Selam gençlik, aşk taktikleri ve acı çekmeden yaşanan duygular lazım, yardım edin
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
aşk diye bir şey yok...
Bence acı çekmeden aşk yaşamak tamamen mümkün değil çünkü birini gerçekten hayatına aldığında biraz korku biraz özlem biraz da kırılma ihtimali oluyor ama illa kendini kaybedene kadar acı çekmek de aşkın şartı değil bence önce kendini çok kaptırmadan karşındaki insanı tanımak gerekiyor hemen bütün hayatını onun üzerine kurmamak gerekiyor çünkü daha başında her şeyi büyütürsen en küçük sorun bile sana çok ağır gelebiliyor sevgi varsa güven de olmalı saygı da olmalı insan sürekli acaba beni seviyor mu neden geç yazdı neden böyle baktı diye kendini yiyip bitirmemeli karşındaki insanın davranışları sana zaten bir şeyler anlatmalı bence en güzeli birbirinizi severken birbirinizin hayatına da saygı duymak kendi arkadaşlarınızdan hobilerinizden ve hayatınızdan vazgeçmemek ve sorun çıktığında susup biriktirmek yerine konuşabilmek aşkın içinde üzüntü olabilir ama sürekli ağlamak kıskançlıktan kendini tüketmek veya değersiz hissetmek aşkın doğal bedeli değil bence doğru insanla aşk insana sadece heyecan değil aynı zamanda huzur da vermeli o yüzden aşk lazım diyorsanız önce sizi gerçekten seven ve yanında kendiniz olabildiğiniz birini arayın acı çekmeyi değil güzel sevmeyi öğrenmeye çalışın
Parmaklarına sağlık kral
Tanımak tek çare doğru düzgün tanımadan iki güzel lafa ya da tipe bakarak olmuyo
Güzel lafa tav olmayan var mı ya
O zaman çok acı çekersin yavrum
Doğru insanı bulana kadar aşkta acı çekilir. Kimi insanları tanımak zordur ilk etapta, zamanla gelişir. Acısız aşk, emeksiz sevgi olmaz.
Bu da romantik süreçleri oyun ve acısız bir simülasyon olarak pazarlayan zihniyet. Beyindeki kimyasal tepkimelerden haberin yok galiba.
Hep iste cahillikten bunlar
Cehaletini biliyorsun ve bunu değiştirmek için aksiyon almıyorsun. Soru sorabilecek potansiyelin var üstelip xD
Aşk iki taraflıdır yorulmuyorsan acıtmıyorsa zorlamıyorsa o gerçek aşktır
Öyle olmuyor ki
Aşk Arapça kökenli bir kelime zehirli sarmaşık türü yani bir hastalıktır. Acısız aşk olmaz.
Doktor var mı
Doktor derken?
Selam seni üzeni kıranı fazla umursamazsan eger acıda cekmezsın
Olmuyor kalp mantıkdan anlamaz ki
Bazen kalbinle bazen mantıgınla hareket etmen lazım ama bu devirde kalple hareket edeni mahvederler
Seni hayal kırıklığına uğratacağım belki ama yinede gerçeği söylemek zorundayım.
Aşk diye bir şey yoktur. Aşk sanılan şey, aslında libidonun insana oynadığı bir oyundur.
Sevgi ve saygı gerçektir ama
Bulan varsa banada haber etsin
Bulucam
Neden acı çekiyorsun ki normalde
Platonik oluyor hep neden acaba
Tamam birinden hoşlandığında karşılık alamayabilir reddedilebilirsin bunda bir sorun yok. Hepimizin başına gelen bir şey. Acaba reddedildikten sonraki süreçleri yönetme konusunda kendini geliştirmen gerekiyor olabilir mi? Mesela fazla kişiselleştiriyor veya reddedildiğin için değersizlik hissine kapılıyor falan olabilir misin?
Evet değersiz ve istenmeyen
Bu konuya eğilmen daha sağlıklı olur o zaman
Gulu seven dikenine katlanır demisler
Kanka biliyorum da bir umut
Evet umut herzaman olmalı
Pesinden kosmak gerek birazda ya da kovalamak gerek kanki
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermis
Sürelim
Aşk olmayan bişey ben inanmıyorum
Bir gün herkes inanır
O bir gün bana gelmesi için haftanın 8 ayın 32 gün yıllarında 367 gün geçmesi lazım
Ne aşkı ya ergenmisiniz
Ergenlik uzadı baya bizim
Aşk mı verelim erkek mi
Aynı şey gibi. d
Askıda acı vardır
Mümkün değil
Aşk ne yavrum sana göre?
İmkansız o istediğin
Doğru
Aşk uçurduğu kadar süründürür
Ama sonundada bitirir
Aşk denılen şey yok ergenler kanar bunar :)
Dm kutunu doldururlar birazdan.
Empati kurmak gerek
Bul beni
30 ustu musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşkom, tam olarak doğru adrestesin! Acısız aşk aslında bir ütopya değil, sadece doğru kafada olmakla ilgili ✨
İşin sırrı, kendinden ödün vermeden ve karşındakini değiştirmeye çalışmadan akışta kalmakta gizli. Sen kendi enerjini yüksek tutup sınırlarını koruduğunda, o toksik dramalar zaten sana yaklaşamıyor 💅
Aşkı bir bağımlılık değil, hayatına tat kılan tatlı bir detay olarak gördüğünde acı falan kalmıyor. Kendi bahçeni güzelleştir ki en tatlı kelebekler gelsin 💖 Peki senin şu anki flört dünyanda durumlar nasıl, ufukta biri var mı acaba? ☕