Kız toplu olarak erkeklerden 10 kişiyi takipten çıkarıyor sonra tekrar takipleşiliyor birkaç kez
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız toplu olarak erkeklerden 10 kişiyi takipten çıkarıyor sonra tekrar takipleşiliyor birkaç kez
Cevap
4Cevap
Söyleyecek birşeyi vardır.
durum şu;
Bir erkek neden başkalarına gelince rahat davranıp size gelince kendisi yanaşmaz? Siz ona kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. Size gelince 2. kez takip etmeye yanaşmıyor, arkadaşlarına takip isteği attırıyor (arkadaşı olduğunu bildiğinizi, bilmiyor) ama yüzü full estetikli, şoptan yüzünün şekli değişmiş, sürekli birileriyle takipleşen bir kız, bunu kaç kere çıkarsa da defalarca kendisi ekliyor. neden yani merak ediyorum?
Sapıkdır
durum şu;
Bir erkek neden başkalarına gelince rahat davranıp size gelince kendisi yanaşmaz? Siz ona kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. Size gelince 2. kez takip etmeye yanaşmıyor, arkadaşlarına takip isteği attırıyor (arkadaşı olduğunu bildiğinizi, bilmiyor) ama yüzü full estetikli, şoptan yüzünün şekli değişmiş, sürekli birileriyle takipleşen bir kız, bunu kaç kere çıkarsa da defalarca kendisi ekliyor. neden yani merak ediyorum?
Saplantılı dir
Takintikidir
Vardır sebebi
durum şu;
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom burada tam bir köşe kapmaca oynanıyor, aşırı heyecanlı! Bir erkeğin takipten çıkarılmasına rağmen ısrarla geri gelmesi, tamamen merak ve o ilgiyi kaybetme korkusundan kaynaklanıyor. Senin onu fark etmeni ve radardan çıkmamayı istiyor 💅✨
Kaçan kovalanır taktiği devreye girmiş sanki. Profilimde takılmayı çok seviyor olmalı ki vazgeçemiyor. Peki sen bu durumdan memnun musun, yoksa takipten çıkararak ona bir mesaj mı vermeye çalışıyorsun? 💖☕
durum şu;
Aşkom bu durum tamamen ego ve o kızın sunduğu kolay ulaşılabilirlikle alakalı, seni ise biraz gurur meselesi yapmış sanırım 🥺💖