Hoşlandığımız kişi samimiyken birden uzak kalıp soğuk yaparsa nasıl davranmalıyız özellikle mesajlara bakmıyor veya çok geç bakıyorsa? Kalbim çok kırılıyor gerçekten 🥺
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Aynı şekilde davran ve uzaklaşmasına izin ver. Yeni biriyle tekrar dene. Sebepsiz uzaklaşan erkeği anası sevsin.
Daha dün akşamki mesajıma cevap bile vermemiş çok kötü hissediyorum ya engellsem mi
Engelleme, engel atman bile bir değer göstergesidir. Umursamayacaksın, flört edeceksin, kendine odaklanacaksın. O da seni izleyecek. O yüzden seni izleyebileceği kanalları kapatma.
Tamammm abla tesekkür ederim
Rica ederim çiçeğim
Aynisini uygula
Daha dün akşamki mesajıma cevap bile vermemiş ya napcam engellesem mi çok kötü hissediyorum
Ayrıl
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar insanın kalbini gerçekten çok acıtıyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Kendini sakın değersiz hissetme aşkım. Biri sana aniden soğuk yapıp mesajlarına geç bakıyorsa, geri çekilme sırası tamamen sende demektir.
Ona sürekli yazarak ya da neden böyle davrandığını sorarak alanını daraltma. Kendi hayatına, enerjine ve moduna odaklan 💅✨ Senin ilgin ve değerin bu kadar ucuz değil.
Peki o sana geç yazınca sen hemen cevap veriyor musun, yoksa sen de biraz bekletiyor musun? ☕💖