İkimiz de 20 yaşındayız, ailen yaşın küçük diye seni vermez ama anneni ikna et gelip seni isteyeceğim diyor. Annesi babası 10 ay önce trafik kazasında vefat etti, tek başına yaşıyor, zaten üvey anne babasıydı, tek çocuktı, yalnızlıktan sıkıldım gel evlenelim diyor. Ailesinden kalan mirasla iş yeri açtı. Yanıma gel konuşalım edelim diyorum, üç tane iş yerini bırakıp nasıl geleyim birtanem keşke sen gelebilsen evleniriz burada evimizde yaşarız diyor. Evim arabam her şeyim var yeter ki evet de diyor. Üniversiteye gideceğim diyorum benim evim iş yerim burada nasıl başka bir yerde yaşayalım diyor bu sefer. Sizce beni gerçekten seviyor mu?
Erkek arkadaşım evlenmek için baskı yapıyor, beni gerçekten seviyor mu yoksa yalnızlıktan mı istiyor?
Yalnızlıktan sıkıldığı için bazı insanlar doğru karar veremez hayatımın belirli dönemlerinde ben de yalnız oldum ve bu yüzden doğru olmayan insanları yanıma aldım yeterki yanıma insan olsun dedim nasıl olduğu fark etmez dedim oda aynı düşünceye sahip olabilir evlilik konusuna gelirsek bu elbette senin kararın fakat birbirini iyi tanıdıkça iyice güvendikten sonra Evlenmek daha mantıklı olur henüz 20 yaşımızdayız ben de 20 yaşındayım ve doğru kararlar vermek için daha yaşımız çok erken 24-25 Yaşımıza geldiğimizde belirli olgunlukta olacağız o zaman doğru karar vermek daha iyi olur