Sevgilimle kavga ettik, ben bağırdım o sakin kaldı ve 2 gündür aramıyor; sinirlenen taraf hep haksız mı, bu suskunluk ayrılık işareti mi?

Şöyle ki ben ona rahatsız olduğum noktayı söyledim ama o beni anlamadı ben de sesimi yükseltmiş bulundum ama o sakindi. Ve sinirlendiğim için bana dedi ki bu kadar sinirlendiğine göre demek ki haksızsın. Gerçekten böyle mi peki? Gerçekten sinirlenen taraf haksız mı? Ben evet sinirliydim ve onun kalbini kırmak istemediğim için kapatma demesine rağmen telefonu kapattım. Sonra sinirimi alamadığım için bir de mesaj attım beni inciten şeyleri tek tek yazdım ama bir yandan da ona değer verdiğimi ve ilişkiye devam etmek istediğimi falan da söyledim. Ama birkaç gün dinlenmek ve sakinleşmek için alana ihtiyaç duyduğumu. Bana saygı duymasını ve birkaç gün iletişime geçmek istemediğimi yazdım. Sonra mesajlarıma görüldü attı. İki gün oldu ne aradı ne yazdı. Sizce her şeyi bitirmek mi istiyor sadece bana alan mı tanıyor. Tekrar yazar mı bana ya da arar mı
Sevgilimle kavga ettik, ben bağırdım o sakin kaldı ve 2 gündür aramıyor; sinirlenen taraf hep haksız mı, bu suskunluk ayrılık işareti mi?