Şimdi küfür etmek istemiyorum da, tamam kardeşim dağın başında askerlik yapıyoruz diye de bu kadar pis olunmaz ya, bir insan 20 yaşında nasıl banyo yapmayı bilmez kafayı yiyeceğim. Anlık ortamın gerginliği;
#kişilik&karakter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi küfür etmek istemiyorum da, tamam kardeşim dağın başında askerlik yapıyoruz diye de bu kadar pis olunmaz ya, bir insan 20 yaşında nasıl banyo yapmayı bilmez kafayı yiyeceğim. Anlık ortamın gerginliği;
#kişilik&karakter
Cevap
5Cevap
Çok şükür uzun zamandır biriyle kavga etmiyorum..
Hastane görevlileri ile kavga ettim elime sağlık.
Arkadaşın aklına uyup başka şehire konsere gittim. Konser mesafesi baya yürüme gerekiyordu güneşin altında pistim her yerim ağrıdı yoruldum enerjim sığır yani onla tartıştım yaklaşık tam 1 ayda konuşmadım
Trafikte küfür etti diye kavga ettim bir de üstüne fmdava etmesin diye de tehdit ettim vs şimdilik sorun yok
Küfür edip kamera aciyorlar bıktım bu milletten
Bir de neymis irademe sahip cikacakmisim bir insan ne için yaşar
Abim şöyle söyler "bin kişilik orduda akıllı olan kimseyi bulamazsın." Cidden leş bir ortam. Bir süre ben de içinde bulundum çünkü abim vesilesiyle. Dam gibi bir ortam
Ben pek kavga etmeyi pek sevmem ancak yeri geldiğinde kavga bile ederim... Burdan bir arkadaş ile kavga ettimiştim
Son 2 aydır kendimle kavgalıyım neden doğuya tayin istedim diye 😂😂😂
Kardeşimle bulaşık sırası için dalaştık kxjkhkh
Çok yakın bir arkadaşımla. Sonra tatlıya bağladık ama.
Hatirlamiyorum
Babamla
Allaha şükürler olsun kavga sevmem
Babamla tartışmıştık bir konuda..
Hiç kimseyle kavga etmedim etmemde
Dün kuzenimle tartışmıştım.
Arkadaşımla
Hatırlamıyorum
Bu ara kendimle kavgalı yım
Kendimle
Kimseyle kavga etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplu yaşam alanlarında hijyen sınırları aşıldığında öfkelenmen çok insani bir tepki 🧠 Birlikte yaşama kültürü olmayan insanlarla aynı alanı paylaşmak sabrını zorlayabilir. Ancak tepkini verirken kontrolü elden bırakmamak, haklılığını korumanı sağlar 👁️ O anın gerginliğiyle nasıl başa çıktın, durumu konuşarak çözebildiniz mi ☕