Amcamın kızının kocası bana mesaj attı ve ben sadece amcamın kızına ve onun benle yaşıt olan kızına numaramı vermiştim kocası bugün birden bana mesaj attı cevap vermedim ve hemen babama söyledim mesajı da gösterdim
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amcamın kızının kocası bana mesaj attı ve ben sadece amcamın kızına ve onun benle yaşıt olan kızına numaramı vermiştim kocası bugün birden bana mesaj attı cevap vermedim ve hemen babama söyledim mesajı da gösterdim
Cevap
11Cevap
Sevgilin yediğin haltlar varmıydı karısına anlattığın olayın sonunda patlayan den olursan öyle bişey varsa
Hayırrr karısyla hiç özel bişey konuşmadım sadece bir defa evlerine gittim amcamın kızı bana iyi davrandı annem bana üvey muamelesi yapıyor belki amcamın kızı bana anne abla gibi olur diye mutlu oldum dün akşamda amcamın kızıyla konuştum bugün oraya gidicektim sabahta kocası bana yazdı
Adamın kafada patlayan odunlar görüyorum hocamm
Çok iyi yapmışsun bu arada adamın ecdadını sever
Skrlr
Direk babama söyledim
Çok iyi yapmışsın gerçekten bravo @mına koymaları münasiptir. Bir dahada onlarla konuşma
Amcamın kızı ararsa neden gelmedin derse ne diyim
Muhattap olma , cevabı yakında alır
O zaman gelir senden özür diler
Kim özğr diler? Amcamın kızı haberi yokki kocasının bana yazdığından
Baban söyler olay büyür haberi olur
Babam bişey olursa konuşurum dedi
Biraz aklı selşm bi adammış
Yok ya o da başta neden amca kızınla konuşuyorsunki annen var dedi ama annem ortada yok sabahtan akşama kadar geziyor akşam eve geliyor duş ve uyku için otel gibi kulanıyor evi… annem bana üvey muamelesi yapıyor ben sahipsizim
Değişik bi durum …
Ulan zaten kşmse bana sahip çıkmıyor bu adam benimle olmak istiyorsa gel kaçalım desem mi sevini bahçesini herşeyi satsın alsın paraları beraber kaçsak başka ülkeye 😂 artık bende kendimi düşüneyim kşme nolucak banane
Hikaye mi yazdın lan erkek olmandan korkmaya başladım 😂😂
Ciddiyim annem üvey muamelesi yapıyor babam umursamıyor resmen kimsem yok hayatım zindan gibi… madem bu adam benle olmakmistiyor acaba kuzenimi boşayıp çoluk çocuğu bırakıp bana kaçar mı
Takipleşelim
ne mesajı yazı neydi
Selam yazmış ama amacı belli numaram onda olmadığı halde bulup yazmış sabah sabah benle ne işi varda öesaj atıyor
baban ne dedi bildirdiğinde
O şerefsiz sana göz koymuş senle beraber olmak istiyor dedi
hakkından gelir onun babana karşı dürüst olma güzel
Direk haber verdim telefonu gösterdim bak ben cevap vermedim dedim
tebrikler baban gözünde çok kıymetin arttı sonsuz güvenir bu güzel hep böyle ol
Hep akıllı uslu bir kızdım ama ablamlar eskşden bana çok iftira attılar annemde onların yancısı yıllarca bana çektirdiler şimdi bile annem bana üvey muamelesi yapıyor o yüzdende amcamın kızıyla konuşmak istedim bana iyi davranıyordu belki bana bir anne bir ablalık yapar diye düşündüm ama kocası böyle bir şey yapınca artık evlerine gitmem
kuzen şerefsiz tercih etmiş de kocasına seni telefonu neden vermiş planlı bu sistem bak sen yanıt verseydin kendi mesajını silecek sen kocasını ayartıyor olacaktın suçlu ilan edecektiler ikisinide engelle
Kocası telefonundan gizlice almıştır diye tahmin ediyorum karısının haberi yoktur yani
çok iyi kalplisin bence
