Sizce doğru mu yaptım ayrılmakla?

Konuştuğum bir çocuk vardı 28 yaşında donanımlı mühendis yurt dışında okumuş fakat sadece bu yaşa kadar 1 sene çalışmış yurt dışında ve tek çocuk benimle gelecek hayalleri kuruyor
Neyse babasını kaybetmiş 3 sene önce ama birikimi yok yani insan nasıl çalışmaz babasını kaybetti acısını anlıyorum 6 ay 1 sene acı çeker işine devam edersin
Askerlik vardı diye hiçbir iş yeri almadı özel sektör diyor askere gittim geldim çok iş başvurusu yaptım dönüş olmadı diyor
Ayrıldım ağlıyor karakteri 10 numara ama işsiz olan insanla da olmazdı ben meslekliyim
Siz ne diyorsunuz? Home office çalışıyormuş ve annesiyle babasının emekli parasıyla yaşıyor
Güncellemeler
5 gü
Ben deyince ayrılcam deyince yarın iş için kabul aldım deyip ss attı ve hep benim dememle hayatında ben olayım olmayım sen evlilik vaadi veriyorsan bi güvence sunmak zorundasın devamlı işin çalışma geçmişin olmamış deyince anlamıyosun beni gitme benden diyor gelecek göremiyorum dedim
Güncellemeler
5 gü
Yani 22-23 yaşında mezun olsa iş olanağı yüksek yerde yaşıyoruz işsiz kalması imkansız her yer fabrika annemde ayrılmasaydın iyiydi çocuk iş bulurdu diyor benim dememle bulacaksa bulmasın hayat garantisi yok dedim eli ekmek tutmuyor dedim
Sizce doğru mu yaptım ayrılmakla?