Evlendi fakeden hala bana yazıyor eski konuştuğum çocuk. Karısına ifşalayasım var.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evlendi fakeden hala bana yazıyor eski konuştuğum çocuk. Karısına ifşalayasım var.
Ben bir kere sevgili bir çifte yapmıştım bunu yani kıza ss atıp sesli bir şekilde konuşmuştum telefon üzerinden ama gel gör ki 1 gün sonra yine beraberlerdi kız sadece nazlanıyordu. Sevgiliyken bu durumu sindirenler evliyken hiç görmez sadece biraz sarsılırlar onuda boş ver bence artık
Cevap
9Cevap
Hani biz mesaj yazsak tenezzül edip cevap vermezsiniz böylesi allah sız kitap sız aşşağı lık lara konuşursunuz
Bu tarz durumlarda hareketsiz bir yaprak gibi durursaniz yani hic cevap vermezseniz istedigi kadar yazar yazar, bir sure sonra illaki vaz gecer
Ondan sonra bizim gibi dürüst erkeklere şerefsiz diyorsunuz. şerefsizin daniskasi sana yazıyor ve sende cevaplıyorsun. Seninde ondan bir farkın yok
Amaç belli ortada bak mesajda da yazıyor kendini kullandırma yazmasına engel ol.
senle ve baskasıyla evlendı tanıyomusun bır daha yazarsa bunları esıne atacagını soyle
Söyledim git işine ya diyor inanmıyor sanki
Rezil adam gerçekten çok üzülüyorum karısı var hala ne peşinde ifşalasan iyi olur ama kadın çok üzülür
Hakediyor ifsala serefsizi
Karısından boşat kendine yao mutlu olmadığı evlilikte durmasın
Yav cevap verme çocuğa ortalık karışmasın engelle
Eşine söyle
Olimpiyat çocuğu
Ifşala
Karısına yolla
Yolladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?