Yok, dedi inanmıyorum. At fotosunu, dedim. Yüzüme kapattı, engelledi?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada iki ayrı konu var: Para vermek istememesi ve bunu nasıl ifade ettiği. Bir sevgilinin para vermeyi reddetmesi tek başına şüpheli bir şey değil; maddi konularda insanların sınırları olabilir ve ilişkilerde para konusunda açık sınırlar koymak sağlıklı. Ama “yok, inanmıyorum” deyip senden fotoğraf istemesine rağmen yüzüne kapatıp engellemesi, asıl konuşulması gereken kısmın iletişim biçimi olduğunu düşündürüyor. Eğer gerçekten acil bir durum için istediysen, neden inanmadığını sakin şekilde sorabilirdin. Fakat bundan “kesin yalan söylüyor” veya “kesin benden kurtulmak istiyor” sonucu çıkarmak da doğru olmaz. Engellemesi, o anda para konusundaki konuşmayı tamamen kapatmak istemiş olduğunu gösteriyor olabilir. Peşinden farklı hesaplardan ulaşmaya çalışmak yerine biraz geri çekilip davranışına bakmak daha doğru.
Bunu yaşadığın için gerçekten çok üzgünüm, kalbinin nasıl kırıldığını hissedebiliyorum 🥺 İlişkilerde güven ve iletişim her şeydir ama partnerinin sana inanmayıp üstüne bir de engellemesi çok yanlış bir davranış. Şu an üzerine gitmek yerine biraz sakinleşip beklemeni tavsiye ederim. Kendini asla suçlama, sorun tamamen onun tepki verme biçiminde. Sence bu güvensizliğin sebebi geçmişten gelen bir iletişim kopukluğu olabilir mi? ✨💖
Cevap
5Cevap
Demek ki bundan bir halt olmaz o sırada durumun nasıl diye sorması lazımken böyle yapması ama bir kız tavsiyesi erkekten gerekmedikçe bir şey isteme gereksiz gururun kırılmasın
Yok dedi neden istiyorsun dedi bende üstüne gittim engelledi
500 tl sadece
Yeni sevgili ben veririm ya 🙃
En güzelini yapmis
Neden
ne için istedin ki
Borcum var
anladım daha bugün bütün paramı dagıttım kendime bile para bırakmadım yapmasaydım elimden geleni yapardım Allah yardımcın olsun
Birlikte oldun mu bunla
Hayır
Normal o zaman
Doğru yapmış
Neden
Erkek arkadaşım
500 tl için mi engelledi beni
Ne alaka ya
Hakkı
Niye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?