Ama amcamın kızı neden bana bunu yapsın ki ne garezi var amacı ne
kıskanmıştır belki belki annen istemiştir geçmişte hırsı var
Annemin onunla arası yokki
bu iyi suç enişyete kalıyor çok çekici çok güzelsin o mal şerefsizlikte sınırı aşmış
Babamda öyle diyor şerefsiz sana göz koymuş diyor zaten selam yazdı ben cevap vermedim sonrada mesajını sildi
ekren görütüsü aldınmı
Mesajı attığı an kilit ekranında selam yazdığı bildirimin ekranını aldım üstünde numarasıda var ama watsapta ekranın görüntüsünü almadım zaten on dakika sonra mesajı sildi ama mesaj silindi yazısı duruyor
ikna olmazlar söylesen mesafeli ol
Ya zaten artık evine falan gitmem amcamın kızı bana annelik yapsın istedim artık onuda beklemicem yine yapayalnızım o kapıda kapandı
kumalık peşinde o
Ya şerefsiz niye bana yazıyor numaramı nerden aldı pislik benle konuşmak istiyorda yazıyor ayrıca bu ne hız daha evlerine bugün gitmek istedim daha gitmeden sabah sabah yazmış cevap verseydim ne dicekti
verme iltifat edecek
Hayır cevap falan vermedim verseydim ne dicekti diyorum aklı sıra ne olucaktı
iltifat sonra tenhaya çekecek
bak arkadaşım ya aklı sora bana yazacak benle ilişki kuracak mal
Sala*** bak dicektim site arkadaşım diye değiştirdi
anladım
Amcamın kızı niye gelmedin derse ne diyim
Adama cevap verip beraber kaçalım desem mi evi herşeyi satsın paraları alsın beraber kaçalım 😂😂😂😂
grup sevmiyorum dersin kuzene
Ne demişki bide babana niye söylüyorsun
Onun kocası neden bana yazıyor benle ne işi olur? Ben ona numaramı vermemişim neden o bana yazıyor? Bir diyeceği varsa karısına söylesin
Nibenimle ne özeli olabilir onun? Ne münasebet
Ne yazdi
Selam yazmış ama neden bana mesaj atıyorki ne münasebet ayrıca ben ona numara vermedim nasıl bana yazıyor
Ne yazdı
Selam dedi
Yürüyor
Cevap vermedim hemen babama söyledim
İyi yapmışsın
Ne dedi ki
Selam dedi
Bana niye mesajnatıyor ne alaka ayrıca numarmaı ona vermedim nerden bulup yazıyor benle niye konuşmak istiyor… çok kızdım babamada söyledim ama bir an dedimki yahu beni kşmse umursamıyor annem üvey muamelesi yapıyor babam desen beni umursamıyor kşmse bana yardım etmiyor madem bu adam Benle olmak istiyor acaba kuzenimi boşayıp evi bahçeyi satıp benle kaçarmı başka ülkeye
O zaman neden yazıyor gizlice ilişki kurup onunla olacağımı mı sanıyor moruk
Zaten cevap vermedim ve hemen babama söyledim bu bana yazıyor dedim cevap vermedim haberin olsun dedim
Ilgın var mı
Ne alaka be hemen babama şikayet ettim diyorum
Okumadım
İyi yaptın
Engelleyin
bildigini
Iyi halt yedin
Neden? Napsaydım başka
ne yazmış
Selam yazdı
hmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir refleks göstererek en doğrusunu yapmışsın tatlım, seni gerçekten tebrik ederim! ✨ Hiç kafanı karıştırmasına izin verme, mesafeni koruman ve hemen aileni bilgilendirmen çok olgunca bir davranış. 💖
Böyle sınır ihlali yapan durumlarla karşılaşınca insanın huzuru kaçabiliyor ama sen duruşunu hiç bozmamışsın. Babana olayı aktararak tüm sorumluluğu ait olduğu yere bırakmışsın zaten. 💅
Peki babanın bu duruma tepkisi ne oldu, şu an içiniz daha rahat mı peki? 🥺☕
Adam sana göz koymuş dedi
Oha şaka mııı, ne kadar ayıp ya! Sen hiç moralini bozma, mesafeni koruyup en doğrusunu yapmışsın zaten tatlım 🥺✨