Flörtözlük durumu?

Eşimle tanıştıktan 1.5 yıl sonra evlendik. Ben maalesef onun flörtöz olduğunu farkedemedim. Evlendikten 1 yıl sonra biz nişanlıyken telinde başka kadınlarla flörtöz konuşmalarını gördüm. Kafınları gezdirmiş falan. O zaman yapmayacağım hatamı anladım demişti. Ben de inandım. Aradan 3.5 yıl geçti. Ben gerçekten düzeldiğine inanmıştım artık. Ama telefonunu karıştırdığımda bir kadınla son 2 aydır 8 9 kez telefonla konuştuğunu gördüm. Bayağı konuştuk. Kadınların ilgisinin hoşuna gittiğini, kadınla hiçbir şey yaşamadığını falan söyledi. Şu an baya kararlı durdum karşısında boşanacağım diye. Diğer beni affettiğinde kesin bana affedeceğini biliyordum ama şu an çok kararlısın. Seni kaybedeceğimden çok korkuyorum. Kesinlikle seni anladım. Daha böyle bir şey olmayacak dedi. Etrafımda arkadaşlarımdan flörtözlüğü normal karşılayanlar var ama ben karşılamak istemiyorum. Çocuğum yok. 30 yaşındayım. Bir şirkette çalışıyorum. Ocak ayında yaklaşık 65 bin tl maaş alacağım. Böyle bir adama affedip çocuk yapmak intihar gibi geliyor. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Flörtözlük durumu?