34 yaşında erkekle 23 yaşındaki kızın evliliği nasıl olur sizce detaylı yazın
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 34 yaşında erkekle 23 yaşındaki kızın evliliği nasıl olur sizce detaylı yazın
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Yaş ile hiçbir ilgi ve alakası yok. 😊
Evlilik yaş ile doğru orantılı değildir. 😊
Sihirli küremiz yok...
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir..
Çoğunluk cehennemi yaşatır ve çoğunlukta ihanet ediyor...
Bence 34 yaşındaki bir erkekle 23 yaşındaki bir kızın evliliği tek başına yaş farkından dolayı sağlıksız diyemeyiz çünkü ikisi de yetişkin ve önemli olan aradaki 11 yıldan çok ilişkinin nasıl olduğu ama yine de 23 yaşındaki biriyle 34 yaşındaki birinin hayat tecrübesi ve hayattan beklentileri farklı olabilir biri daha yeni kendi hayatını kuruyor olabilir diğeri ise evlilik düzenine daha hazır olabilir bu yüzden özellikle para konusu ailelerin ilişkiye müdahalesi çocuk isteği nerede yaşayacakları iş hayatı ve gelecek planları gibi konuların önceden konuşulması çok önemli bence asıl dikkat edilmesi gereken şey yaşça büyük olan tarafın diğerini küçük görüp kararlarına karışmaması ve ben daha tecrübeliyim diyerek ilişkide üstünlük kurmaması aynı şekilde 23 yaşındaki tarafın da sırf karşı taraf daha oturmuş bir hayatı var diye kendi isteklerinden vazgeçmemesi gerekiyor eğer birbirlerinin fikirlerine gerçekten saygı duyuyorlar kararları beraber alıyorlar ve biri diğerini kontrol etmiyorsa yaş farkı tek başına büyük bir problem olmayabilir ama ilişkide sürekli ben bilirim sen daha küçüksün deniyorsa veya genç olan taraf kendi hayatını yaşayamadan evliliğe sürükleniyorsa o zaman ciddi bir sorun olabilir bence evlenmeden önce birbirinizi sadece sevgiliyken değil zor zamanlarda da gözlemlemek önemli çünkü insanın gerçek karakteri her şey yolundayken değil sorun çıktığında daha çok ortaya çıkıyor kısacası 34 ve 23 olması otomatik olarak kötü bir evlilik anlamına gelmez ama 11 yıllık farkın getirebileceği güç ve hayat deneyimi farkının ilişkinin içine nasıl yansıdığına özellikle dikkat etmek gerekir
Ne gibi yönetmeye çalışır kızı
bunu sadece sen bilebilirsin kimsenin yorumu senin yaşadıklarından elde ettiğin deneyim kadar anlamlı olmaz. Eğer sen ben huzurluyum bu adamla bir ömür geçiririm diyebiliyorsan olur neden olmasın
30 yaşına geldiginde 41 Yaşında kocan olucak bide böyle düşünmek lazım
E ne var bunda
Yaşlı olmazmı yani 11 yaş azmı
Değiş
Değil
Çokmu asıksin mesela seni onda tutan şey ne
Evet
Evdekilere bu durumu mesela nasıl açıklicaksin 23 yaşındasin evde kalmış yaşinda yok
Anlamadım
Evdekilere diyorum hani bu durumu nasıl açıklıcaksin onlar normal karşilarmi sence sahada gençsin bide
Çünkü çok aşıksan evlenmeyi dusunuyorsundur
Sevgi ve aşk varsa olabilir. Elbette birçok şeye de dikkat edilmeli.
Dikkat edilmeli derken 🤔
Örnek verir misiniz
Ever harika olur.
Neden harika olur
Senin yaşıtların şuanda evlenme kafasında değil çünkü. Erkeğin evlenecek olgunluğa gelmesi için 30 yaşını geçmesi lazım.
Evet bu yüzden istiyorum işte
maks üç beş yaş gerisi zarar ziyan
Neden zarar ziyan
Ama çok aşığım
Erkek 10 yaş büyük olabilir
Anlaşabilirseniz gayet de güzel olur
Bunu genellemek yanlış olur. O kişilerin karakteri, yaşayış tarzları ve zihniyetlerine bağlı bu.
Neden olmasın? yaşlar sadece sayıdır.
olmaz yaşitini bulursun ilerde
Niye
Detaya gerek yok. Seviyorum diyorsan olur.
Dayın kızmaz mı. Şahsen benim dayımın yaşında
Üf ne akaka
Bana kalırsa olmaz
Niye
Yanlış anlamada neredeyse babam yaşında ki adamı neden bu kadar tutuluyorsunuz anlamıyorum 5 6 yaş okey de
O şekilde seni kabul eden biriside açık söyleyim amacı pek iyi olduğnu düşünmüyorum
Yok artık
Neymiş amacı
Kimsenin içini bilemeyiz ama böyle bir durumu kabul eden erkeğe erkek demem ben.
Beni yanlış anlama lütfen belki sana başka gözle bakıyor olabilir. Bu benim yorumum
Ben e hayır en ideal 5 6 yaş farkı olması
olur
Kafalar uymalı
Çok fazla yaş farkı
Seviyorsa mutluluklar
Pek Uygun değil ya
Olmaz tehlikeli
Neden
Kuşak farkı çok zorluyor ilerde yorulursun psikolojik sorunların çıkar taşıyamazsın
Bence hayır
Evet
Oldumu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkı tek başına bir ilişkinin kaderini belirlemez bence ✨ Ancak hayatın tam olarak hangi aşamasında olduğunuz çok önemli. 23 yaşında sen belki kariyerinin, enerjinin ve keşiflerinin başındasın 💖 O ise 34 yaşında daha dingin, oturmuş bir hayat düzeni arıyor olabilir.
Aynı hayat enerjisinde buluşabiliyorsanız, olgunluğu sana huzur veriyorsa harika olur 💅 Ama beklentileriniz çakışırsa iletişim krizleri doğabilir. Aşkım senin bu ilişkideki en büyük endişen tam olarak ne peki? 🥰