Kadınlar parasız erkeğe bakmaz mı, kadınlar için onlara para sağlayacak bir erkek mi olması lazım illa. Eğer parası yoksa annesi sevsin mi diyorlar genelde, yani illa kart görevi mi görsün bu erkekler?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar parasız erkeğe bakmaz mı, kadınlar için onlara para sağlayacak bir erkek mi olması lazım illa. Eğer parası yoksa annesi sevsin mi diyorlar genelde, yani illa kart görevi mi görsün bu erkekler?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sever ya herkes para avcısı da değil hatta her kadının olmuştur hayatında böyle beş kuruşsuz daha sonra kendine bile hayri olmayan bir erkeği körkütük sevmişliği.
Kadınlar gerçekten parasız erkeği sevmez evet. Tanrıları paradır kadınların
Aslında konu bence bu değil tabi bunu düşünen bir kesim vardır ama bu değil, sevgi her durumda şartta olur zaten önemli olan odur elini zor günde bırakmamak iyi günde beraber gülmek onun dışında çaba göstermemesi bir sorun olabilir çünkü güven vermez uzun vadede yani parasının miktarı değil hayatı için ne kadar çabaladığıdır aslında mesele bence 😌✨
Çok doğru evet
☺️🙏🏻
Erkeklerin kadınlar diye söze başlamalarını kadınlarında erkekler diye söze başlamalarıni sevmiyorum herkesin aynı olduğunu düşünmek ahmaklık.
Zaten herkes aynı değil. Bu sözü genel anlamında diyorum ben.
Bende sana özel olarak demedim genel dedim.
Shshdhd güzeldi bu
😃😃
günümüz kadınları böyle valla, işiniz zor 😏
Evde kalıyoruz biz kendimize ahshd
Ultra zengin olmasına gerek yok denk olalım yeter
Doğru
Aslında konu para değil (Yani kısmi anlamda) Bu kız veya erkek hiç fark Etmiyor kişi belirli standartlarda yaşamak ister ve bu standartlar için de bazı önemli faktörler var bunlardan birisi de para aslında dikkat ettiğimiz şey doğrudan para değil karşıdaki kişinin iş gücü , kısaca mesleği. standartlara uygun mesleğe sahip olan bireylerin hem belirli bi saygınlığı statüsü hem de maddi gücü ortalama olarak iyi oluyor bu da o kişiyi öne çıkaran bir özellik oluyor haliyle
Param var calisiyorum ve kendime yatırım yapıyorum elalemin kızını beslemek bana enayilik gibi geliyor... tek bir kadın para mı yiyebilir o da annem❤️
Bak mevzu para degil, erkek calısıp caba gösteriyosa ondan olur, tembelse asla olmazz öyle erkekler yalnız kalmaya mahkum
Ben de öyle düşünüyorum
Maalesef ki Şu an erkekler calısma derdinde degil, yatarak para kazanma derdindeler, böyle oldukları sürece isleri zor
Öyle eğlencesi olmaz ya. Çalışınca gelen o başarı insanı çok mutlu eder. Aynı spor gibi
Kesinlike öyle, alın teriyle kazanıp harcaması bambaska bie duygu.
Aynen ben de katılıyorum. Olgun kadının hâli başka oluyor işte.
Tesekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Kadınlar paradan ziyade karaktere bakar oturup kalkmanıza karşıdakine gösterdiğiniz değer ve özveriye bakar. Olgun bir kadınsa. 🥳
Herkes öyle düşünmüyor ama zaten şöyle de bir gerçek var sonra erkeklerde onları öyle görmeye başlıyor zaten sıkıntı yok daha ne denebilir ki 😃
Hayır bütün kadınlar parası olan erkeği aramaz, sevgi için cüzdan değil karakter, güven, sadakat, saygı ve sorumluluk daha önemli benim için.
Para kazanmak için uğraş göstermeyeni sevmez
Bence kadınlar en çok buna önem gösteriyor. Çaba.
Doğru bildin shel diyarbakır
Teşekkürler özgür sem 27 sjsjdj
Nickin meali nedir
Bu arada şaka bir yana ben diyarbakır diye okudum
Öyle zaten. O amaçla yazdım nickime. Diyarbakırli olduğum için.
Shel değil shelby ama sjsjd
Oooo ben de dedim ahan yanlış okudum kesin yabancı karekterin devamı fgfhfhcg
Hshshd yok tok Thomas shelby o. Seviyorum ayrıca aktörüne benziyor çene hattım falan. Öyle diyorlar onun adı ve Diyarbakır birleştirdum. Bakir diye okuyor çoğu sjshd
Şu bir tane kız vardı. Yapay zeka çocuk resmi atmıştı buna benzeyen var mıdır diye sende ben demiştin sanki o sen misin
Hatırlamıyorum ama olabilirim sjdjdj niye
Benim hafızam onlar için kötü ya. Gereksiz şeyleri hemen unutuyorum. Demiş olabilirim ben olmayadabilirim ama benzediğimi söyledikleri için demiş olabilirim.
Benziyorum deyince sen o benzettiğin yorum aklıma geldi
Ne demiştim başka yorumda sjsjd
Bilmem gereksiz şeyleri bende unutuyom
Ahshehe güzel. Benim lafımı bana karşı kullanmak. Güzeldi bak bu.
Unutmadığını biliyorum ggxhcchv aynen kesin unuttun
Gerçekten hatırlamıyorum ama sen hatırlıyorsun belli ki. Özel bir şeydiyse özel söyle o zaman sjsjd
Yoksa burada söyle
Hayır ya öyle bir şey olmadı zaten benim ki maksat lafın altında kalmamak cevap verdim öyle o kadar fgdhhxhchghcgch
Shshdhdh tartışmayı seviyorsun anlaşılan
Haklı çıkmayı da seviyorsun belli ki
Senin sınav yok mu arkadaş uyuycam ben biz yövmiyeci kpss ciyiz
Yok ben girmiyorum sana da bela oluyorum şu an sjsjdj uyu tutan mı var sjsjd
Kesss
Nereden sjsjd
Norodon
İkiye mi gidiyorsun sjsje
Abartma knk yeter shdhc
Esjhshdeb yat uyu hadi
Cömert olması yetr illa zengin olmasına gerek yok
Kadınlar sever kız çocukları sevmez
Erkekler kendini bankamatik sanıyor
Cüzdansız erkek; erkek demesin kendisine bea.
Parasız erkeği anası sever
Maalesef öyle
Sevmez