Konuşacağımız gün akşam olunca saat 20:07 yazdı, ben de cevap vermedim dün. Şimdi yazdım, haklı değil miyim arkadaşlar ama "biz konuşacağız diye anlaşmıştık" diyor, sanki saat belirledi. Kim haklı sizce?
1 gun öncesinde anlaştık yarın konuşuruz diye ama saat belirlemedik?
İşte kendisi saat belirlemedi insan söyleyebilir bu saate işten cıkıyorum filan saate senş ararım bende ona göre kendimi ayarlarım gun icinde ondan haber gelmedi artık aksam oldu herkesin kendi hayatı planları var ben telefon elimde ondan haber bekleyemem
Saçmaladın adam bana ne saygısızlık etti ne de bel altı sohbet actı konuyu fb olmaya hangi akıl mantığıyla bağlandın acaba ya da senin aklın fikrin orada olabilir diyemi oyle yorum yazmak geldi içinden cunku bizim konusma saatimizle cinseligi nasıl o an bağlantı kurdun o yuzden iyi geceler bida sorularıma yorum yazma
Ulan uzun yorumu hakettin. Bir ilişkide ki yeni başlayacak olan bi ilişkide hele insan özen gösterir, ilgi verir, merak eder, sorar soruşturur… Burada müsait olursam ararım, yazarım, uyumam lazım gibi gibi bi ton öteleme var. Müsait olmasa bile bir kaç dakikasını ayıramayacak bir üslup var ortada. Bu iş şuraya geliyor: Özen göstermediğin kişi ciddi düşünmez. Ya elde ederse seks yapar, ya da elde edemezse boş vakitlerini senle geçirir. Fb olayı da tam bundan dolayı ortaya çıkıyor. Bana sorarsan bu özensizlikte seksten öteye giden bi ilişki olmaz. Umarım art niyetli bi yorum olmadığını idrak etmişsindir..!
Sanırım sen görseldeki mesajları tersine okudun musait degilim yazan benim o degil işten cıkar cıkmaz yazmış beni ama ben cevap vermedim cunku önceki gun yarın konusuruz dedik ama belirli saat ayarlamadık ikimizde bende zannettim gun icinde arayacak ama adam aksam sat 20 işten cıkıyormuş o sebeple konuşamadık bense akşam telefonu elimden bıraktım kendi hayatıma odaklandım artık aksam olmuştu ve gunduz konusqcagımızı zannediyordum soruları okurken dikkatli okuyun lutfen
Engellenecek bir durum yok ortada adamla aramızda kotu bişey yaşanmadı ve ayrıca ne yapman gerektiğini sormadım konuyu fikir sordum sadece kim haklı diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
"Eyer" yazmış :( hiç konuşma bence gerek yok :(
Ona bende takıldım biraz ama uzun boylu oldugun icin es gectim😃
Bu ne yazdığın hiçbir şeyden anlamıyor nasıl yani ne yani deyip duruyor. Eyer falan yazmış
Kurt kendisi belki turkcesi zayıf 😁
İlkokuldan itibaren Türkçe ders alıyor herkes. Bu sadece cahil. Senin gözünü hoşlantı ve uzun boy bürümüş
Böyle türkçe konuşan bi tanıdığım olcak, cebine uyuşturucu koyup ihbar ederim sdklfşsif
😂😂
Saat belirlenmediyse suçu yok. Ayrıca işi olabilir, sürekli böyle yaparsa o ayrı tabi.
İşte kendisi saat belirlemedi insan söyleyebilir bu saate işten cıkıyorum filan saate senş ararım bende ona göre kendimi ayarlarım gun icinde ondan haber gelmedi artık aksam oldu herkesin kendi hayatı planları var ben telefon elimde ondan haber bekleyemem
Tabi sende haklısın ama düşünememiştir uyar istersen
Ben saat 20 işten cıkıyorum dedi bana şimdi sorunca soyledi canım yeni tanışıyoruz daha
Çok takma ya canı isterse yazar baktın takmıyor yola devam
Ahaha boş ver abla onu iç bi kahve bakayım falına😂
Gerek yok ben kendime tarot bakıyorum sagol
Kendine konuşacak başka birini bul bence cağnım 😏
Özcan sen misin
Mesaj yaz. Kaç zamandır seni arıyorum
Ciddi misin dur sana WhatsApptan yazayım bakalım bu senin hesabınmı şimdi sorucam eger yaşan söylüyorsan sen başka biriysen engeliyorum
Özcan değilim. Geyik yapıyorum. Ama yine de yazdım
Sevgili misiniz buradaki kişiyle?
Yeni tanıştık
İletişim sorununuz var. Fbden öteye gitmez.
Bos yorumun icin tesekurler
Düşünürsen hakkımı teslim edersin. Yargılamadım!
Saçmaladın adam bana ne saygısızlık etti ne de bel altı sohbet actı konuyu fb olmaya hangi akıl mantığıyla bağlandın acaba ya da senin aklın fikrin orada olabilir diyemi oyle yorum yazmak geldi içinden cunku bizim konusma saatimizle cinseligi nasıl o an bağlantı kurdun o yuzden iyi geceler bida sorularıma yorum yazma
Ulan uzun yorumu hakettin.
Bir ilişkide ki yeni başlayacak olan bi ilişkide hele insan özen gösterir, ilgi verir, merak eder, sorar soruşturur…
Burada müsait olursam ararım, yazarım, uyumam lazım gibi gibi bi ton öteleme var. Müsait olmasa bile bir kaç dakikasını ayıramayacak bir üslup var ortada.
Bu iş şuraya geliyor:
Özen göstermediğin kişi ciddi düşünmez. Ya elde ederse seks yapar, ya da elde edemezse boş vakitlerini senle geçirir.
Fb olayı da tam bundan dolayı ortaya çıkıyor. Bana sorarsan bu özensizlikte seksten öteye giden bi ilişki olmaz.
Umarım art niyetli bi yorum olmadığını idrak etmişsindir..!
Sanırım sen görseldeki mesajları tersine okudun musait degilim yazan benim o degil işten cıkar cıkmaz yazmış beni ama ben cevap vermedim cunku önceki gun yarın konusuruz dedik ama belirli saat ayarlamadık ikimizde bende zannettim gun icinde arayacak ama adam aksam sat 20 işten cıkıyormuş o sebeple konuşamadık bense akşam telefonu elimden bıraktım kendi hayatıma odaklandım artık aksam olmuştu ve gunduz konusqcagımızı zannediyordum soruları okurken dikkatli okuyun lutfen
İletişim sorunu ve özensizlik tek taraftan kaynaklı yazmadım ki.
Neyse yaa, mutluluklar diliyorum.
Biz 2 gun once tanıştık ve Ben saat 20 işten cıkıyorum dedi bana şimdi sorunca soylediyeni tanışıyoruz daha
Mutluluklar.
Tesekurler
Toplantı mi bu
Toplandı degil ama benimde bir hayatım var onun keyfine bekleyemem kafasına gore rahat hareket edip karşı taraf beni bekletmeye hakkı yok
Engelle gitsin kardesim
Engellenecek bir durum yok ortada adamla aramızda kotu bişey yaşanmadı ve ayrıca ne yapman gerektiğini sormadım konuyu fikir sordum sadece kim haklı diye.
Haklı olan sensin ağaç degilsin ki dikilip durcan ayrıca birinin ilgisi varsa böyle yapmaz