Alıştım gibi hissediyorum, sonra bir anda patlak veriyor içinde bulunduğum durum, yapamıyorum. 1 yıla yakın süren bir ilişkiydi ve hâlâ acı çekiyorum. İnsan geçtiğini düşünüyor ama sonra yine eski hâline dönüyor.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Normsl canim yas kac birde kac yıl sürdü birde ilişkiye girdinmi
Benim 1 yıl oldu ben toparlanamiyorum
Bu normal
Neden ayrildiniz
Hiçbir sebep yoktu çok ama çok uzun bir meseleydi. İlişkimizin olduğu süreçte mesleki yeterlilik sınavı vardı ondan kalmıştı tekrar sınava hazırlandı o süreçte babasının tekrar kanser olduğunu öğrendi derken zorlu bir dönemden geçiyordu. Ayrılmadan 2 hafta önce tekrar sınava girdi ve sınavdan çıkarken kaldım kesin diyerek bambaşka bir kafaya girdi sonrasında da ayrıldı benden. İlişki içinde çok iyiydik, güzeldik. Ayrılmadan 1 ay önce bile seninle olduğum için çok mutluyum bunu hiçbir zaman unutma seni çok seviyorum diyen birisiydi nasıl bu duruma düştük anlamıyorum
Ayni şekilde flörtümle böyle ayrıldık sebepler farklıydı ama severek ayrıldık seni seviyorum diye ayrılan kaç kişi var shshshsh bilmiyorum bazen sevmekte yetmiyor demekki
Biz seni seviyorum diyerek ayrılmadık, daha doğrusu ben seni seviyorum dedim ama o yaşadığım stres yüzünden benim hayata karşı hiçbir duygum kalmadı dedi
Biz birbirimize aynı şeyleri diyerek ayrıldık bizim ayrılma sebebimiz tek değildi ama en fenası ikimizde baskın karakterde olduğumuz için bı turlu anlasamadik o huysuz ben huysuz yapamadık birde üstüne sonralari güven problemleri başladı paranoyak oldu bende bana güvenmeyen her dediğimi sorgulayan biriyle olmaz dedim bıraktım. ama öncesinde bir sor kaç kere ayrılıp barıştık çünkü birbirimize gerçekten bir seyler hissediyorduk ve bağlanmıştık alışmıştık. ama maalesef Sevgi yetmiyor her zaman
O sana ayni karşılığı vermediyse demekki içinde bir şeyler bitmis
Hisleri biten birisi stalklar mı? Ya da bundan 1,5 ay önce hayatıma birini aldığımı düşünüp beni engeller mi? Ne bileyim bundan 1 ay önce bir anda istek atar mı ben anlamıyorum. İstek attı takipleştik bana senin yerin bende ayrı biliyorsun dedi birkaç gün sonra tekrar geri çekildi. Bunlar hisleri bitmiş birinin hareketleri mi
Hasta mı bu niye madem ayrıldı sebepsiz? yaşadıklarınin seninle ne alakası var her insan hayatında olumsuzluk yaşıyor tutup sevgilisinden mi ayriliyor? bence gerçekten sevse ayrilmazdi sebepsiz. seni yedekte tutuyor olabilir
Geçmiş olsun
Cinsellik yasadifin icin normal
Geçer
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkinin bitiş süresi ne olursa olsun hissettiğin bu dalgalanmalar o kadar normal ki... Kalbin bir günde ikna olmuyor maalesef. İyileşme süreci hiç bir zaman düz bir çizgi halinde ilerlemez. Bazen tam geçti dersin, bir şarkı ya da koku seni başladığın yere döndürür.
Kendine yüklenmeyi bırakıp bu hislerine biraz zaman tanımalısın. Şu an kendi değerini hatırlama ve ruhunu şımartma zamanı ✨ Peki seni en çok neyin tetiklediğini fark edebildin mi 🥺