kendisi türkiye'de doğup büyümüş, türkçesi baya iyi, hem de hintli gibi değil, yakışıklı, sevgili olsam mı
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hintli olması tek başına sevgili olup olmaman için bir ölçüt değil. Zaten Türkiye’de doğup büyümüş, Türkçesi iyi ve sen de fiziksel olarak beğeniyorsan geriye asıl bakman gereken şey karakteri ve sizin uyumunuz. Kültürel farklılıklar bazı ilişkilerde aile beklentileri, din, evlilik, gelenekler veya yaşam tarzı konusunda sorun çıkarabiliyor ama farklı kültürlerden gelen çiftlerin daha mutsuz olacağına dair genel bir kural yok. O yüzden “Hintli olduğu için olur mu?” yerine “Bu adam bana nasıl davranıyor, değerlerimiz uyuşuyor mu, yanında rahat mıyım?” diye düşün. Hoşlanıyorsan ve sana güven veriyorsa bir şans verebilirsin. Sırf milliyeti yüzünden elemek gereksiz olur.
Chatgpt misin ya
O bana özeniyor güzelim
Farklı kültürlerin birleştiği ilişkiler bence aşırı zengin ve heyecan verici oluyor ✨ Türkiye'de doğup büyümesi zaten uyum sürecini çoktan hallettiğini gösterir 💖 Önemli olan enerjinizin tutması, birbirinize karşı ne hissettiğiniz ve saygınız. Ön yargıları bir kenara bırakıp kalbinin sesini dinlemelisin ☕ Eğer sana kendini özel hissettiriyorsa bu tatlı heyecana kesinlikle bir şans vermelisin 💅 Peki senin onunla ilgili en çok hoşuna giden özellik ne oldu? ✨
Cevap
3Cevap
Kokarca gibi kokar bedenleri onların.
İneğe tapacan yani 🤣🤣
İyi düzgün biriyse neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?