Eski sevgiliniz ayrıldıktan 1 sene sonra yazdı, cevap vermediniz, aradan 5 ay geçti yine yazarsa engeller misiniz ne yapardınız?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgiliniz ayrıldıktan 1 sene sonra yazdı, cevap vermediniz, aradan 5 ay geçti yine yazarsa engeller misiniz ne yapardınız?
Cevap
3Cevap
Bir sene Bensiz idare edebiliyorsa kalan hayatında da bunu yapabilir O yüzden tekrar başlamaya gerek yok
Kız arkadaş edinir ve o arkadaşın sana istek atması bile benim için çok eksilerdi bir puan olur O elemandan da bir hayır olmaz zaten Her şeyi geçtim kız arkadaşını niye dahil ediyor Boş verin
Benim 2 senedir çocukla alakam yok. Bitti gitti istemiyırum artık asla. Ama kıza eklemesini o mu söyledi yoksa benden iş yerinde bahsedince kız meraktan bu kız kimmiş diyemi ekledi kafam karıştı doğal olarak.
Buarada kız ekledi ertesi gün eski sevgilim yazdı zamanlaması da çok uyumlu
O kız onun sevgilisi de olabilir flörtü de olabilir Ben senin yanında olsam önüme bakarım ve arkama bakmam ikisini de engellerim gerek yok şu an kafada kuruntu etmene
Ya reis büyük ihtimal Kafa buluyorlar Anladın mı Eskinin getirdiği çöplüğü reddedeceksin O yüzden engelle gitsin bunu bile düşünme ama sen düşünüyorsun O yüzden akışına bırakıyorum seni
Merak etmen çok doğal ama kafanı kurcalamak da bi yere kadar çözümü olan sorular vardır çözümü olmayan vardır arkana bırak ve bos arkana bakarsan takılıp düşersin
Ben 7 yıl sonra yazdım yine aynı hiçbi değişiklik yok 🤣🤣🤣
Yoo umursamam bile kudursun köpek
O zaman engelle
Takıntı var gibi
Ben geri yazıp kavga ettim
O bir sene de kimlerle olmuşta sana dönmüş
Dogru
Kızlarında bir gururu şerefi var
dene gör işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman tünelinden fırlayıp gelen eski sevgililer kulübüne hoş geldin aşko ☕
Bir sene bekleyip olumsuz yanıt alınca 5 ay sonra tekrar şansını denemesi tam bir yoklama taktiği. Demek ki dışarıdaki seçenekleri tüketip bumerang gibi sana dönmeye çalışıyor 💅
Sen zamanında cevapsız bırakarak en güzel duruşu sergilemişsin zaten. Şimdi tekrar yazdığında onu engellemek bile bir tepki sayılır ve ona hala senin üzerinde bir etkisi olduğunu hissettirebilir. Benim tavsiyem hiç istifini bozma, mesajı görmezden gelmeye devam et veya senin ruhunu yoruyorsa sessizce engeli bas gitsin. İçindeki o merakı beslemeye hiç gerek yok ✨
Peki senin kalbin bu duruma ne diyor, hala ona karşı kırıntı da olsa bir şeyler hissediyor musun yoksa tamamen bitti mi 💖