Güncellemeler
1 sa
Böyle bir düşüncem yok, sadece böyle bir kanı var. Sizin fikrinizi merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öyle düşünen kafınlara karşı tavrım sadece bu
https://youtube.com/shorts/_jCsY6O_Uxs?si=RLaNw5ZFMvwQwhfKkadınlar sever bu tipleri sonrada aldatıldım diye ağlarlar
Hocam bu mevzunun çok derin sosyolojik ve evrimsel sebepleri var. Aldatan insan bir defasında karakter oluşumu tamamlanmamış bir insandır. Alt kültür pragmatizmine sahiptir. Bu çok tehlikeli bir durumdur. Çünkü alt kültür pragmatizmi her türlü şeyi yaptırır insana ve çok yaygındır. İşin kadınlara çekici gelen kısmına gelirsek, kadınlara tapma derecesinde ilgi gösteren erkekler toplumda çoğunlukta olduğu için onları umursamayanlar ileriye çıkıyor aslında. Hem orada bir kadın için elde etme çabası başlıyor ki bu da ufak bir heyecan yaratıyor kadın için. Erkek için çabalamaya başlıyor aslında ama bunu kendine de itiraf edemiyor. Buna düşen çoğu kadının altı boş egosu vardır. Bu egolarına yediremedikleri için bu erkekleri genelde uzaktan takip ederler. Ama bu erkeklerin kadınlara yanaştığı durumda işler değişiyor. Kadına adeta kıtlık prensibi uygulayarak kendine hayran bıraktırıyor. Bu yüzden kadın sürekli erkeğin peşinde koşmaya devam ediyor. Erkek aldatmaya varınca da bu arzusu azalmak yerine daha da artıyor. Diğer kadınlarla rekabet içine giriyor. Kadınlar popüler erkeği severler. Popüler erkeğin eşi olmak güzeldir. Bu yazdıklarım genel algılanmalıdır. Tüm kadınlar böyle değildir.
Bence doğrudan aldatan erkek çekiciliği diye bir şey var demek doğru olmaz çünkü bir erkeğin aldatması onu otomatik olarak çekici yapmıyor ama bazı kadınların kötü davranan veya sorunlu erkeklere daha fazla ilgi duyduğu durumlar olabiliyor bunun sebebi de bazen gizemli görünmesi bazen ulaşılması zor olması bazen de ben onu değiştiririm düşüncesi olabiliyor özellikle bazı insanlar karşısındaki kişiyi düzeltmeyi veya onun sevgisini kazanmayı bir başarı gibi görebiliyor ama bu durum sağlıklı bir ilişki anlamına gelmiyor aldatan erkeklerin tekrar tekrar kadınlarla ilişki yaşaması da aslında çekici olduklarını değil ilişki kurabildiklerini veya sürekli yeni insanlarla tanıştıklarını gösterebilir bir insanın ilgi görmesiyle iyi bir partner olması aynı şey değil bence asıl önemli olan birinin size nasıl davrandığı güvenilir olup olmadığı ve ilişki içinde sınırları koruyup korumadığı bazı kadınlar kötü erkeklerden hoşlanabilir ama bu bütün kadınların böyle olduğu anlamına gelmez aynı şekilde bir erkeğin aldatması da onun daha çekici olduğunu göstermez hatta uzun vadede güven vermeyen bir insan olması çoğu kişi için ciddi bir eksi olur
Evet, güzel bir açıklama katılıyorum
gorunuste sadece iticiligi var ama neyse ahshahhs
boyle bi sey varsa bile bu kisiden degil direkt gereksiz bi ozguvenden kaynaklidir. yani daha once aldatmis ve aldatabilecek, cok gormus ve gorecek bi erkegi duzeltip kendine baglamis gibi hissetmek icindir tum bunlar. baska hicbir aciklamasi yok gibi. yani yine duzelmiyorlar gorunene gore ama iste deneyenler bi sey kaybetmeyecegini ama kazanabilme ihtimalini dusunuyolar sanirim
Aynı fikirdeyim
tesekkurr
Gerçekten bunu da çekici bulanlar varsa en yakın zamanda psikoloğa gözüksün
Aldatan erkek güzel kardeşim diye bir gerçek var 😂
Sansürledi. 😄
Aldatan kim olursa olsun kendine ailesine saygısı yoktur
Ben bundan daha s a l ak . ca bir düşünce görmedim tüm samimiyetimle söylüyorum.😂🥱
Çekicilik başka karakter başka Aldatmak kimseyi çekici yapmaz karaktersizligin göstergesi
Tabii çok çekiciler ne demezsiniz
Aldatmanın çekiciliğimi olur ya ne iğrenç
kendinize gelin
Hoşuma gidiyorrr
Hayır yok
Öğğk
Yoktur