İlgi çekici, güzel biriyim, doğru düzgün evlenilecek birini arıyorum ama neden bulamıyorum?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgi çekicilik ve güzellik doğru adamları çekmez ki, mesela fiziğiniz güzelse size yakınlaşan kişiler yani hemen yakınlaşan kişilerin niyeti bellidir ama belirli zaman sonra siz sıcak davranıpta yakınlaşan kişiler sizin kişiliğinize göre davranıp gelen kişilerdir. Erkek tarafına bakarsak mesela bir erkeğin takıldığı ortam ve yaptıkları evlenilecek kişi olduğunu zaten belli eder. Size göre evlenilecek erkek tipi nasıl mesela tanımlarsanız sizinde düşüncelerinizi anlamış oluruz. Belki de siz yanlış düşünüyorsunuzdur yani evlenilecek dediğiniz kişi aslında çok aksi kişidir.
Kaç yaşındasın kesin aşırı gençsin jsjsjs
İkincisi doğru düzgün erkeklerle karşılaşmanın güzellikle alakasi olduğunu nerden çıkardın dünyada Adriana Lima gibi karılar aldatılmış madem güzellik her şeye cozumdu bu kadınları niye aldattilar sjsjjs az akıllı ol ayrıca çirkin şansı gerçek ben yamuk yumuk kızların evlenip çok mutlu olduğuna şahit oldum
28 yaşındayım bende bunu anlamıyorum hiç güzel olmayan aksi erkeklerin ağzına eden kadınlar baş üstünde taşınıyor bizim gibilerin de değeri olmuyor ne yapıyorlar da bu kadınlar bu kadar değerli oluyor
Bende bunu 23 senedir çözemedim canım 😅bakıyorum bu evde kalır dediğim kızlar evleniyor hani bunuda alan olur mu dediklerim shsh bende çevresi tarafından begenilip güzel olduğu söylenen biri oldum ama hiç yüzüm gülmedi tam tersi olması gerekiyor ama hakkaten çirkin şansı var
Maalesef öyle hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim
Aşkom, güzellik ve çekicilik kapıyı açan harika bir anahtar ama doğru insanı bulmak tamamen enerji ve frekans meselesi ✨ Günümüzde ilişkiler maalesef çok hızlı tüketiliyor. Belki de kriterlerini güzelliğinin gölgesinde bırakıp, karşı tarafın karakter derinliğine yeterince odaklanmıyorsundur 💖
Kendi standartlarından asla ödün verme ama beklentilerini de doğru yönet. Bazen doğru kişiyi ararken kendimizi yanlış ortamlarda bulabiliyoruz 💅
Peki senin ilişkide asla katlanamam dediğin o en büyük kırmızı çizgin nedir? ☕
Cevap
6Cevap
Demek ki güzel ve ilgi çekici değilsin egon fazla
Güzel ve ilgi çekici?
O seni bulacaktır belki de
Kriterler çok yusek belki
Korkuyolsrdır sana yaklaşmaya
Evlilik mi sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?