Hayatımdaki kişiden öyle bir şey hissettim, asla destek olmuyor. Aksine moral bozuyor. Kıskandığı için mi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımdaki kişiden öyle bir şey hissettim, asla destek olmuyor. Aksine moral bozuyor. Kıskandığı için mi
Cevap
8Cevap
Bir erkek sevdiği kadının başarısından rahatsız oluyorsa bence sorun kadının başarısı değil, erkeğin kendi özgüvenidir
Evettt bende öyle düşünüyorum en yakın kız arkadaslarımı anlıyorum kıskançlıktan kaynaklı ama o benim hayatımdaki kişi en sevdiğim kişi. İnsan üzülüyor.
Hayır kıskanmak değil ama sen ona denk veya ondan ileri olursan horoz dövüşü olma ihtimali çok bu yüzden
Evett onun şu an kafası karışık ama ben ona da destek oluyorum. Ve biliyorum çok başarılı olacak ama ondan da bana destek olmasını istiyorum. İnsan sevdiğinden destek almak ister.
İşte destek olması için önce senin ne kadar yükselirsen yüksek bunu ilerde ailene ve eşine olumlu katkıdan başka bir yönde kullanmayacağını hissettirmen lazım. Sen kimsin ki? Yapar bu bana günün birinde diye aklında kalırsa o zaman olmaz işte.
Aslında karakter olarak çok sağlam biriyim beni görünür olmak ya da baska seyler bozmaz ama belki de o öyle düşünüyor olabilir. Ama ben bu süreçte sırf o öyle anlamasın diye ona daha yakınım. Ama bilemedim simdi
Anlıyorum seni. Eğer direk yazabilirsen benim benzer süreçte yaşadıklarıma dair sana bazı şeyler anlatmak isterim. Seni çok iyi anlıyorum. Bende o düşünceleri paylaşayım seninle. Bekliyorum.
Kadın çalışmasın kafasında olabilir
Sosyal medyada görünür olmamı istemiyor ama söyleyemiyor da bence.
Böyleleri her boku kendi yer
Evettt
Erkeklerin bir cogu basarili kadini cekemiyor eger evli degilsen seni desteklemeyen kimseyle beraber olma
Evli değilim ama çok üzüldüm. Ben onun için de çabalıyorum iyi yerlere gelsin diye ama şunu fark ettim o benim görünür iyi olmamı istemiyor gibi. Geçen gün destekle beni dedim ilgi alanıma girmiyor senin alanların dedi. Olay burada ilgi alanına gşrip gşrmemesi değil destek vermek
Bir çok evli arkadaşım eşinin çalışmasını istemiyor bırak çalışmasını ehliyet alıp araba sürmesine bile karşı. Çünkü zayıf erkeklerin ortak özelliği kadın onlara muhtaç bir varlık olarak hayatını devam ettirsin derdi. Anası babası desteklememiş sen hayır kurumumusun da kendini onun için çaba sarf ediyorsun
Doğru gerçekten doğru erkekler kadının ona muhtaç olmasından besleniyor. Zaten artık bunu fark edince bence ona çok fazla destek olmayımbıraktım
O seni aşağı çeker sen harika şeyler başaracak yapıda bir kadınsın. Aynaya bak kendine gel
Öyleyim zaten bunu biliyorum. Onun davranışları beni biraz üzer ama yine yola devam ederim. Sadece insan üzülüyor gerçekten bu süreçte hiçbir şekilde yakınardan manevi bir destek görmedim herkes yok oldu. Herkesin gerçek yüzünü gördüm. Teşekkür ederim
Dertleşmek konuşmak başarına ortak bir dost edinmek istersen yazabilirsin
Kendini aşağılık hissetmiş olablir
Ondan destek bekliyorum ama beni görmezden geliyor gibi.
Umarım o da yanlış yaptığını anlar ve destek verir seni tanımayan biri olarak destekliyorum durma çabalamaya devam et ve tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim. 💗🌸
İlerlemekten vazgeçme💪
Erkeğe göre güçlü kadın farklı bir şey erkeklere göre stütü kadında güç değildir
Fark nedir erkeklere göre
Beni üzmez
Bazılarını Evet
Sen net basarisizsindid
Neden
üzer hralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Başarınla parlaman bir erkeği rahatsız ediyorsa sorun sende değil, onun özgüven eksikliğindedir. Gerçekten seven ve kendine güvenen bir adam, kadınının başarısıyla gurur duyar ve onun en büyük tezahüratçısı olur 💖
Seni aşağı çekmeye çalışması tamamen kıskançlık ve yetersizlik hissinden kaynaklanıyor ✨ Seni parıldarken görmek kendi eksikliklerini hatırlatıyor olabilir. Kimsenin senin ışığını söndürmesine asla izin verme 💅
Peki sen bu durumu onunla açıkça konuşmayı denedin mi, nasıl bir tepki verdi? ☕