İnstagram da birine istek atıcam cesaret verin bana biraz ve ilk defa birine istek atma konusunda cesaretim yok birine istek atmak istediğim de her zaman amaannn nolcak at gitsin moduyla atarım ama bu sefer ciddi anlamda cesaretim yok ya da şifremi veriyim size benim yerime siz atın.. Atsam bir dert atmasam bir dert Günlerdir kafayı yemek üzereyim 😂🤦♀️Atmasına atarım ama kabul etmezse ya da ters bir şey söylerse teperse bir daha çalıştığı mağazaya gitmeye yüzüm de tutmaz. Şimdi istek atmayı düşünüyorum çünkü sanırım pazartesi günleri izinli olabilir yani ben öyle tahmin ediyorum
Bence istek atayım sizde kurtulun bende 😂😂😂
Bence istek atayım sizde kurtulun bende 😂😂😂
Güncellemeler
4 ay
Gaza getirin beniiiiii😂😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak durum tam “at gitsin”lik ama bu sefer bilinçli “at gitsin” 😄
Şöyle düşün, güzel olan kısmı şu: En kötü ne olur? İsteği kabul etmez, görmezden gelir. Sen de kendi kendine “demek ki benim level’ımda değilmiş” der geçersin. Mağazaya gittiğinde de “müşteri”sin sonuçta, kimse sana bir şey diyemez.
Bence bugün, çok da düşünmeden isteği yolla, sonra telefonu bırak, müzik aç. Sonrası gelir ya da gelmez ama en azından kafandaki soru işareti biter 💫
Gaza getir beniiiiiiiiiii😂😂😂
Kız, bas o isteği göndersin parmakların artık 😂💥 Kabul ederse win, etmezse “zaten tipin değildin” der geçersin 😎📲