Basit ama düşünülmüş hediye vermeyi istemek utanılacak bir şey mi? İlla pahalı, illa şov mu lazım?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Basit ama düşünülmüş hediye vermeyi istemek utanılacak bir şey mi? İlla pahalı, illa şov mu lazım?
La zamanında ciddi dediğim 5 senelik eski sevgilim bana doğum günümde gram altın almıştı danaya takar gibi rezaletti hediye dedikçe aklıma o geliyor gülesin geliyor.
Ahahha anı olmuş mis gibi
Düşünüp o inceliği yapmış biri beni mutlu eder gerisi boş
Teşekkürler
Aklima gelen video 😅🤣
Ya çok güldüm buna ahahah
Dimi yaa, ben de kopmustum 😆
Eic icin tskler 💓💕
Hediyenin değeri fiyat etiketinde değil, arkasındaki düşüncede ve hissettirdiği duyguda saklıdır 💖 Pahalı şovlar gelip geçer ama bir kupa, el yazısı bir not ya da ikinizin anısı olan küçük bir obje ömür boyu kalbe dokunur ✨
Önemli olan onu ne kadar iyi tanıdığını göstermen ve o ince ruhun. Asla utanma, aksine düşünülmüş her detay çok kıymetli. Senin ona verdiğin en tatlı, en anlamlı hediye neydi peki? ☕💅
Cevap
11Cevap
Hayır önemli olan düşünmek
Hediye alma emeğini vermişim de parasının miktarı mı dert oldu. Başlarım o sevgiliye!
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. İçinden gelmesi yeterli
Yoo ne alaka, pahalı hediyelerle sevgisizliğini bastırır anca. Bunu beğenmeyecek olan da yol alsın. Özel düşünülmüş emek verilmiş her şey güzeldir.
Kızlar pahalı hediye isterler ama karşısındakine gelince manevi değeri olsun yeter aynen
önemli olan hediyenin ucuzu pahalısı değil sadakat güven mutlulukk
Hediyenin değerine bakan çıkar istiyordur
Bence terbiyesizlik ben öyle yorumlarım
Oha, bir dal gül aldı diye terbiyesiz mi oldu
Yani ben daha iyilerine layığım, bana daha alt seviye bir şey alırsa tabikide terbiyesizlik oluyor
Sen daha iyilerine layık olabilirsin ama bu sana daha uygun fiyatlı bir şey alan insanın terbiyesiz olduğu anlamına gelmez. Hediyenin fiyatını saygının ölçüsü yapmak biraz garip
Duruma göre değerlendirilmeli bence
Yoo hayrlamak yeterli
iyi ve güzelse neden olsun ki
Yok niye ayıp olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?