24 yaşındayım hala evlenecek zengin yakışıklı birini neden bulamadım?

Zengin erkeklerden hoşlanırım çünkü güçlü geliyorlar erkeksi geliyor erkeği erkek yapan gücüdür ve ben 24 yaşımda okulum da uzadı Allah beni ağır imtihan ediyor o kadra iğrenç bi annem var ki çocukluğumdan beri ondan kurtulmayı bekliyorum bugün sabah kilo vermeye çalıştığım için sabah aç karnına kahve içeyim annem karışmasın diye 8de kalktım kadın da hemen 8de kalktı kahveyi daha yeni içecekken kahvaltı hazır diye bağırdı kalktığı saatte bi dakikada nasıl kahvaltı hazır olur şu kahveyi bitireyim geleyim dedim yumurta hemen pişer kuş beyinli dedi yumurtanın hemen pişeceğini biliyorum da bir dakikada neden hemen kahvaltı hazır diye bağrıyo, yumurta yiycen mi diye sordu çırpılmış yerim dedim çırpmamış yumurtayı ve öyle iğrenç oluyo çırpmak için geldim kadın 24 yaşımda beni sabah sabah dövdü bi de zavallı dedi evlenemeden okulunu bitiremedin zavallı gibi geziyorsun kardeşlerin aslan gibi yürüyor sen zavallı gibi yürüyorsun dedi bu iğrenç kaıdndan neden kurtarmıyor Allah beni dayanamıyorum yaşadıklarıma yeter artık sonra o derse gitti bulaşıkları yıkadım evi süpürdüm yine eve girer girmez bi kere de şu eve girdiğimde çiçek gibi olsun ev dedi o kadar iş yapmama rağmen.13 yaşındaki kız kardeşim de çimgene gibi bağırarak konuşuyor normal ses tonu yok her şeyi bağırarak çingen gibi söylüyor yine kız bağırmaya başladı bi de gittiğin yerde hiç seni övdüler mi dedi çok da övdüler oysa ama ben de dedim ki neden övsünler podyumda mıyım annem pisliği malı da dedi ki podyumda değil ama bolca eleştiri alıyo ya ne şerefsiz kadın
24 yaşındayım hala evlenecek zengin yakışıklı birini neden bulamadım?