirşeyi yürütemibilmek için yeterli değil bir ilişkiye olguyu veya herhangi bir şeyi yürütebilmek için yönetebilme kabiliyetine sahip olmak gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılSadece sevmek yeterli olmaz , heyecan , sadakat güvende gerekiyor, o ilişki sana bir şey katması lazım ki o sevgi yaşansın kuru kuru deni seviyorum demekle ilişki yürümez
10 Yorumla
1 yılSevmek yetmez ama sevmeden de olmaz. Sevginin doğal sonucu cinselliktir ve olmazsa olmazıdır 😉
12 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker yok bendeki 175 yeterli 🙋🏻♀️
1 yılKuru kuruya sevmek değil insan şımarabilmeli sevdiğine bunu bile anlamıyorsa zaten sevmesin gitsin.
11 Yorumla
1 yılDeğil, sevgiden çok anlaşılmak güvenmek saygı daha önemli
20 YorumlaAnlayış ve saygı en önemlisi olduğunu düşünüyorum
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle hayır yani olmazsa olmazları vardır bunların en başında da cinsellik yani herkes her şey ondan ibaret mi diyor ama maalesef peki sence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılYanında değer gösterdiğini belli etmekte gerekmez mi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Sadece sevmek yeterli olmaz bağlantı önemli kişilik yapısı uyumu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılYetmezz anlayış ve doğru etkileşim de önemli
24 Yorumla- 1 yıl
@AliceMixfield
Erkeğin boyunun 1.80 üzeri olmasına şart değil mi
- 1 yıl
@Lazjoker 190 olmalı
- 1 yıl
@AliceMixfield
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
@Lazjoker kin kusmak için bekliyordunuz ben de gerekli cevabı verdim🐣
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılSadece sevgi hiç bişeye yaramaz kaldı ki sevgi de bitebilir gayet.
14 Yorumla- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim
- 1 yıl
@Lazjoker benim için şart çünkü benim boyum ancak onu götürür de soru ile alakası ne ajsjdjdkdkdkfkfk
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
@Lazjoker bi buçuk metre boyun var türlü türlü huyun var çekil şuradan almayım aklını ajajskdmskdkdkdl
1 yılHayır sevmek kadar ilgi, özen göstermek, anlamak, iletişim, saygıda önemli...🙂
17 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka boyla şimdi? Ben boyla ilgili bir şey yazmadım :d Ayrıca beni sadece erkek arkadaşım ilgilendiriyor. diğer erkeklerin boyu posu umrumda değil.
- 1 yıl
Arkadaşlar ne alaka 1.80 ya da üstü. Boyu 1.80 üstü değil. Normal gayet, boyu olması gerektiği gibi. Kısa değil. Ona bayılıyorum her özelliğiyle. Karakteri güzel aynı zamanda çekici bir adam... Güzel bir kalbi var. Çok güzel seviyor, değer veriyor. Bende aynı şekilde...1.80 olmasıda gerekmiyor. Kısa olsaydı yine aynı adamı severdim...
Boya takıntılı bir kadın değilim. Geçmişte 1.80 üstü çıktıklarımda oldu evet. Ben 1.60' ım. Benden uzun olduğu sürece sorun yok. Boy'a takılmıyorum. 1.63 sevgilimde oldu ,1.72 de oldu ,1.86 da. Onlarla boyu için çıkmadım ki. Yani karakter önemli arkadaşlar. Böyle şeylere takılıyorsa karşınızdaki kadın sizi sevmiyordur... görünüş için ya da çıkar için yanınızda durmak isteyenlerle olmayın. Kendinizi değersiz hissettiğiniz yerde kalmayın...
Ve benim için önemli olan şu an ki sevgilim. Ve dediğim gibi ben onu her zaman beğeniyorum, ona bayılıyorum ve her özelliğine aşığım... Şanslıyım. Harika bir adamlayım😊 - 1 yıl
O kadar şey yazdım. Boyu soruyor jfjfn ben adama aşığım diyorum , bayılıyorum diyorum. bu yeterliydi.🙂madem soruyorsun boyu 1.73 .
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevgi saygı güven vermek önem verilir. Birbirini karşılıklı kısıtlanmadan güvenmelidir.
10 YorumlaYetmez maalesef saygının sadakatin olmadığı bi yerde sevgi bi işe yaramaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır karşıklı sevgi saygı ve sadakat da gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılİlişki biraz komplike bir oluşum maalesef sadece sevgi yeterli değil
12 Yorumla- 1 yıl
@Ayabasanmaymun
Eşim 1.80 değil
1 yılYeterli değil güven sadakat, saygı, anlayış ta lazım
12 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker farketmez
1 yılEmek ve saygı olmadan yürütebileceğiniz hiçbir ilişki türü yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır yeterli değil. Kadın ilgi ister, cinsellik ister
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılneden bizleri istediğiniz şekle yontmaya çalışırsınız?
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğildir sevmek sadece yetmez hele ki tek sevmek hiç yetmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır değildir. Karşılıklı anlayış, güven, inanç ve devrimizde en önemli şey para.
10 Yorumla
1 yılHayır değer vermekte gerekir. Kuru kuru sevgi olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılSevmek tek başına yetmez iletişim, güven ve saygı olmadan sevgi de tükenir.
10 Yorumla
1 yılNope sevgi emek ister çokça emek, emeklerinizi boş kişiye harcamayın
20 YorumlaKesinlikle yetmez anlayış güven saygı çok daha önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Yeterli olmaz, güven ilişkinin temelinde olmalıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılYetmez, ilgi sevgiyi besler
02 Yorumla- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL
- 1 yıl
@Lazjoker bence değil
Bazen sadce sevmek yetmiyor maalesef ki
24 Yorumla
1 yılSadece sevmek ilişkinin yürümesi için olsun evlenmek için olsun asla yeterli değil . Yaşamadan anlaşılmıyor pek
01 YorumlaDeğil malasef iki tarafında çabası önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSevmek yetmez. Sadakat daha önemli.
10 Yorumla
1 yılSaygı, hepsinden önemlidir.
10 Yorumla
1 yılTek sevgi değil birçok etken var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGüven, saygı gibi duygular da gerekli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılFedakarlık yapmak ve sorumluluk almakta önemli..
10 Yorumla
1 yılOlmadığını herkes biliyor sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılSevmek saygı duymak değer vermek güven
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Semek ve sevgi olacak
10 Yorumla
1 yılDeğildir tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSaygının olmadığı ilişki gözümde yoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mümkün değil yetersiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyetmez daha bir cok etken varr
10 Yorumla
1 yılDegildir fedakarlik da ister
10 Yorumla
1 yılTabiki de yeterli değil sadece sevgi aşk ile olmaz
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sadece sevgi yetmez, anlayış ve saygı da olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılSaygı sevmekten daha önemli benim için
14 Yorumla- 1 yıl
@Parlayanyıkılış
@Lazjoker ben 162 yim 180 üstü napacam yanımda deve diye mi gezdirecem
- 1 yıl
@Parlayanyıkılış
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
@Lazjoker eski erkek arkadaşım 170 boyundaydı
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır sadece sevmek yetmez ilgi saygı da gerekir
10 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat