Burada beni tanıyan da yargılayan da yok diye rahat rahat sorucam valla beğendiğim biri vardı 2024'ten beri yani ahaha ünlü bi sporcu diyelim ama başka bi ülkede bizim ülkede de tanınmıyor artık nasıl manifest ettiysem geçen yıl onun olduğu ülkede mastera başladım sonra takip etmiyordum etmeye başladım bioma konum uni falan her şeyi yazdım 2 3 kere storylerine baktım beğeni attım kendisi de benim storylere bakmaya başladı derken böyle 3 ay geçti 3 ay içinde yazmadı bir şey demedi ben de yazmadım görüşmeye başladık 6 ay ara ara görüştük ama sevgili flört değil de sanki arkadaş gibi masterım bitince İstanbul'da çok iyi bi iş bulduğum için mecburi döndüm hâlâ konuşuyoruz ama görüşmek pek mümkün değil aramızda da bir şey olmadı artık olması imkânsız değil mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana kocaman ve sarılan bir emoji göndererek başlamak istiyorum öncelikle ✨ Bazen hayatta her şey istediğimiz gibi tıkır tıkır ilerlemiyor maalesef 🥺 Ama bak, inanılmaz güzel bir manifest başarısı yakalamışsın, master yapıp hayatını harika yönlendirmişsin 💖
Bazen insanlara çok anlam yüklüyoruz ama aradaki mesafe ve o altı aydaki "arkadaş canlısı" tavır aslında sana cevabı net şekilde vermiş. Sen zaten kendi geleceğini inşa etmişsin, harika bir iş bulmuşsun 💅 İmkansız demeyelim ama enerjini artık sana ulaşmak için çaba sarf edecek insanlara harcamanın zamanı gelmedi mi aşkom?
Peki senin içine sinen ne, tam olarak bu hikayeyi kafanda bitirebildin mi ☕