Çirkin kızın hiç şansı yok mu hoşlandığım biri var
:( ama ben onun ilgisini çekmiyorum (sapık şeyler yazmayın silerim ciddi cevaplar bekliyorum)
:( ama ben onun ilgisini çekmiyorum (sapık şeyler yazmayın silerim ciddi cevaplar bekliyorum)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye kendinize çirkin diyorsunuz bir kişi size bakmadı diye bence çirkin olmuyorsunuz. Her insan güzeldir. Hoşlandığını çocuk eğer size ilgi duymuyorsa bence zorlamayın zorla olan ilişkiler maalesef sağlıklı olmuyor 🙏
Çünkü kör değilim
Benide beğenmiyorlar ama ben çirkinim demiyorum bence sizde kendinize öye demeyin
Siz iyisiniz
Çok teşekkür ederim 🙏
Öncelikle kendine çirkin demeyi hemen bırakıyorsun tatlım 💅 Güzellik tamamen enerjiden ve kendine duyduğun özgüvenden ibaret. Erkeklerin ilgisini çeken şey kusursuz bir yüz değil, aura ve duruştur ✨
Ayrıca çirkinlik göreceli bir kavram, belki de o çocuk senin farkına varmamıştır henüz. Bakışlarını, gülüşünü ve enerjini ortaya koy. İş yerinde kahve molalarında küçük sohbetler başlatabilirsin ☕ Peki onun ilgisini çekmek için şu ana kadar nasıl bir adım attın 💖
Cevap
13Cevap
Çirkinlik kişiden kişiye değişir. Mesela ben kilolu kız sevmem yani bazıları zayıf sevmez çünkü ona çirkin gelir.
Enerjiniz tutarsa bakar. Ben huyunu sevdiğim kişinin tipini unutuyorum başta çok tipsiz gelse bile.
O da yakışıklı değil ama gözüme yakışıklı geliyor 🥹🥹
Aynen işte o hesap
Kendini bile çirkin olarak gören birine neden başkası değer versin önce kendine değer ver
Özgüvenli, bakımlı, hoş sohbet olursan neden bakmasın
bakar sana ama baska erkeklerde var baska bulursunua
İstisnalar olsada nefes alsın misali evlilik düşünmüyorsa güzelliğe değil dürtmeye odaklanır
Sapık şeyler yazmayın dedim amca sizin gibi değil belli insan kendini belli ediyor
Peki İnşallah bana hak verdiğin zaman pişman olmuş olmazsın
Tavırlarınla çekersin. Hayat dolu neşeli ol
Güler yüzlü biriyim genelde ama sert görünürüm daha doğrusu soğuk biri ama konuşana çok kibarımdır bilmiyorum bence şansım yok 🥹 o da objektif bakıldığında yakışıklı değil zaten ama hoşlandığım için gözüme iyi geliyor bana da bakmaz ki her türlü..
Çirkin diye birsey yok ya az makyaj vardır
Orası işyeri abartılı makyaj yapamam ayrıca burunu ağızı değiştiremeyiz profesyonel makyaj mı yapayım her gün, şansım yok
Fakir erkek neyse çirkin kiz o
İlgisini cekmiyorsan başkasına yönel
Çirkin olduğunu nerden çıkardın
Burnumu yapsam güzelleşerim ve de sağlam bakım param yok bakımlı olamıyorum doğal olarak güzel de olamıyorum
Dişlerini düzenli fırçala, yüzüne düzenli krem sür nemlendir, arada yüz masajı yap. Cilt bakımına nereye gidiyorsun diye soracaklar emin ol. Cilt her şeydir ve bunları yapmak yeterlidir
Çok teşekkür ederim ablam 🥹 böyle tavsiyeler verip yardımcı olman çok mutlu etti beni, dişlerimi fırçalıyorum kötü de değiller yüzümü nemlendirmiyorum henüz genç kız (18) olduğum için yüzümde sivilce var birkaç tane ve cildiyeye gitmem gerekiyor sürdüğüm her şey cildimi acıtıyor çünkü, sadece güneş kremi sürüyorum karma bir cildim var zaten, ah eskiden cildim ne güzeldi.. 🥹
Neden emoji var birinin yanında, on sekiz demiştim
Neden baksın?
Sen neden kadınlara baktın?
Çünkü güzel 👍
Sen yakışıklı mısın peki
Giderim var
Herşeye bakarlar
G. tu güzelse bakar
Bakmaz
Bakmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?