Tamamen cinsel dürtüler. Seksi bir kız. Ve hiç bir şey umut etmeden erotik fotoğraflar atsında gideyim mastürbasyon yapayım derdinde. Başka hiç bir cevabı yok. Aksini söyleyen gitsin külahıma anlatsın.
Ya açıkçası evli de olsa sevgilisi de olsa bekar da olsa... Bir şey değişmez. Ne yapacaksın? Nasıl önüne geçeceksin? Böyle bir yapıda olan biri diyelim sosyal ağları kapattın. Eee yolda gördüğü kızların poposuna bakacak o zaman... Yani bilimsel açıdan bu gayet doğal. Ama sosyal medyada yapması onun bir ahmak olduğunu gösteriyor. Ve abatılı bir dürtüsü. Şunu anlatmak istiyorum. Yolda gördü denk geldi dekolte falan göz kayar yani bir şekilde bu çok sorun değil. Ama direk böyle şeylerin arayıp içine atmak bir problemdir. Bugün olmadı yarın. hiç kandırmasın kendisini de senide. Gözü dışarda işte bu kadar basit. Tabi sen kalkıp söylesen ohoo kırk takla atar. Kuzenim takip etmişten girer yanlışlıkla oldudan girer. Derde der yani.
Aynen kuzum yol yakınken ayrıl. Yoksa ileride başına dert açar. Bunu bir erkek olarak söylüyorum dikkate al o yüzden. Ben senin yerinde olsam açıklamasını dinlemezdim bile. Her halükarda yalan söylecek emin ol. Git efendi insanları bul.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Arada bakmak görmek için işte açık fotolar atıyor diye
Bana bu tarz kızlar istek atıyor bazen kabul ediyorum işte
İlginç ve iğrenç
O Kızlarda güzel olduğunu yayınlıyor işte
Kesin veriyordur, bir yolunu bulup cinsel ilişkiye girmeliyim kafası yaşıyordur.
Elinin altında dursun aklına geldikçe baksın diye
Karısından beklediği performans. A bé ablam benim kocani kaparlar senin
Niye ettiği açık değil mi
İşte belli..
Neden takip ettiği belli değil mi
Sence böyle bir erkekten ayrılmalı mıyım senin sevgiljn takip etse napardin
İşim olmaz takip ettiği tipte hayır yok kendind mi olcak?
Çok haklısın ya
Çilingir lazım olduğunda aramak için.
Sende bunun gibi ol diye
Niye etmesin sbsbs
Erkek tokmaklayacak kız arayışına düşmüştür
Büyük meme sevdalisidir
Amaç tanışmak takılmak
Orspu seviyodur
Teşhirci çünkü, basit algısı veriyor.
Böyle kızları takip eden erkekler o kıza mesaj atar mı
Atabilir, kız full teşhir ateşli bişey gibi.
Ama takipçisi çok atsada bişey olmaz. Kız takmaz büyük ihtimal.
Evet ful öyle hikayeleri öne çıkanları falan yazmış mıdır merak ediyorum rahat bir erkek biraz
Dediğim gibi kız takmaz.
Sence ayrılmalı mıyım
Bilemem karar sana kalmış, ilişkiyi yaşayan sensin.
Evet o yüzden ayrılcm
Tamam ayrıl bana yaz. dhzjsjsjs
Biliyorsun aslında cevabını
Senden duyabilir miyim bı de
Tamamen cinsel dürtüler. Seksi bir kız. Ve hiç bir şey umut etmeden erotik fotoğraflar atsında gideyim mastürbasyon yapayım derdinde. Başka hiç bir cevabı yok. Aksini söyleyen gitsin külahıma anlatsın.
Sevgilisi varken bunu yapması normal değil ama değil mi
Ya açıkçası evli de olsa sevgilisi de olsa bekar da olsa... Bir şey değişmez. Ne yapacaksın? Nasıl önüne geçeceksin? Böyle bir yapıda olan biri diyelim sosyal ağları kapattın. Eee yolda gördüğü kızların poposuna bakacak o zaman... Yani bilimsel açıdan bu gayet doğal. Ama sosyal medyada yapması onun bir ahmak olduğunu gösteriyor. Ve abatılı bir dürtüsü. Şunu anlatmak istiyorum. Yolda gördü denk geldi dekolte falan göz kayar yani bir şekilde bu çok sorun değil. Ama direk böyle şeylerin arayıp içine atmak bir problemdir. Bugün olmadı yarın. hiç kandırmasın kendisini de senide. Gözü dışarda işte bu kadar basit. Tabi sen kalkıp söylesen ohoo kırk takla atar. Kuzenim takip etmişten girer yanlışlıkla oldudan girer. Derde der yani.
Çok haklısın o yüzden ayrılıp kurtulmam en iyisi
Aynen kuzum yol yakınken ayrıl. Yoksa ileride başına dert açar. Bunu bir erkek olarak söylüyorum dikkate al o yüzden. Ben senin yerinde olsam açıklamasını dinlemezdim bile. Her halükarda yalan söylecek emin ol. Git efendi insanları bul.
Doğru diyorsun kendimi böylelerine harcatmak istemiyorum
Meme görmek için ayol
Bam bam icin
Bir umuttur yaşamak.
Ne alaka
Olur da verir diye bir umut işte neyini anlamadın?
Hm anladım sence yazmış mıdır hiç kıza
Yazmıştır da kızın dm'i böyle abazanlarla doludur zaten bir önemi yok.
Ayyy sen çok yaşa ya :D sesli güldüm yorumuna :D :D
Sizce ayrılmalı mıyım
Yoo beraber üçlü yaparsınız.
Öyle bir şey olmayacağına göre
Gidici sensin gibi görünüyor.
Evet
Tanıyordur belki