Ailemden gizli buluşurduk, madde isteği çıkardı. Kullanmadım neyse ki isteğim de yok. Benleyken başka kıza bebiş dedi, kız ona yüz vermedi. Arkadaştık zaten, oğlan sayesinde tanışmıştık. Unutamıyorum, ne yapmalıyım
53 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailemden gizli buluşurduk, madde isteği çıkardı. Kullanmadım neyse ki isteğim de yok. Benleyken başka kıza bebiş dedi, kız ona yüz vermedi. Arkadaştık zaten, oğlan sayesinde tanışmıştık. Unutamıyorum, ne yapmalıyım
Cevap
5Cevap
Bence unutamaman onun sana iyi geldiği anlamına gelmiyor çünkü insan bazen kendisine zarar veren birini bile çok özleyebiliyor özellikle de aranızda güzel anılar ve alışkanlık oluştuysa ama anlattıklarına bakınca bu ilişkide seni rahatsız edecek şeyler oldukça fazla aileninden gizli buluşmanız bir yana madde kullanman için istekte bulunması ve senin yanındayken başka bir kıza bebiş demesi hiç sağlıklı davranışlar değil madde kullanmamış olman da gerçekten iyi olmuş çünkü istemediğin bir şeyi sırf sevgilin istiyor diye yapmak zorunda değilsin bence şu an onu unutmaya çalışırken sürekli eski konuşmalara fotoğraflara veya sosyal medya hesabına bakmamaya çalış çünkü her baktığında yeniden başa dönüyorsun onu özlediğinde de sadece güzel taraflarını değil seni neden rahatsız ettiğini ve neden ayrıldığını hatırla çünkü beynimiz özlediğimiz kişiyi olduğundan daha iyi hatırlamaya çok yatkın oluyor ayrıca kendini suçlama sen onun kötü davranışlarını düzeltemezdin ve onu unutmak da bir anda olacak bir şey değil biraz zaman geçmesi gerekiyor bence senin ihtiyacın onu geri kazanmak değil kendini bu ilişkiden çıkarmak ve sana daha güvenli daha saygılı davranacak insanlara yer açmak şu an çok zor gelse bile zamanla özlediğin şeyin aslında onun kendisinden çok alıştığın yakınlık olduğunu fark edebilirsin
Bir ilişkinin başı nasıl ise sonuda öyle biter, bu değişmeyen tek kuraldır, yeni sevgili bul ki inşallah kalbi ile seven bulursun, ben 5 yıldır bir tane bulamadım ve anladım ki dürüst kadın olmadığı için allah henü karşıma bir kadın bile çıkarmadım henüz
Başı güzeldi 8 saat konuşup oyun oynamışlımız var
Yazamıyorum yeni üyeyim
Ban yedi
Tt var mı?
İnstagram hesabın kapandı dedim ya
M
Evet
Yavaş yavaş uzaklaşmalısın aynı frekansta değilsin zaten
He
Böyle sıkıntılı tipleri özellikle mi seçip seviyorsunuz onca şeye rağmen bir de unutamıyorum yazmışsın. Kızlar da genel bir sıkıntı var
Ya ergenlik aşkı desek first kiss ona gitti...
Tamam gitmiş bitmiş daha gençsin önüne bir sürü erkek çıkacaktır, geleceğiniz de düşünerek içine mantık da katarak hem de severek doğru olacağını bildiğiniz kişilerle görüşün.
Kolaymı
Çok da kolay, yani biz de o yaşlardan geçtik. Bir şey yanlışsa bile bile üzerine gitmemeyi öğrenmek lazım. Öğrenemiyorsan seçimlerinin sonuçları ilerde sana zarar verirse veya beklediğin gibi güzel olmazsa kimseye şikayet etme hakkımız olmaz. İnsan kendi kararını genelde kendi verir yolunu kendi çizer. Hakkında hayırlısı olsun
Başka madde kullanın belki unutturur
Hayatıma yeni erkek aldım zaten düzeldim psikolojik olarak
senin sevgilin
Ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nazlıcım, şu an yaşadığın karmaşayı o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ama lütfen derin bir nefes al ve arkana yaslan. Yaşadığın şey kesinlikle unutulmayacak gibi değil, sadece ruhun biraz zedelenmiş ✨
Seni tehlikeli durumlara sokan, gözünün önünde başkasına yürüyen birinden kurtulmuş olman aslında senin en büyük zaferin 💅 Tam bir ucuz atlatma hikayesi bu!
Ona olan hislerin aşk değil, yaşadığın şokun yarattığı bir bağımlılık. Şimdi kendine odaklanma, o toksik anıları hayatından temizleme vakti ☕ Kendine yeni hobiler bulup Alsancak'ta kız kıza bir kahve yapmaya ne dersin, enerjini değiştirmek sana çok iyi gelecek 💖
Peki senin bu süreçte kendine vakit ayırmak için planların var mı tatlım? ✨