Görüşler için teşekkür ederim.
İlişki için sadece sevmek yeterli mi?
Görüşler için teşekkür ederim.

İlişki için sadece sevmek yetmez bir sürü şey gerek. Anlayış, saygı, hoşgörü ve yeri geldiğinde fedakarlık yapmak gerek hep karşı taraftan bir şeyler beklemek olmaz zamanı geldiğinde elini taşın altına koymak gerek. Öyle insanlar var ki kafasına estiğini yapıyor sorumluluk almıyor fazla rahat hareket ediyor ondan sonra sevdiğine “Ama ben seni çok seviyorum” diyor, öyle bir dünya yok sevgi böyle bir şey değil. Sevgi içinde saygı fedakarlık anlayış gibi bir sürü kavramı barındırır Bunların hepsi bir bütündür birbirinden ayrılmaz.
Karşılıklı sevmek, sayılmak, ilgi, sadakat, saygı göstermek ve görmek önemli :) bunlar varsa her ilişkide olabilecek ufak tefek şeyler bile göze batmıyor ama birinden biri olmayınca artık ilişkide her şey sıkıntı yaratmaya başlıyor. Misal ilgisizlik. Çiftlerden birinin ilgisizliği hemen ötekinin aklına “neden ilgilenmiyor, ilgisini neye veriyor” gibi sorular getiriyor ve ilişki zedelenmeye başlıyor. Sevgi olmazsa birinden birinde o ilişkiye hiç başlayamıyorsun zaten, he ama “ilerde severim”ciler var, ilerde sevemiyorlar ve yine bitiyor.
Olmayınca olmuyor en iyisi bunu kabul etmek🤥😂
Burnun uzuyor Reda :D
Pinokyo misali daha ben baya bir çırpıda kestim o burundan düşün djfjf
Aferin sana Pinokyo :D
😱😂
Teşekkür ederim güzelim 🌸
.😇
Teşekkürler sister
😇
Yetmiyor ne yazik ki. Bazen zaman geliyor. Ne yaparsanız yapın. Sevmek tek başına yetmiyor... emek gerek. Fedakarlık gerek. Sabır ve anlayış gerek. İki kanatlı Bir uçak nasıl tek motorla ucamıyorsa tek başına sevgi de bir işe yaramıyor bir süre sonra.
Cevap
43Cevap
Hayır tabiki.Sadece sevgi yetmez.
Bunun üzerinde şeyler gerekir.
Yeterince özveri gerekiyor ve fedakarlık.
Saygı lazım ilişki için ve tabiki uyum da.
Vefakar olmak gerekiyor.
Sabır ve sadakatte eklenmesi gerek üzerine.
Selam gadası 🙃
Hayır tek başına yeterli olmaz. Bir ilişkide hemen her şey olmalıdır. En başta sevgi saygı ve fedakarlık olmalıdır.
#gadası
İşte tek yetersiz olan bu neden mi bak aşıksın seviyorsun ve yanlışları görmemezlikten geliyorsun ilişki için uyum önemli uyum varsa her şey var uyum yoksa sevgi aşk biter ve cilde başlar önce uyum o beyazı severken sen siyahı seviyor isen bunun adı cile olur
Sadece sevmek yeterli olsaydı herkes sevdiği insanla mutlu mesut hayat yaşıyor olurdu..
Sevmek ve sevilmek daha iyi olur ama bakımla alakası yok 😃
Şşştt😂🙈😬
Merak etme değiştirdim etiketi 😃
😂
Aşık Veysel’ e sormuşlar ;
Sevdiğine ne verebilirsin
Gözlerimi demiş..
Ama gözlerin kör demişler.
Veysel Demiş ki;
Sevgiye kalbi kör olanın
Gözü kör olsa ne olur..!
Gözün gördüğünü seven çok da
Sevmeyi bilen nerde?
Yetmiyor yetmez... Sevginin yanında güven, saygı, sadakat de gerekiyor. Ayrıca yaşam tarzı eğitim durumu gibi şeyler de ilişkiyi etkiler.
Mutluluk ve huzur için sadece sevmek yetmez. "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" sözü Yeşilçam filmleri için geçerlidir
Sevgi ortada bir altın. Altına kimse dokunmazsa ne işe yarar?
Yeterli değil. İlişki sevgi, sadakat, iletişim de olması zorunludur.
Sadece sevgi yetmiyor, saygı güven sadakat, + papel
Hayır yetmez çünkü mühim olan saygıdır saygının olmadığı yerde hiçbir şeyin önemi yok
Hiç ilişkim olmadı pek anlamam ama bence sadece sevmek yetmez saygı anlayış dürüstlük güven de önemli
Değil aşko👉🏻👈🏻 biz ne sevgiler gördük😄 saygı olmalı saygııı
Hayır saygı sadakat ve kafalarının uyması gibi bazı şeyler de lazım
Yetmiyor. Birbirine saygı ve hayata bakış açısı da önemli.
ilişki için sevmek yeter ama beklentiler için yetmez. ilişkide beklentin varsa hiç bir şey yetmez
Bir yere kadar yeterli ama bu devirde de aşk karın doyurmuyor doğruya doğru ve karşılıklı sevgiyi bulmakta önemli bu ikisini buldun mu tamamdır
sevmek yetmez. Anlamak saygili olmak sevdigini gostermek lazim
Sadece sevmek yetersiz
Ya sadece seviyorum demeyle olmuyor
Hayır, mutlaka araya napolyon giriyor
Güven en onemlisi yaa
yeterli degıl zeka onemlı
Sadece saygı olsa yeter
Hayır güven de vermeli
Hissettirilmeyen sevginin saygının ve güvenin zerre önemi yok
Bazen yetebilir tabii ki
Hayır sadece sevmek yetmez, güven de lazım.
Sevmek yetmiyor bazen
hayır saygı da çok önemli👼🌺💫💭
Sevgi tek başına yeterli olmaz
Kafa yapısı olarak birbirine uymak çok önemli.
Sakınmak, güvenmek, saygı duymak da önemli
Evet Sadece Sevmek Yeterli
Tek taraflıysa, hayır yetmez...
Yetmez
Minnak yetmez diyorsa yetmeeğğzz
Djdjdj
sadece sevmek ile olmuyor..
Sevgi yeterli ama herseye değil
guvende önemlı
Yetmez dedik yetmez.
Değil tabii
Yetmiyor maalesef.