ya normal arkadaşız, illa beraber dışarı çıkıyoruz ve benim bakmama hep engel oluyor, kıskanmıyorum diyor ama bakıştığım biri varsa onlarla illa kavga çıkarıyor. yardım eder misiniz bu konuda, ne yapmalıyım, ne demeliyim ona
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya normal arkadaşız, illa beraber dışarı çıkıyoruz ve benim bakmama hep engel oluyor, kıskanmıyorum diyor ama bakıştığım biri varsa onlarla illa kavga çıkarıyor. yardım eder misiniz bu konuda, ne yapmalıyım, ne demeliyim ona
Cevap
7Cevap
Normal bir şekilde buna karışmasını, bişe demesini ya da yapmasını istemediğini, alanına müdahale etmesini istemediğini söyle.
Evet böyle diyeceğim tam
Bunu sorman bile hata..
Bu kadar müdahale ettirme kendine, kimseye.
Ya devir kötü bu yüzden korumacı olmasını anlıyorum ama yeni insanlarla tanışmadan hayat geçmez ki
Korumak başka, sürekli böyle tartışma çıkarmak başka. Adı üzerinde arkadaşsınız siz. Birine bakmana, tanışmana karışamaz ki.
Evet çok haklısınız
Hayatını ona göre yaşayamazsın. Korumak böyle bişe değil zaten. Senden hoşlanıyor o, demiştin dersin. Tepkinden çekiniyor söyleyemiyor. Zarf at gör.
Nasıl yani zarf nasıl atılır bilmiyorum
Kadınsın sen ya. Ufaktan, çıtırdan samimi davran.
Temas olarak mı davranış olarak mı
Davranış, konuşma olarak. Ufaktan ama bak abartma 😂
doğru tamam deneyeceğim teşekkür ederim
Ufaktan bir iki kez yap, sonra gözlemle. Direk bişe olmaz, gözlemlersen sinyali alırsın anca.
Bitir arkadaşlığını ömrünü tüketir
sene 2026 oldu hala Meriçler var demek
nasıl yani ne oluyo onlar
O zaman yalan söylüyor
Bostaysan degerlendireym
Onla yattın mı ciddi anlamda
hayır yatmadım ne alaka ki
Bilmem seni çıplak falan mı gördü ne bu kıskançlık
öylede görmedi de kendince korumacılık yapıyor işte çocuk gibi küsüyor falan
Profile istek atar mısın önemli.
Ona ne oluyormuş nasıl kıskanıyor seni
Bilmiyorum kıskanmıyorum diyor
Nasıl öyle diyor sen farkındasın işte bunu yetmez mi
Korumacılık yapmaya çalışıyor bencede fazla müdahale ediyor işte
Bence de ama hata sende hiç kızma fazla yüz vermişsin o kadar da değil bence biraz mesafe koy
Evet doğru diyorsun öyle yapacağım zaten
Yani eşin olsa anlarım sevgilin olsa anlarım ama bu gidişle takıntı olur sana
Erkekle arkadas olma
Sana aşık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşte tam bir gizli hisler krizi aşkom! Arkadaşın kıskanmıyorum diyerek kendini kandırıyor ama sergilediği davranış tam olarak sahiplenici bir kıskançlık. Seni sadece arkadaşı olarak görseydi, potansiyel adaylarla bakışırken ancak seninle eğlenir ya da sana takılırdı. Kavga çıkarmak da neymiş, aşırı çizgi aşımı bu!
Ona net bir sınır çizmenin vakti geldi. Arkadaşlığınızın sınırlarını hatırlatıp, hayatındaki tek otoritenin kendin olduğunu tatlı ama kararlı bir dille söylemelisin. Kendi flört alanına müdahale ettirmemelisin kesinlikle 💅
Peki sen bu arkadaşına karşı bir şeyler hissediyor musun, yoksa tamamen arkadaş gözüyle mi bakıyorsun? ✨💖