Aşk İlişkileri Aşka küsmüş bir erkeği nasil ikna edebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşka küstüren kişi sizseniz nasil gönlünü alir sıfırdan başlamak için ikna edersiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncell Aşka küsmüş bir erkeği nasil ikna edebilirim? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yyggg54 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Zor o zmn ya yeni birini bulsana niye bulmuyorsun erkek bol her yerde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu seviyorum Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Olmaz birdaha güvenmez sana 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Güvenini kazanmak için ne yapablirm Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Ne yaparsan yap boş. Ve güven sarsan insan güvenilir değildir pişman olsan bile aynı şeyleri tekrar yaparsın. Bende yaşadım aynı durumu o yüzden söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Affedilmeyeck bsy değilse küçük bir problemse Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Küçük se o bahane arıyor dur ayrılmak için Yorumla Soran +1 yıl 4 yil once ayrıldık kendi döndü ama bana kızgın bir anda ayrılmıştim ondan Şu an ilişkimiz yok normal konuşuyoruz Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Bir anda ayrılan kadın boşuna ayrılmamış tır. Mutlaka biriyle yakınlaşma olmuş ve onunla devam etmek için ayrılmıştır. Net bilgi Yorumla Soran +1 yıl Hayir olmadi kimse ile yakınlaşma cok fazla üstüme geliyordu bunaldım ayrıldım snradan da kmseyi almadm hayatıma Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Sevgilin inanır mı bilmiyorum ama buna ben inanmam değil dört yıl dört ay boş duran kadın görmedim Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Buna inansa inansa Kadir inanır 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin inanma gerçek bu Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Okadar güvensizim ki kadınlara karşı gerçekten inanmam ağlasa da inanmam yeminler etsede inanmam muhtemelen eski sevgilin de inanmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben syledim kmseyi almadigmj hayatıma bsy demedi bu konuda ama baska konuları sorun ediyor Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Seninle daha detaylı konuşmak isterdim bu konularda Yorumla Soran +1 yıl Burcun nedir Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Belirsiz karışık biraz ve öyle takıntılarım yok Yorumla Soran +1 yıl Nasil belirsiz Yorumla Soran +1 yıl Takıntı değil merak ettim sadece Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Kimlikte ay gün olarak yanlış yazılmış Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Gizli olmasan mı Yorumla Soran +1 yıl Dogru tarih kac? Msjn açıksa yazcam Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Yaz Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben olsam hiç uğraşmazdım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden seviyorsan uğraşmaz misin Yorumla
Alexblack Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İkna etmen çok zordur ama imkansız değildir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ikna edebilirim? Yorumla Alexblack +1 yıl Üstüne gitmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilirm mesela affetmesi için bana tekrar güvenmesi için? Yorumla Alexblack +1 yıl Onunla ilgilenmen lazım Yorumla Soran +1 yıl 4 gündür yazmiyor bende yazmadım ama beni çok bunaltma dedi yazmam lazım mi Yorumla Alexblack +1 yıl Birazdaha bekle daha 4 gün olmuş Yorumla Soran +1 yıl Kac gun bekleyim, 😂 Yorumla Alexblack +1 yıl En az 3 gün daha bekleyin hanfendi :)) Yorumla Soran +1 yıl Snra ne yapayım yazmazsa yazm. mi ne yazim nasil ilgilenim Yorumla Alexblack +1 yıl Yok böyle olmicak beni çağır ben sana şurda şunu dicen şurda bunu dicen diye söylim bide :)) Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uğraşma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl Değmez kimse değişmez Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum oda seviyor ama kızgın bna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zor o zmn ya yeni birini bulsana niye bulmuyorsun erkek bol her yerde
Onu seviyorum
Olmaz birdaha güvenmez sana
Güvenini kazanmak için ne yapablirm
Ne yaparsan yap boş. Ve güven sarsan insan güvenilir değildir pişman olsan bile aynı şeyleri tekrar yaparsın. Bende yaşadım aynı durumu o yüzden söylüyorum
Affedilmeyeck bsy değilse küçük bir problemse
Küçük se o bahane arıyor dur ayrılmak için
4 yil once ayrıldık kendi döndü ama bana kızgın bir anda ayrılmıştim ondan Şu an ilişkimiz yok normal konuşuyoruz
Bir anda ayrılan kadın boşuna ayrılmamış tır. Mutlaka biriyle yakınlaşma olmuş ve onunla devam etmek için ayrılmıştır. Net bilgi
Hayir olmadi kimse ile yakınlaşma cok fazla üstüme geliyordu bunaldım ayrıldım snradan da kmseyi almadm hayatıma
Sevgilin inanır mı bilmiyorum ama buna ben inanmam değil dört yıl dört ay boş duran kadın görmedim
Buna inansa inansa Kadir inanır 🙂
Sen bilirsin inanma gerçek bu
Okadar güvensizim ki kadınlara karşı gerçekten inanmam ağlasa da inanmam yeminler etsede inanmam muhtemelen eski sevgilin de inanmaz
Ben syledim kmseyi almadigmj hayatıma bsy demedi bu konuda ama baska konuları sorun ediyor
Seninle daha detaylı konuşmak isterdim bu konularda
Burcun nedir
Belirsiz karışık biraz ve öyle takıntılarım yok
Nasil belirsiz
Takıntı değil merak ettim sadece
Kimlikte ay gün olarak yanlış yazılmış
Gizli olmasan mı
Dogru tarih kac? Msjn açıksa yazcam
Yaz
Ben olsam hiç uğraşmazdım.
Neden seviyorsan uğraşmaz misin
İkna etmen çok zordur ama imkansız değildir
Nasil ikna edebilirim?
Üstüne gitmen lazım
Ne yapabilirm mesela affetmesi için bana tekrar güvenmesi için?
Onunla ilgilenmen lazım
4 gündür yazmiyor bende yazmadım ama beni çok bunaltma dedi yazmam lazım mi
Birazdaha bekle daha 4 gün olmuş
Kac gun bekleyim, 😂
En az 3 gün daha bekleyin hanfendi :))
Snra ne yapayım yazmazsa yazm. mi ne yazim nasil ilgilenim
Yok böyle olmicak beni çağır ben sana şurda şunu dicen şurda bunu dicen diye söylim bide :))
😂 😂
Uğraşma
Neden
Değmez kimse değişmez
Ben seviyorum oda seviyor ama kızgın bna