Arkadaşım benden para istedi şu an bende yok dedim diye beni engelledi?

Daha önce ihtiyacı olduğu 1500 lira verdim üstüne 1300 lira gibi borç verdim onuda geri ödemedi gibi bir şey oldu kendisi ilçe dışında olduğu için gidip kız arkadaşına doğum kontrol hapı almamı istedi aldım 600 liraya almasaydım muhtemelen şu an kız arkadaşı hamile olucaktı neyse onuda geri ödemedi onun için bir çok yaptım ve sürekli insanların içinde beni uygunsuz haraketlerde bulunup taciz ediyor bana dokunarak erkete oluyor beni insan içinde küçük düşürüyor bugün beni aradı ve hesabımda para olup olmadigini sordu hesabımda 300 lira vardı oda fatura paramadi o yuzden hem onu kirmamak adına hemde yanlış anlaşılmamak adına hesabimda para olmadığını söyledim bana ekran fotoğrafı atmadan inanmayacağını söyledi bende inanıp inanmayacağının umrumda olmadığını söyledim sorna yüzüme kapatıp bana hakaret içeren bir mesaj yollayıp beni engelledi aşırı üzülüyorum onun için değil kendim için iğrenç haraketlerine rağmen ona karşı asla kırıcı olmamaya çalışıyordum her seferinde alttan alıyordum ama o nankörlük yaptı sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşım benden para istedi şu an bende yok dedim diye beni engelledi?