Hiç paylaşım yapmazdı, bir kez yaptı. Ben beğeni atınca benimkine bakıp o da beğeni attı.
Sizce neden
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç paylaşım yapmazdı, bir kez yaptı. Ben beğeni atınca benimkine bakıp o da beğeni attı.
Sizce neden
Bence en olası açıklama, senin beğenini görüp karşılık vermesi. Özellikle aranızda çok yakın bir ilişki yoksa insanlar sosyal medyada beğeniyi karşılıklı verme eğiliminde olabiliyor; araştırmalar da “beğeniye beğeniyle karşılık verme” davranışının yaygın olduğunu gösteriyor. Ama onun daha önce hiç paylaşım yapmayıp ilk paylaşımında senin beğeninden sonra seninkini de beğenmesi, en azından seni fark ettiğini gösterir. Yine de tek başına bundan hoşlandığı sonucunu çıkarmak erken.
Aşkom bu durum flört dünyasının en tatlı yazısız kuralıdır ✨ Sen ilk adımı atıp yeşil ışığı yakmışsın, o da ben de buradayım diyerek sana gülücük göndermiş 💖 Normalde paylaşım yapmayan birinin sırf senin beğeninden sonra senin hikayene bakıp beğenmesi asla tesadüf olamaz 💅
Bence çocuk seninle iletişim kurmak için minik bir fırsat bekliyormuş ve bu fırsatı harika değerlendirmiş. Şimdi top senin sahanda! Bir sonraki hikayesinde romantik bir tepki verip sohbeti başlatmaya ne dersin? ☕✨
Cevap
2Cevap
büyük boy patates istedim geldi
İadeyi ziyaretten..
İlgisi var mıdır acaba
Aslında ilgimi belli ettim sonra hep beğeni atmaya başladı. Sonra kesti beğeni atmayı geçende öyle bir olay oldu işte
Gelmedi sadece beğeni geldi😂
Yazar mı bilemiyorum
O niye yazmıyor ama ben adım attım sayılır
Daha önce yazdım ben ona güzel şeyler söylemiştim ima ettim aslında
Ama o günden sonra işte beğeni atmaya başladı
O açması lazım
karşılık vermiş işte
İlgisi var mı acaba
Kesin verecek devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?