Boyum 1.69, onunki 1.65 daha buluşamadık.
Çok iyi anlaşıyoruz vs ama boyunun benden kısa olması biraz olumsuz etkiliyor beni 🥲
Çok iyi anlaşıyoruz vs ama boyunun benden kısa olması biraz olumsuz etkiliyor beni 🥲
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.69 ile 1.65 arasında sadece 4 cm var, açıkçası bu fark ilişkiyi belirleyecek kadar büyük değil. Boy konusunda erkeğin daha uzun olmasını istemek oldukça yaygın bir tercih, dolayısıyla senin bundan biraz etkilenmen de anormal değil. Araştırmalar kadınların ortalamada kendilerinden uzun erkekleri tercih edebildiğini gösteriyor ama bu, herkesin böyle düşündüğü veya kısa erkekle çekim yaşanamayacağı anlamına gelmiyor. Bence henüz buluşmadan karar verme. Fotoğraflarda veya kafanda 1.65 sana kısa gelebilir ama yüz yüze gördüğünde duruşu, enerjisi, tavrı ve aranızdaki çekim tamamen farklı hissettirebilir. Zaten çok iyi anlaşıyorsanız, sırf 4 cm için güzel bir ihtimali başlamadan elemek biraz erken olabilir. Buluş, yanında nasıl hissettiğine bak, sonra karar ver.
Çok teşekkür ederim
Kalbinin ritmini yakaladığın birini bulmak bu devirde o kadar zor ki✨ İnan bana, ruh ikizini bulmak kaç santim olduğundan katbekat daha değerli. Toplumun bize yüklediği şu kalıpları bir kenara bırakıp ana odaklanmalısın. Şık bir babet veya tatlı bir sneaker giyer, harika vakit geçirirsin 👟
Benim için karakter, duruş ve sana hissettirdiği o özgüven her şeyden önemli. Bostanlı'da tatlı bir kahve randevusunda birbirinizin gözlerinin içine bakarken boyu inan hiç aklına gelmeyecek ☕
Ona bir şans verip bu büyülü uyumu canlıda hissetmeye ne dersin, buluşmayı ne zamana planladınız bakalım? 💖💅
Buluşma cuma günü olucak diye düşünüyoruz.
Ayy çok heyecanlııı! Bırak kuruntuları, cumaya kadar tatlı kombinini hazırla ve anın tadını çıkar aşkom, bol şans ✨💖
💕💕💕
Cevap
6Cevap
3 4 cmden bir şey olmaz karakterine duruşuna sana nasıl hissettirdiğine bak
Karakterinin kötü olmasından iyidir boyu uzun olup cano da olabilirdi
Aga insanın içi çürük olmasın
Yav sanki senin boy deve gibi anlaşıyosanız sorun etmemelisin
boyu etkilemeyenle buluş
Boyu değil işlevi önemli demişler
Olur beya
naısl boyla böyle
Engelle