Neredeyse 2 yıldır git gel olan bir ilişki yani ilişki de denmez ilk başta kendisi peşimden koştu sonrasında ailevi durumlar araya karıştı ben peşinde koşar oldum daha sonra bıraktım aylarca konuşmadık zor durumlardan geçti kendisi cezaevine girdi çıktı şimdi tekrar konuşuyoruz vakit geçiriyoruz arıyor üstüme de düşüyor ama ilişki düşünmüyor hiçbir zaman ilişki yapmamış sevgi nedir bilmiyor sevgi göstermemiş görmemiş ama öyle bir beklentisi de yok zaten ona sevgi göstermemi de istemiyor sadece kendi canı isteyince görüşüyor peşime düşüyor nasıl yola getirmeliyim nasıl suyundan gitmeliyim sizce kaybetme korkusu yok ucunu bırakırsam hatırlamaz biliyorum yapma demeyin ben onu istiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, seni çok iyi anlıyorum ama bir erkeği değişmeye zorlamak maalesef işe yaramıyor 🥺 Sevmeyi bilmeyen biri için kendi duygularını feda etmek seni sadece yorar.
Canı isteyince gelen birine suyundan giderek değil, kendi değerini hatırlayarak sınır çizebilirsin. Bir erkeğin sana değer vermesi için önce seni kaybetme ihtimalini hissetmesi gerekir ✨
Peki sen gerçekten seni sadece canı istediğinde arayan birini mi, yoksa her anında yanında olan bir sevgiyi mi hak ediyorsun? 💖